Počáteční výbavička

Napsat příspěvek
Velikost písma:
546
24.4.19 10:54

Tašku do porodnice bych chtěla balit tak 3 týdny dopředu.. i když já jsem takový blázen, že tu tašku ještě dvacetkrát překopu, jestli je tam opravdu všechno a jestli nebudu ještě něco potřebovat a tak :D takže sama nevím kde ji před sebou schovám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
24.4.19 13:15

@Kiminkkka ja bych teda nedoporucila zadny persil sensitiv, ani lovelu apod… Vsechno je plne chemie :( a telicko to vse vstrebava kuzi.
Doporucuji nejaly ekologicky prasek, Tierra verde, Sonett nebo klidne domaci z marseillskeho mydla :palec:

Hlavne zadne avivaze.

https://www.econea.cz/…nou-provzdy/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
24.4.19 18:20

@Káťa19 CHápu že to myslíš dobře, ale já nejsem nějaká uplně ekomatka a přehánět to taky nebudu.. každopádně zatím koukám a rozhlížím se (neříkám,,že jsem ekoprášky uplně zavrhla), aby to bylo taky cenově přijatelné - sice nestrádáme, ale boháči taky nejsme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
24.4.19 18:50

Já teď koupila baby ariel, za stovku je to na 20 praček, tak sem na něj zvědavá :) předtím sem brala lovelu, ale ta není nic moc. Jinak sem brala z dm tu jejich značku, mají sensitive pro děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
24.4.19 18:51

@Kiminkkka Kvuli tomu, ze budes prat miminku nemusis byt hned ekomatka :mrgreen: ja tohle trideni na biomatky a ekomatky nesnasim :roll:.
Vis, zacala jsem se o to zajimat, kdyz prvorozeny syn mel ekzemy. To pak prehodnotis spoustu veci a u dalsiho ditete uz tomu chces predejit.
Kuze je plochou nejvetsi organ lidskeho tela a vsechno, co na nej napatlame a pouzivame, to se odrazi na nasem zdravi. ;) kuze vsechno absorbuje a uklada do tela…
 http://www.licirna.cz/…lidska-kuze/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
24.4.19 19:00

Praci prasky pro deti test

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
24.4.19 20:35

@Káťa19 O ekzémech mi nemusíš nic vyprávět - já sama jsem atopik od mimina a teď v těhotenství trpím nehorázně 😑 každopádně jak říkám zatím jsem koukala co a jak 8) ale od jedné youtuberky se mi líbilo toto https://www.gaea.cz/…at-uni-sapon tak možná vyzkouším..
Jinak určitě na ty ekzémy a celkově opruzeniny atd chci používat přírodní oleje jako kokosový, olivový + přidat nějaké esenciální jak levanduli, citrón, eukalyptus.. celkem jsem si o tom něco přečetla a byla i na přednáškách a začala používat i v domácnosti například místo voňavek a tabletek tak uvidíme jak nám to bude prospívat nadále :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
24.4.19 20:40

@Kiminkkka tak prave proto je to vic nez nutne neprat v chemii ;)
Taky jsem atopik a moje mamka hodne tezky.
Nevypada to spatne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
24.4.19 20:45

@Káťa19 Ještě jsem. koukala na značku Frosch myslím, ty mají taky nějaké eko a sensitive ale to jsou gely a zase nevím, jestli s tím můžu vyprat třeba fleecové separačky nebo AIO s fleecem? V tom složení se moc nevyznám co je mýdlové a co ne 😑

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
24.4.19 21:24

@Kiminkkka taky latkuju, ale flisove nemam, tak to bohuzel neporadim, ale napsala bych primo vyrobcum plen, urcite maji zkusenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
26.4.19 19:57

Prvni tydny mala spala v hnizdecku ve velke manzelske posteli mezi nama.. v postylce brecela. Vajicko do auta, kocarek, kojici polstar ten jsem vyuzila hodne nejake obleceni… ja musela doobjednavat 50 tku velikost 56 a newborn byly hrozne velke.. mala mela 2.9 kg a 48 cm. Koupali jsme v umyvadle.. byla fakt malicka vanicka cca od 2.5 mesicu. Jinak tasku jsem balila asi 10 dni pred terminem. Veci mela doma asi 2 mesice predem.. pripravila jsem je vyprala vyžehlila asi 3 tydny pred. Stejne pak budes dokupovat..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4