Po nemoci odmítá tekutiny

304
28.4.09 11:08

Po nemoci odmítá tekutiny

Ahoj holky, potřebuju radu. Před 14 dny jsme skončili v nemocnici s horečkama a nakonec z toho byla viroza. Baruška krásně pila z flašky čaj kojila jsem jen ráno a večer. Při viroze 4dny nic nejedla tak jsme jen kojili asi cca 2hod. a pili čaj. Za 4dny začala papat a ted papá nádherně. Problém je v tom že mě nechce vůbec pít čaj ani nic jiného uvidí flašku a už ji odstrkuje. Já teda kojím i přes den a zavodněná je dost ale nevím jestli si s ní nedělám závisláka na prsu. Vůbec nevím jak to mám vyřešit, jestli dál kojit nebo ji prostě nedat. Děkuji za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9262
28.4.09 11:32

Ahoj.

Asi bych chvilku jen kojila a pak znovu nabídla hrneček. Asi k němu zrovna nemá důvěru (neměla v čaji nějaký lék co by jí nechutnal?). S těmi nemocemi je to právě špatné že rozhodí dítko na dlouho. Tak ať je rychle líp. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
28.4.09 11:35

Ahoj Ivo neměla v něm žádné léky prostě jen čaj jako vždy. Ono ji to kojení určitě stačí jen mám strach abych si na sebe neušila bič :) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
28.4.09 11:58

Co zkusit obycejny klasicky hrnek. Kamaradky kluk z nej pil sunar, flasku vubec nechtel. Sedel v zidlicce, ona mu pridrzovala hrnecek a malej pil jak duha. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
28.4.09 12:19

No já myslím, že si na sebe šiješ pořádnej bič. :lol: Zkusila bych něco jiného než flašku - už je dost veliká, tak zkus třeba nekapající hrneček, ale ten u nás neprošel. Moje holky rády pijí z normálního kelímku - umí to od 1 roku, tak bys to už mohla zkusit taky. Teď už jim dávám i porcelán a sklo, ale to jen u stolu. Taky je dobré pro zpestření obyčejné brčko - akorát teď přišly na to, že se dají foukat do vody bublinky :roll: . Na cesty je dobrá flaštička od Jupíku aqua - má zpětnou membránu, takže neteče. U nás je flaška jen na mlíko a nic jinýho z ní nechtějí (teda ještě projde kakao).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3008
28.4.09 13:36

Já jsem pro klasický hrníček, ale pokud teď odmítá, tak abych do ní dostala tekutiny, tak bych jí dávala polívky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
29.4.09 20:08

Ahoj holky děkuji za rady. Kelímek jsem zkoušela ale vypije jen trošku. Zítra jdu k Dr. tak se domluvím co dál. Vím že kojení je dobré ale já se nemůžu nikam hnout a to mě ubíjí :D . Mám dona asi deset druhů čajů asi deset druhů hrnků a lahviček a nic. Ti naši prcci jsou pěkně vyčůraní co? Snad to nebude trvat 15let :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová