Dítě odmítá chodit na nočník
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Po těch dnech nechce na nočník
Holky poraďte, začala jsem v úterý učit syna na nočník, ma 2 roky a poslední dobou si už říkal že chce dělat ee a letěl na záchod tak jsme sundali plinu aby se vycural. První dva dny byly super. Zvládal to perfektně, téměř žádné nehody a došel si dokonce i sám na ten nočnik. Odedneska to ale začal nějak bojkotovat. Když jsem se ho zeptala jestli chce čůrat řekl mi že ne a za chvíli se pocural v pokoji.. Přitom ještě včera když začal čůrat v pokoji tak to vždy zastavil a utíkal to docurat do nočníku.. A ja teď nevím jestli je to normální že po 3 dnech začne dělat toto a mám to vydržet n3bo to mam brát tak že na to není ještě připravený.. Máte některá zkušenost? Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ja bych jeste par dni vydrzela. Doma ho nech bez plinky a hodne se ptej, ono mu to sepne. Kdyz se pocura mimo, neřeš, prevlikni. Nehody k tomu patří, a kdyby se to nelepsilo, tak dej zase plinu a par tydnu počkej.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jestli si uz pekne rikal, nechala bych plenu at ho nestresujes nehodama a kdyz si rekne, na vycurani ji sundavejte. Ono to prijde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit