Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahoj holky, potřebuju radu. Před 14 dny jsme skončili v nemocnici s horečkama a nakonec z toho byla viroza. Baruška krásně pila z flašky čaj kojila jsem jen ráno a večer. Při viroze 4dny nic nejedla tak jsme jen kojili asi cca 2hod. a pili čaj. Za 4dny začala papat a ted papá nádherně. Problém je v tom že mě nechce vůbec pít čaj ani nic jiného uvidí flašku a už ji odstrkuje. Já teda kojím i přes den a zavodněná je dost ale nevím jestli si s ní nedělám závisláka na prsu. Vůbec nevím jak to mám vyřešit, jestli dál kojit nebo ji prostě nedat. Děkuji za rady.
Ahoj.
Asi bych chvilku jen kojila a pak znovu nabídla hrneček. Asi k němu zrovna nemá důvěru (neměla v čaji nějaký lék co by jí nechutnal?). S těmi nemocemi je to právě špatné že rozhodí dítko na dlouho. Tak ať je rychle líp. ![]()
Ahoj Ivo neměla v něm žádné léky prostě jen čaj jako vždy. Ono ji to kojení určitě stačí jen mám strach abych si na sebe neušila bič
.
Co zkusit obycejny klasicky hrnek. Kamaradky kluk z nej pil sunar, flasku vubec nechtel. Sedel v zidlicce, ona mu pridrzovala hrnecek a malej pil jak duha. ![]()
No já myslím, že si na sebe šiješ pořádnej bič.
Zkusila bych něco jiného než flašku - už je dost veliká, tak zkus třeba nekapající hrneček, ale ten u nás neprošel. Moje holky rády pijí z normálního kelímku - umí to od 1 roku, tak bys to už mohla zkusit taky. Teď už jim dávám i porcelán a sklo, ale to jen u stolu. Taky je dobré pro zpestření obyčejné brčko - akorát teď přišly na to, že se dají foukat do vody bublinky
. Na cesty je dobrá flaštička od Jupíku aqua - má zpětnou membránu, takže neteče. U nás je flaška jen na mlíko a nic jinýho z ní nechtějí (teda ještě projde kakao).
Já jsem pro klasický hrníček, ale pokud teď odmítá, tak abych do ní dostala tekutiny, tak bych jí dávala polívky.
Ahoj holky děkuji za rady. Kelímek jsem zkoušela ale vypije jen trošku. Zítra jdu k Dr. tak se domluvím co dál. Vím že kojení je dobré ale já se nemůžu nikam hnout a to mě ubíjí
. Mám dona asi deset druhů čajů asi deset druhů hrnků a lahviček a nic. Ti naši prcci jsou pěkně vyčůraní co? Snad to nebude trvat 15let
.