Pobolívání břicha a malátnost

314
7.2.26 15:56

Pobolivani bricha a malatnost

Dobry den,
uz 4roky nemam zlucnik. Pobolivani bricha bylo stridavo oblacno. Gastro potvrdilo duodenogastricky reflux a kolono dva roky zpet syndrom drazdiveho tracniku, jinak nic. Bricho se chova stridavo oblacno, ale clovek uz si zvykl.
Tentokrat se mi ale udelalo spatne ze me pobolivalo ruzne bricho, vice v podbrisku a byla jsem malatna, tak me manzel odvezl do nemocnice. Krev vse v poradku, sono a rentgen taky. Crp 11.Slepak ze to neni. Prujem atd. jsem nemela, jen to pobolivani a malatnost. Gynda taky nic. Tak me poslali domu s tim, ze je to syndrom drazd. tracniku a stres Uz nekolik dnu jsem doma, doktorka jeste brala krev a na nic neprisla. Tak mam zas dojit v pondeli. Vcera jsem si zkusila vzit Algifen, tak to mi bylo naopak hur. Bricho pobolivani stridave v ruznych castech nebo je klid. Nejhorsi je, ze jsem strasne unavena a takova malatna. Skoro jak kdybych si dala panaka, pritom samozrejme ne. Nezazil nekdo neco podobneho?🫣dekuji.Dnes jsem si zkusila dat Pangrol, protoze uz nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
7.2.26 16:34

A nemůže to být nějaká intolerance nějaké potraviny? Jíte normálně a vylučování také teda pravidelně? Zkoušela jste probiotika? Mívám něco podobného. Mně teda u toho neboli břicho, ale jednou za pár let mám nechutenství až pocit na zvracení, ale nezvracim, jen pocit, gastro atd vše ok. Prostě tělo chce občas od všeho pauzu. Přikláníme se možná ke stresu nebo třeba bederní páteři

• Citovat
  • Upravit
314
7.2.26 16:40

Kdysi mi testovali lepek a nic. Vylucovani ted v pohode. dekuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.2.26 16:52

@jezevinka
Onibty intolerance vznikají za života, někdo celý život nic a ve třiceti nebo padesáti buch. Mně to dělá třeba chilli, pokud je v jídle, bolesti a křeče v břiše, dávám se dohromady několik dni. Ale to mám spíš vypozorované, testování nemam

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex