Po příkrmech ještě kojení?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Po prikrmech ještě kojení?
Maminecky, maminky dotaz. Už druhým měsícem máme k obědu zeleninové příkrmy a sem tam začínáme i s masem. Občas dáme i presnidavku odpoledne, někdy kaši k večeru, ale není to pravidlo. Vždy po obedovych prikrmech nabízím prso ke kojení a mladík vždy vypije podle mě dost navrh i když k obědu dávám vodu. Pak následuje samozrejme blindeni. Jak to mám ukorigovat.? Mám dát jen zeleninový, masozeleninovy příkrm na oběd nabídnout vodu a pak už nekojit? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Tak jestli se ti po tom pozvraci tak bych už prso nedávala pokud sni dost prikrmu. Kdyžtak třeba za hodinu, dvě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prso bych nenabizela, ale pockala bych, az si o kojeni rekne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak záleží kolik toho sni, pokud celou porci a zapije to vodou, tak už nekoj. Prso dej třeba hodku- dvě potom.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě paní doktorka řekla, že pokud nesní aspoň 100 ml tak ho mám dokrmit mlékem, ale s nějakou prodlevou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrá, dekuju holky.
zkusím. Nerada bych, aby byl třeba po obědě dehydrovany nebo tak..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V období, kdy dítě snědlo pár lžiček jsem ještě dokojila, ale pak už ne. Jakmile mi snědlo plnou porci, už jsem nekojila.
S přibývajícími chody jsem postupně rušila kojení, až jsme skončili jenom s cucáním večer (uspání, rituál) a v noci. Nakonec jsem končila kojením v noci, když dítě začalo spát celou noc (cca v roce a půl). Nic drastického, všechno šlo přirozeně, samo. V podstatě se odstavilo samo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lujza031 píše:
Mě paní doktorka řekla, že pokud nesní aspoň 100 ml tak ho mám dokrmit mlékem, ale s nějakou prodlevou.
Doktorku ohledne jidla neposlouchej, vetsinou tomu rozumi jak koza petrzeli
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Domina19 píše:
Dobrá, dekuju holky.zkusím. Nerada bych, aby byl třeba po obědě dehydrovany nebo tak..
Neboj, dite se dehydruje hlavne kdyz blije, ma prujem, nepije. Beznemu zdravemu diteti, ktere se normalne koji/ji, dehydratace nehrozi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem vždycky po jídle dokojila, hlavně ze začátku, kdy moc holky nejedly.
Později jak kdy, většinou jsem čekala až si řekly samy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit