Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kytku bych jí dala, ale říct jí po dvou schůzkách, že jí miluješ, ji může vystrašit. Zlehka…netlač na pilu
@Anonymní píše:
Dobrý den, je mi 17let a potřeboval bych radu se vztahem. Už jsem měl jeden vztah ale trval 2 měsíce.. Nyní se bavím s jednou holkou, poznali jsme se náhodou přes kamaráda a s touto slečnou si píši měsíc a byly jsme 2krat venku, poprvý jsme se seznámili atd. A po druhé už jsme si povídali skoro ovšem, jenomže mě se strašně moc líbí a nejspíše ji miluju ale nevím jaká bude její reakce po dvouch schůzkách, co myslíte je to dobrý nápad? Myslel jsem to tak že bych dívce zavolal jestli bysme nešli ven atd. A domluvil bych si kámoše že by při procházce šel proti nám a předal mi kytici a já bych ji dal kytici řekl ji že ji miluju.. akorát nevím jestli je to dobré po takové krátké době. Děkuji za rady
Kytku ji můžeš dat sam…ze ji miluješ ji zatim nerikej…
@Annabela11 píše:
Kytku ji můžeš dat sam…ze ji miluješ ji zatim nerikej…
Dobře.
Kytku ji prines hned na rande, ne pres kamarada. A ze ji milujes ji zatim nerikej.
Tohle kdybys udělal mě, jako antiromantikovi asi bych dostala záchvat smíchu nebo tě tou kytkou pretahla přes hlavu ![]()
Po dvou schůzkách je brzo ji říkat, že ji miluješ. Ještě si to nech na chvíli v sobě. Kytku ji klidně dej, přines ji sebou na rande. Nicméně ne žádný puket stačí třeba jen jedna. Pokud někam půjdete je sice kytka fajn, ale táhnout sebou kytici o 30ti růžích je fakt opruz…
Kytku jo, ale ne nejakej brutalni puget. Stačí jedna růžička nebo nejaký luční květy a vyznání lásky nechat urcitě na později. Do budoucna nezapomen, že máš sebevedomí. Projevuj zájem, ale nic se nesmí přehanět. Nech ji někdy, ať ti napíše první..
Dobrý den, je mi 17let a potřeboval bych radu se vztahem. Už jsem měl jeden vztah ale trval 2 měsíce.. Nyní se bavím s jednou holkou, poznali jsme se náhodou přes kamaráda a s touto slečnou si píši měsíc a byly jsme 2krat venku, poprvý jsme se seznámili atd. A po druhé už jsme si povídali skoro ovšem, jenomže mě se strašně moc líbí a nejspíše ji miluju ale nevím jaká bude její reakce po dvouch schůzkách, co myslíte je to dobrý nápad? Myslel jsem to tak že bych dívce zavolal jestli bysme nešli ven atd. A domluvil bych si kámoše že by při procházce šel proti nám a předal mi kytici a já bych ji dal kytici řekl ji že ji miluju.. akorát nevím jestli je to dobré po takové krátké době. Děkuji za rady