Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj mám velkou prosbu a jsem už vyčerpaná a nedokážu fungovat
dnes je to 5 den co se cítím malatna tlaky do hlavy špatně vidění pri tom a špatně slyším… a je mi na omdleni… v pátek jsem byla u doktorky řekla mi oběd záda vždycky když tak jdu z něčím všechno záda… A že nervy… o víkendu mi bylo hůř strašně sem se potoka tlak jsem měla 107na6p pak 95na50 pak 144na 60 no prostě hrůzný… Tak jsem šla v pondělí znovu tam mi nemerila tlak 107na 60 což prý krásný a řekla že nervy prostě a předepsal mi nimesil… Ale prostě je mi hrozně nemůžu fungovat
měl to někdo nebo ví ck by to mohlo být?? Začal jsem víc pít, předem děkuji za odpovědi
@Helenna24 píše: Více
začal jsi víc pít? jako alkohol?
jinak úzkostná porucha jako vyšitá, Nimesil na to nepomůže
@stinga neee já nepiju žádný alkohol myslím že jsem změnila pitná režim že jsem začal víc pít
Vsak nimesil je na bolest, ne na nervy… doporučuju vubec tlak doma neměřit. Je to kontraproduktivní, pokud si ho měříte s vědomím, ze vám je aktuálně špatně psychicky, pak to vytváří ještě větší stres. Spis bych doporučila vyhledat nějakého terapeuta, psychologa..
Nejspíš nervy. Různé blokády zad a krku obvykle taky vznikají z vnitřního napětí a nervů. A pokud jste začala pít, tak alkohol je plný cukru a dost pravděpodobně vám do toho rozhazuje cukr v krvi. Rychlý pokles cukru v krvi pak taky způsobuje pocity na omdlení. Taky třas, malátnost, studený pot. Obvykle se to spraví tím, že si dáte něco sladkého. Za pár minut je klid. Potom je podstatné začít jíst tak, aby to cukr v krvi nerozhazovalo. A samozřejmě přestat pít. Ideálně úplně, pokud máte sklon k vytváření závislosti na alkoholu… Největší šanci na zlepšení budete mít s pomocí terapie…
@andiedvorakova žádný alkohol nepiju a ani jsem nepila… myslela jsem že jsem začal víc pít jako vodu ![]()
Mam to ted taky par dnu a do toho me poboliva bricho. Krev a vse bylo dvakrat v poradku i sono a rentgen. Porad si pripadam, jako bych si dala panaka. Doktorka taky nevi a jsem vyrizena doma a nemuzu do prace.