Lze maturita, když mám výuční list?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lucineeccka
1.1.13 17:04

Můžeš si udělat dálkově vyučák i maturitu. ;)

• Citovat
  • Upravit
35029
1.1.13 17:29

Dálkově můžeš studovat i maturitní studium, nejlepší by byl asi přímo obor, který jsi studoval :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jurajj
18.4.13 01:45

Dobrý den, potřeboval bych poradit prosím mám 7 zakladnich třid jenom.Ve škole mi to nějak zvlašt nešlo a 2 jsem propadl v 1stupni a 2 stupni. Už jsem 15let ze škole nedoučil jsem se a ted dělam rekvalifikačni kurz na zednika.Chci se zeptat jestli mužu potom udělat vyučni 3 lety obor zednik nebo ne nevim jestli to bude pravě problem.Diky za radu už opravdu nevim jak se doučit a chodit při tom do prace.

• Citovat
  • Upravit
NT4
2
8.5.17 20:43
@michi66 píše:
Dobrý den potřebuju z nečim poradit prosím mám 7 zakladnich třid jenom pač sem ty dalši dva roky nechodila takže propadla jako by a pak šla na učilište odborne a vyučila sem se jako podavačske prace chtela bych se zeptat jesli jde maturita když uz mam vyucni list nebo si musim udelat cisty obor nebo jesli jde maturita dalkove prosímporadte uplne nevím co mam delat a takovym oborem do práce nechci :(

Ahoj všem,

pro přijetí na nástavbové studium zakončenou státní maturitou je potřeba tříletý obor zakončený výučním listem s kodem H.
Pokud má někdo výuční list s kodem oboru „E“ (může být dvouletý nebo tříletý) - prodavač, pekařské práce, lesnické práce a pod., je potřeba si dodělat učňovský obor s kodem H.

Poté co má výučák s háčkovým kodem, může jít na nástavbu zakončenou maturitou.

Učňovské obory zakončené kodem „H“ lze absolvovat dálkově (zkrácené studium) které trvá dva roky a nebo denním studiem které trvá 1 rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NT4
2
8.5.17 20:46
@NT4 píše:
Ahoj všem,

pro přijetí na nástavbové studium zakončenou státní maturitou je potřeba tříletý obor zakončený výučním listem s kodem H.
Pokud má někdo výuční list s kodem oboru „E“ (může být dvouletý nebo tříletý) - prodavač, pekařské práce, lesnické práce a pod., je potřeba si dodělat učňovský obor s kodem H.

Poté co má výučák s háčkovým kodem, může jít na nástavbu zakončenou maturitou.

Učňovské obory zakončené kodem „H“ lze absolvovat dálkově (zkrácené studium) které trvá dva roky a nebo denním studiem které trvá 1 rok. Další věcí je, že záleží na řediteli školy jaké má kritéria výběrového řízení, nemusí každá škola toto akceptovat.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze