Po ránu pokašlává

53
25.7.17 18:04

Po ránu pokašlává

Ahoj holky, jdu si pro radu. Syn (necelé tři roky) každé ráno po probuzení a někdy i po probuzení po obědě pokašlává. Zakašle a dobrý. Občas se stalo, že zakašlal, když běhal venku, ale během posledních 14 dnů se to už nestalo. Trvá to asi měsíc. Nejdřív jsem si myslela, že je to obvyklý kašel po rýmě, když steče během spaní do krku, ale rýmu už dávno nemá. Doktorka dělala testy na crp, kr. obraz, jaterní testy, štítnou žlázu, imunoglobiny, stěry z krku a vše v pořádku. Syn ještě nemá mmr očkování, musí v září nastoupit do školky, kde nám ho samozřejmě bez očka nevezmou (téma zda očkování není prosím předmětem mého dotazu),takže jsme i v časovém tlaku (hlavně ze strany rodiny „dej ho naočkovat, nebo to do září nestihnete, dyť jen trochu kašle“ atd.).Zítra volám na alergologii. Ještě nutno dodat, že veškerá vyšetření jsou pro nás extrémně stresující, protože syn absolutně nespolupracuje, nechce si od pediatry ani nechat podívat do krku. Nemáte někdo s takovým pokašláváním zkušenost? Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6499
25.7.17 18:09

Roztoči, suchý vzduch, pyly, reflux.. příčin může být víc, může to být i psychické, nemusí to ale taky znamenat vůbec nic. Můj muž pokašlává průběžně co ho znám a on o tom ani neví..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
25.7.17 18:38

@Karleon To je právě těžký… normálně bych tomu dala čas, jenže ten já teď kvůli tomu očkování nemám :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
25.7.17 18:40

@Alleen83 A to nemá ani první dávku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
25.7.17 18:40

@Karleon Kdepak, ani tu první. O tu právě při školce jde… Celou dobu byl zdravý, takže mě ani nenapadlo, že v době, kdy ho budeme dávat očkovat kvůli školce (chtěla jsem na jaře) začne tohle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
25.7.17 18:41

@Alleen83 Já tě chápu, řešila jsem s dcerou kašlání - ve dne v noci - půl roku. Zkoučela jsem léky na reflux, alergologii, nakonec to byl můj vnitřní konflikt, který ona vycítila a přenesla na sebe. Není to cesta pro každého, i já jsem nejdřív zkoušela klasickou medicínu, ae mám zkušenost i s hledáním skutečných příčin a tím odstranění následků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3464
25.7.17 18:52

Také bych to viděla na roztoče, plísně atd., po ránu to může být, některé dítě se zas jen ráno vysmrká a pak už celý den nic. Také teď řeším u syna kašel, ale ten zas pokašlává, jen pokud je v klidu, sedí u pohajdy, v autě atd. Pokud lítá, hraje si, prostě má zábavu, tak nekašle. Dr. řekla, že to může být jen psychické. Nevím. Na poslech čistý, výtěry ok, je to jen takový povrchní kašel. Třeba to u vás může být to samé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
25.7.17 19:35

Dcerka má podobné, takové divné pokašlaní, několikrát denně, hlavně po nějakém pohybu…mě se moc nechce lítat po doktorech, ale dr. nás prvně poslala na kardio, tam je to v pořádku, takže teď jestli to není nějaký náběh na astma, tak jsem zvědavá co zjistí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
25.7.17 20:55

@rezulka @catherine100 Tak to, holky, koukám, řešíme to samé. Mně by to samotné pokašlávání zas až tak nevadilo, kdybych tomu mohla dát čas. Mně se nechce dát očkovat mmr kašlající dítko… Aby mu pak nebylo ještě hůř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
25.7.17 20:58

@Alleen83 já mmr neočkuji, takže tohle neřeším no :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
25.7.17 21:33

@catherine100 Jenže mně ho bez mmr nevezmou do školky, odkládala jsem to, co to šlo…dokonce až takhle dlouho, že už mi hoří termín :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí