Počasí Egypt v srpnu

Anonymní
5.5.23 21:06

Počasí Egypt v srpnu

Hezký večer, všechny zdravím. S manželem plánujeme letět v srpnu na dovču do Egypta. Od mnohých jsem slyšela, že tam v tu dobu bývá přes 40 stupňů a nedá se to. Prý tam všichni vstávají brzy ráno a jsou venku do oběda a z pokoje vylézají až v k večeru, protože je nesnesitelné horko. Byl jste tam někdo v srpnu? Bohužel jindy nám to letos nejspíš nevyjde kvůli práci. :) :D

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Stará známá
5.5.23 21:14
@Anonymní píše:
Hezký večer, všechny zdravím. S manželem plánujeme letět v srpnu na dovču do Egypta. Od mnohých jsem slyšela, že tam v tu dobu bývá přes 40 stupňů a nedá se to. Prý tam všichni vstávají brzy ráno a jsou venku do oběda a z pokoje vylézají až v k večeru, protože je nesnesitelné horko. Byl jste tam někdo v srpnu? Bohužel jindy nám to letos nejspíš nevyjde kvůli práci. :) :D

Byli jsme v srpnu a bez problemu, chodili jsme nejen na plaz, ale i do mesta, jsme teplomilni. Nevnimala jsem to jako nejake vycerpavajici vedro a uzili jsme si to.

• Citovat
  • Upravit
2236
5.5.23 21:46

Byla jsem tam kdysi v srpnu a bylo fakt strašné vedro. Měli jsme to k moři od pokoje asi 500m a nešlo to ujít bez ochlazení v bazénu, cestou jsme měli 3 a v každém jsme se museli smočit :D Opalovala jsem se jenom na kraji bazénu ve vodě, jinak se na slunci nedalo být. Na žádný výlet jsme nejeli, to se nedalo. Pouze večer procházka po kramech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1482
5.5.23 22:08

Byli sme v Egyptě cca 5c z toho jednou na konci června a to vedro si pamatuji dodnes😀 byla to jedna z tech prvních cest a zrovna sme jeli i na výlet do Káhiry, no Písek a zem se uplne vlnila tim horkem a my sní 😀 ja osobně bych v srpnu nikdy nejela, jezdíme vetsinou říjen nebo květen 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18151
5.5.23 22:16

Větší vedra jsem v srpnu zažila v Turecku a Řecku než v Egyptě. Mně to nepřišlo jako nějaká hrůza, taky jsem se toho bála, ale pokud budete jen u moře a nebudete někde cestovat, tak za mě v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36034
5.5.23 23:44

Teď nevím jestli jsme tam byli v červenci nebo v srpnu, ale nikdy víc. Skvělý nápad ex který chtěl do pořádnýho tepla :roll:
Vedro šílený, na zdechnuti, moře mělo taky snad 30 stupňů. Téměř celá dovolená pros.rana ke konci i :poblion: Přítel skončil na pohotovosti na kapačkách. A to jsme si čistili i zuby vodou z kohoutku. A jinak ještě celkem hodně foukalo jinak by se nedalo být venku snad vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2603
6.5.23 00:02

Egyptu bych se v srpnu fakt vyhnul. U středomoří mi přijde skvělé, že tam lze zajet v době, kdy u nás je už podzim a tam je teplo. V říjnu se jde ve Španělsku krásně koupat, voda nádherně teplá, vzduch - chladnější jsou jen noci, ve dne teplo, i když ne zas extrémní horko. V Egyptě je zas tepleji, tam by asi šlo zajet i v listopadu. I když já nemám rád horka ani u nás, po prázdninách jsem vždy rád, že už je září, mám rád teplé jaro a podzim, ale léto mám radši chladnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
6.5.23 04:25

Pokud zvládáš vedra, tak hurá na to. Ale cca květen až říjen se tam spíše nejezdí. Běžné jsou teploty nad 40, minulý rok měli i přes 50 :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12648
6.5.23 06:32
@Anonymní píše:
Hezký večer, všechny zdravím. S manželem plánujeme letět v srpnu na dovču do Egypta. Od mnohých jsem slyšela, že tam v tu dobu bývá přes 40 stupňů a nedá se to. Prý tam všichni vstávají brzy ráno a jsou venku do oběda a z pokoje vylézají až v k večeru, protože je nesnesitelné horko. Byl jste tam někdo v srpnu? Bohužel jindy nám to letos nejspíš nevyjde kvůli práci. :) :D

Byla a vedro silene..dalo se prezit jen pod slunecnikem u more, v mori.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7862
6.5.23 10:09
@Anonymní píše:

prosím tě, na co se jako ptáš? :lol: Že je tam těch 40 stupňů, to ber jako fakt. To zjistíš snad z každého zdroje, který vyhledáš. Nebo máš pocit, že všechna média lžou a tady ti někdo řekne tajemství, že je tam ve skutečnosti krásných 30 a jen se to tají, aby tam nebylo narváno lidmi…? :lol:

A pak - k čemu ti je, když ti Máňa řekne, že jí tam bylo příjemně, ale Božena se ohradí, že jí tam teda bylo vedro?
Jedna věc je teplota - tu už víš - a druhá věc je jak tu teplotu kdo snáší a to je subjektivní a to ti nikdo neřekne, jak (ne)příjemné to bude tobě. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14980
6.5.23 10:46

Masakr motorovou pilou. Na slunku asi 150 st a moře s bazénem tak 45. Dcera chtěla jet po 3 dnech domů :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14980
6.5.23 10:47
@vulpes píše:
prosím tě, na co se jako ptáš? :lol: Že je tam těch 40 stupňů, to ber jako fakt. To zjistíš snad z každého zdroje, který vyhledáš. Nebo máš pocit, že všechna média lžou a tady ti někdo řekne tajemství, že je tam ve skutečnosti krásných 30 a jen se to tají, aby tam nebylo narváno lidmi…? :lol:A pak - k čemu ti je, když ti Máňa řekne, že jí tam bylo příjemně, ale Božena se ohradí, že jí tam teda bylo vedro?
Jedna věc je teplota - tu už víš - a druhá věc je jak tu teplotu kdo snáší a to je subjektivní a to ti nikdo neřekne, jak (ne)příjemné to bude tobě. :nevim:

Všimla sis, že jsi na diskuzi? Tak si zakladatelka došla pokecat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.5.23 10:58

@vulpes ach jo, čekala jsem, že se ozve taková arogantní namyšlená kráva, která neumí normálně odpovědět nebo aspoň držet hubu :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
7862
6.5.23 11:03
@Kfětoslava píše:
Všimla sis, že jsi na diskuzi? Tak si zakladatelka došla pokecat :nevim:

jo, to já taky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1161
6.5.23 11:04

Proč anonym? Já tam nikdy nebyla a snad ani nebudu muset, neláká mě to. Zkušenosti lidí z mého okolí z loňska - v srpnu se tam dalo přežít jen ve vodě s pauzama na jídlo. Teď záleží, k čemu ti tahle informace bude. Btw takových diskuzí je tu hodně a jedni Egypt milují a druzí skoro nenávidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová