Počátek vztahu (možná)

Anonymní
21.5.19 06:54

Počátek vztahu (možná)

Dob­rý den, je mi 17let a po­tře­bo­val bych ra­du se vzta­hem. Už jsem měl je­den vztah ale tr­val 2 mě­sí­ce.. Ny­ní se ba­vím s jed­nou hol­kou, po­zna­li jsme se ná­ho­dou přes ka­ma­rá­da a s tou­to sleč­nou si pí­ši mě­síc a by­ly jsme 2krat ven­ku, po­pr­vý jsme se se­zná­mi­li atd. A po dru­hé už jsme si po­ví­da­li sko­ro ovšem, je­nomže mě se straš­ně moc lí­bí a nej­spí­še ji mi­lu­ju ale ne­vím ja­ká bu­de je­jí re­ak­ce po dvou­ch schůz­kách, co mys­lí­te je to dob­rý ná­pad? Mys­lel jsem to tak že bych dív­ce za­vo­lal jest­li bys­me ne­šli ven atd. A do­mlu­vil bych si ká­mo­še že by při pro­cház­ce šel pro­ti nám a pře­dal mi ky­ti­ci a já bych ji dal ky­ti­ci ře­kl ji že ji mi­lu­ju.. ako­rát ne­vím jest­li je to dob­ré po ta­ko­vé krát­ké do­bě. Dě­ku­ji za ra­dy

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21072
21.5.19 06:58

Udelej to. A na 100% budes vedet na cem ses.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6735
21.5.19 07:04

Kytku bych jí dala, ale říct jí po dvou schůzkách, že jí miluješ, ji může vystrašit. Zlehka…netlač na pilu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
21.5.19 07:25
@Anonymní píše:
Dob­rý den, je mi 17let a po­tře­bo­val bych ra­du se vzta­hem. Už jsem měl je­den vztah ale tr­val 2 mě­sí­ce.. Ny­ní se ba­vím s jed­nou hol­kou, po­zna­li jsme se ná­ho­dou přes ka­ma­rá­da a s tou­to sleč­nou si pí­ši mě­síc a by­ly jsme 2krat ven­ku, po­pr­vý jsme se se­zná­mi­li atd. A po dru­hé už jsme si po­ví­da­li sko­ro ovšem, je­nomže mě se straš­ně moc lí­bí a nej­spí­še ji mi­lu­ju ale ne­vím ja­ká bu­de je­jí re­ak­ce po dvou­ch schůz­kách, co mys­lí­te je to dob­rý ná­pad? Mys­lel jsem to tak že bych dív­ce za­vo­lal jest­li bys­me ne­šli ven atd. A do­mlu­vil bych si ká­mo­še že by při pro­cház­ce šel pro­ti nám a pře­dal mi ky­ti­ci a já bych ji dal ky­ti­ci ře­kl ji že ji mi­lu­ju.. ako­rát ne­vím jest­li je to dob­ré po ta­ko­vé krát­ké do­bě. Dě­ku­ji za ra­dy

Kytku ji můžeš dat sam…ze ji miluješ ji zatim nerikej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
21.5.19 07:35

@baimoli děkuji za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
21.5.19 07:35
@Annabela11 píše:
Kytku ji můžeš dat sam…ze ji miluješ ji zatim nerikej…

Dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5238
21.5.19 08:29

Kytku ji prines hned na rande, ne pres kamarada. A ze ji milujes ji zatim nerikej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
21.5.19 08:56

Tohle kdybys udělal mě, jako antiromantikovi asi bych dostala záchvat smíchu nebo tě tou kytkou pretahla přes hlavu :lol:
Po dvou schůzkách je brzo ji říkat, že ji miluješ. Ještě si to nech na chvíli v sobě. Kytku ji klidně dej, přines ji sebou na rande. Nicméně ne žádný puket stačí třeba jen jedna. Pokud někam půjdete je sice kytka fajn, ale táhnout sebou kytici o 30ti růžích je fakt opruz…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4071
21.5.19 08:59

Kytku jo, ale ne nejakej brutalni puget. Stačí jedna růžička nebo nejaký luční květy a vyznání lásky nechat urcitě na později. Do budoucna nezapomen, že máš sebevedomí. Projevuj zájem, ale nic se nesmí přehanět. Nech ji někdy, ať ti napíše první..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí