Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Dva týdny se v noci potím a i ve dne mám pořád zimnici, ač je mi teplo. V noci nějak extra horko nemáme, běží nám klimatizace. Mám krev v pořádku, štítnou žlázu, dělali mi sono břicha a Rtg plic. Už mám trochu obavy, co to znamená.
@ulice Mám v třísle hnisavý vřed. Objevuje se mi to opakovaně už rok. Vždy se to zahojí a zas objeví. Prý jediné to ložisko nechat vyříznout. Ale kdyby to bylo z toho, měla bych teplotu, ne? ![]()
@darktera píše:
@ulice Mám v třísle hnisavý vřed. Objevuje se mi to opakovaně už rok. Vždy se to zahojí a zas objeví. Prý jediné to ložisko nechat vyříznout. Ale kdyby to bylo z toho, měla bych teplotu, ne?
Tak to bych radeji nechala vyriznout, pokud se to takto opakuje a udelat ster, mozna si osidlena nejaky stafylokokem.
@darktera píše:
@ulice Mám v třísle hnisavý vřed. Objevuje se mi to opakovaně už rok. Vždy se to zahojí a zas objeví. Prý jediné to ložisko nechat vyříznout. Ale kdyby to bylo z toho, měla bych teplotu, ne?
Nejsem doktor, ale mohlo by to být z toho. A když už máš zimnice a teploty, může to být nebezpečné. Segre to nějak čistili tenkrát a musela brát antibiotika. Taky jsme byli překvapení, že z puchýře je taková reakce těla. Ale dostal se jí tam právě zánět.
Minimalne jit k praktikovi a nechat si udelat crp, ale v úvodu jsi psala, ze krev mas ok.
@Desgreze V únoru byla v pořádku. To mi ale ještě nehnisal ten vřed ![]()
@Desgreze Blbě jsem to přečetla. V únoru mi shodou okolností taky dělali odběry. Crp jsem ale ani teď u těch posledních odběrů zvýšené neměla.
@darktera tak si tam skoč, jestli ho nemohou nabrat nebo si napred kup ten orientacni test z lekarny. Obcas se mi take stane, ze mam zimnici, dokonce v lete, stava se to jen v noci, plus takovy tres svalu, ale myslim si, ze je to nejakou stresovou situaci nebo vypetim.