Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky, chtěla bych letos koupit rodičům pod stromek poukaz na nějaký pěkný víkendový pobyt, mám ale dost omezené finanční možnosti
poradíte stránky s nejlepšími, nejlevnějšími nabídkami? Kde nakupujete vy?
Mi letos kupovali na slevomatu ale i na berslevu se dají sehnat ![]()
Taky mám v plánu koupit našim takový dárek. Hledám na skrz.cz.
@beata puella píše:
@LLL1 a už jsi něco vybrala?
Jako občas najdu něco pěkného, ale vždycky mi tam něco chybí, tak ještě čekám… ony se tam ty nabídky postupně přidávají. Takže čekám, čekám… snad nepřeberu ![]()
Chtěla bych, aby si tam odpočinuli, ale zároveň se nenudili. Takže nejlépe nějaké wellness, pivní lázně, min. polopenze, pěkné prostředí, hotel s dobrými recenzemi. A to vše za max. 2500 ![]()
My jsme taky koupili a dokonce rovnou dva ty poukazy, jeden byl na tri dny a dvě noci za 999,– na horskou chatu s polopenzí
ale už je to asi měsíc
a bylo to na pepa.cz ![]()
Taky jsem koukala na pivní lázně v Českém ráji. Už tam kdysi byli a hrozně se jim to líbilo, takže by to bylo na jistotu, ale ještě pořád čekám na něco lepšího. Mám na to maximálně 2000-, takže si nemůžu moc vyskakovat. Říkám si, že je škoda, že naši nelyžují, horských chat je v nabídce spousta. Mě by se stejně nejlíp hodilo, kdyby byl poukaz v platnosti až do letních dovolenek, protože naši jsou spíš památkáři a letní turisti ![]()
@beata puella Ale některé poukazy platí třeba do června nebo října 2013. Jinak naši taky nelyžují ![]()
Taky Skrz.cz, máš tam všechny slevy pohromadě. A teď je tam spousty nabídek na pobyty. Líbí se mi Benátky. Jaký máš rozpočet? A má to být do ČR nebo může být i zahraničí?
Už mám vybráno, koupila jsem polopenzi v Adržbachu na tři dny za 1600