Po polévce příkrm?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@apocalypsa já jsem totiž přemýšlela co mu uvařit
a v neděli jsme byly u mámy ma obědě a byla svíčková a mámy manžel říkal, tak mu taky kousek dej ne. Jenže já mu řekla, že to malej ještě nemůže a tak jsem druhý den vzala hrnec na olivovém oleji osmahla pórek a hovězí masíčko na to dala mrkev, petržel a maličký kousíček celeru a trochu zasmahla. Pak jsem to přesypala do papiňáku, zalila vodou a nechala uvařit. Poté rozmixovala, zahustila trochou mouky a vody. Namdala do dóziček a vrazila do mrazáku. Vždycky, když mu to rozmrazím, přidám kousek máslíčka a tak půl lžíčky bílýho jogurtu a voní to jako svíčková a malýmu móóóc chutná
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Malej dvacet mesicu ma porad bud polivku nebo druhe, oboji by nesnedl ani nahodou
- Citovat
- Upravit
Holky, jakou děláte polívku pro mimčo po ukončeném 8.měsíci? Klasicky dáte vařit zeleninu, hovězí nebo kuřecí i s kostí, nedáte koření? A pak do vývaru přidáte zeleninu, nudle bezvaječný. Chtěla bych dát malý polívku, ale nějak si nevím rady.
A co děláte jako druhé jídlo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mar-sik ja si to sice uz tak moc nevybavuju
ale jj vyvar jsem delala, brokolicovou polevku-ale mala ze zacatku zas tak polivky nechtela, zato ted je miluje, sni plny talir…super je i k testovinkam dat treba cervenou cocku…muzes tam i rozkvedlat treba jedno vajicko a povarit..jinak to koreni jsem nedavala -jako dala jsem tam treba bobkovy list, petrzelku apod..ale nesolila jsem ani nepeprila.jako druhe jidlo -to byla zima jak mala bastila a jedla spis sklenicky
pak je odmitala a sni vse co uvarim..takze v tom moc neporadim-plomin
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mar-sik jinak zeleninu do polevky nedavam pri vareni-ja si ji udelam na paraku apak do polevky pridam -tak aspon neztraci tolik vitaminu jako varenim a navic ma i krasnou barvicku. takze jak se mi uvari kosti, tak tam pak pridam tu zeleninku, oberu nejake to maso z kosti, dam do polevky. a nudle varim take zvlast at je vyvar cisty. jinak jako druhe bych zusila treba jahly, kuskus, bulgur-ono je to malicke takze se jim to dobre papka, k tomu nejakou zeleninku a kousicek masicka..ale jak rikam uz si to tak nevybavuju v tech 8mesicich, mala ma ted 16
ted uz ji fakt temer vsechno
- načítám...
- Citovat
- Zmínit