Přesnídávky pro malé děti
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
přesnídávky pro malé děti
Zdravím, myslíte si, že je vhodné dávat malým dětem přesnídávky? Já jsem si totiž všimla, že to maminky dávají i dětem v kočárcích. Není to pro tak malé děti nezdravé? Diky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Res sebe a sve dite ( pokud nejake mas ) a ne ostatni maminky
kdyby se tim kazdy ridil, bylo by krasne na svete…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@llida píše:
Res sebe a sve dite ( pokud nejake mas ) a ne ostatni maminkykdyby se tim kazdy ridil, bylo by krasne na svete…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jako rozmixovany ovoce, že je nezdravé? A malý dítě je kolik? Běžne se začíná s prikrmy mezi 4-6 měsícem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina happy to jsi založila první diskusi s tak palčivým problémem? starej se o sebe a své děti, zřejmě ještě žádné nemáš
jediné, co tě ctí, je že nezakládáš tak trapnou diskusi anonymně
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A co by takové 8 měsíční dítě které ještě nemá zuby a není kojené mělo podle tebe jíst?
- Citovat
- Upravit
@martina happy píše:
Zdravím, myslíte si, že je vhodné dávat malým dětem přesnídávky? Já jsem si totiž všimla, že to maminky dávají i dětem v kočárcích. Není to pro tak malé děti nezdravé? Diky
A co by se podle tebe měli dávat malým detem?
když nemají zuby
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JancaS84 píše:
Jako rozmixovany ovoce, že je nezdravé? A malý dítě je kolik? Běžne se začíná s prikrmy mezi 4-6 měsícem.
No, v těch přesnídávkach je docela dost cukru,
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina happy píše:
@martina happy píše:
No, v těch přesnídávkach je docela dost cukru,
To v ovoci bývá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jde ji o to, ze to neni domaci povarene ovoce. Je to tragedie, deti rovnou odebrat.
- Citovat
- Upravit
Tak asi záleží jaké přesnídavky. Máš bio přesnídávky bez škrobu, barviv a přidaného cukru a pak jsou přesnídavky jako Hello, které jsou doslazované, ovoce není příliš kvalitní a obsahuje látky pro děti nevhodné. Máš ale na výběr a zdravé rozhodně vybrat jdou.
Známý, co se zabývá výrobou příkrmů a přesnídávek říká, že je přesnídavka mnohdy kvalitnější než kdybys koupila ovoce v krámě a rozmixovala, protože ovoce, které pak jde na zpracování pro děti mají mnohem přísnější kritéria než to, co najdeš v ovoci v supermarketu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina happy není přesnídávka jako přesnídávka máš kvata přesnídávek které nejsou doslazované ani zahuštované nebo max zahuštěné aby nebyly úplně tekuté nebo můžeš dělat přesnídávku domácí povaříš ovoce a rozmixuješ znova co je na tom špatného? a co by teda podle tebe měli jíst děti které nemjí zuby ale zároven nejsou už výhradně kojené?
https://nakup.itesco.cz/…001005144131
složení obyčejné přesnídávky HAMI nepřijdee mi to jko žádná tragedie je v tom navíc jen rýžová mouka a vitamín C proč by to dítě nemohlo jíst a to nemlivím o tom že je možnost koupit ultra bio přesnídávku jen teda bývají tekutější neb nejsou zahuštěné a dost kapou
- Citovat
- Upravit
To je jako by ses ptala, jestli nám přijde vhodné chodit do bazénu v plavkách ![]()
Co podle tebe mají jíst mimina? Co by mělo být nezdravého na přesnídávce? Cukr? V dnešní době už je 99 % přesnídávek pro prťata bez přidaného cukru a že je cukr ze své podstaty v ovoci, to snad víš ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mimochodem, jak víš, že v té skleničce od přesnídávky nemají doma namačkaný banán třeba?
Já běžně plnila jednu a tu samou skleničku různými domácími příkrmy, když jsme šli ven ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit