Pobyt v nemocnici

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
493
24.11.05 20:35

Pobyt v nemocnici

Ahoj,

v pondělí jsme se po týdnu vrátili z nemocnice a chtěla jsem se tady podělit o velmi pozitivní zkušenost s tamějším pobytem. Byli jsme na Klinice dětí a dorostu (část Vinohradské nemocnice) a všichni tam byli moooc příjemní, milí, pro děti tam měli spoustu hraček, maminky tam mohly být s dětmi na pokoji… Samozřejmě to bylo stresující (kvůli nemoci), ale ta péče byla fakt super.. Tak jenom, kdyby to někoho z vás mělo taky potkat, tak se toho předem neděste :wink:
A kdyby náhodou si to přečetla některá sestřička nebo doktorka, tak ještě jednou moc děkuju za pozitivní přístup a skvělou péči :D
Asi to naše zdravotnictví není tak špatné, jak se někdy prezentuje :wink:

Přeju hodně zdraví 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
483
24.11.05 21:27

Ahoj Pajino,
tak to je konecne po dlouhe dobe pozitivni zprava ohledne pobytu v nemocnici s miminkem. To je super. Hlavne, at jste zdravi!

Muzu se zeptat, s cim tam maly byl a jak ste se tam dostali? Jste „spadova oblast“? :)

Tak ahoj
Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
24.11.05 21:33

taky mám dobrou zkušenost

Před 7 lety jsem tam byla s dcerou.Sice jen na konzultaci, ale taky super.S nemocnicemi mám již bohatou zkušenost,občas sem něco napíšu a vesměs jsou to jen samá pozitiva.Moje díky patří nemocnici v krči hlavně porodnici a neonatologii i oddělení G2,nemocnici v Brandýse nad Labem, všem lékařům a sestřičkám ve zdejších nemocnicích a také naší dětské paní doktorce Milušce Svobodové a skvělé sestřičce Vítě.Petruna :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
1.12.05 23:25

Ahoj!
My jsme s naším malým (1,5 r) byli před půl rokem v Kroměřížské nemocnici kvůli viróze. Měl vysoké horečky, tak jsem byla ráda, že jsme ohlídaní. Jiná maminka co tam byla taky říkala, že se to snažila vyléčit doma, ale malý dostal z té horečky křeče a přestal dýchat. Takže radím nepodceňovat vysoké horečky! I když ta léčba spočívala jenom v podávání čípků a měření teploty, věděla jsem, že se mu nemůže nic stát. V Kroměřížské nemocnici na nás byli strašně hodní a vůbec všechno bylo super. S malým jsem byla 24 hodin denně, spala jsem s ním v jedné posteli, všude bylo plno hraček, jídlo bylo výborné a sestřičky byly moc hodné. Takže maminky, kroměřížskou nemocnici můžu jenom doporučit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí