Pocení - zápach, co mi pomůže

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Ou
24138
29.4.21 11:40
@Anonymní píše:
Nerozumíme.. jaké manické ničení? Co to je?

tím že se třikrát denně sprchuješ tím si ničíš ochrané vrstvy na své pokožce. Čímž nejspíš posliluješ onen základní problém.

tvým problémem není nedostatek hygieny, tudíž manicky se víc a víc mýt nepomůže. Problém bude zdravotní a je třeba ho řešit s lékaři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.4.21 11:49
@Ou píše:
tím že se třikrát denně sprchuješ tím si ničíš ochrané vrstvy na své pokožce. Čímž nejspíš posliluješ onen základní problém.tvým problémem není nedostatek hygieny, tudíž manicky se víc a víc mýt nepomůže. Problém bude zdravotní a je třeba ho řešit s lékaři.

Aha. No tak já se samozřejmě snažím bohužel když člověk smrdí tak se meje aby nesmrděl :,( jednou jsme byli s manželem pryč a nešlo mi se tolikrát osprchovat a vyměnit triko a večer manžel řekl že se omlouvá ale spát sennou nebude :oops:

• Citovat
  • Upravit
Ou
24138
29.4.21 11:53
@Anonymní píše:
Aha. No tak já se samozřejmě snažím bohužel když člověk smrdí tak se meje aby nesmrděl :,( jednou jsme byli s manželem pryč a nešlo mi se tolikrát osprchovat a vyměnit triko a večer manžel řekl že se omlouvá ale spát sennou nebude :oops:

To nemění nic na tom, že řešením zjevně není neustálé sprchování se (kdyby bylo, tak by si měla po problému), ale návštěva lékaře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1213
29.4.21 11:54
@Anonymní píše:
Aha. No tak já se samozřejmě snažím bohužel když člověk smrdí tak se meje aby nesmrděl :,( jednou jsme byli s manželem pryč a nešlo mi se tolikrát osprchovat a vyměnit triko a večer manžel řekl že se omlouvá ale spát sennou nebude :oops:

Už jsem se s tím, ba ještě horším v životě setkala. Dotyčná byla praktikem odeslána na psychické vyšetření. Problém byl, ale v tom, že se to stávalo ve vypjatých situacích, ve stresu, strachu apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
29.4.21 11:56
@kemeny13 píše:
Už jsem se s tím, ba ještě horším v životě setkala. Dotyčná byla praktikem odeslána na psychické vyšetření. Problém byl, ale v tom, že se to stávalo ve vypjatých situacích, ve stresu, strachu apod.

ano  –může to být součástí úzkostné poruchy, ale vzhledem k tomu, že anonymní má jedno podpaží problematičtější, vsadím si na kožní problém.

A pokud by to bylo úzkostnou poruchou, tak ta psychiatrie je řešení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1213
29.4.21 12:01
@Ou píše:
ano  –může to být součástí úzkostné poruchy, ale vzhledem k tomu, že anonymní má jedno podpaží problematičtější, vsadím si na kožní problém.A pokud by to bylo úzkostnou poruchou, tak ta psychiatrie je řešení.

To je, ale vcelku jedno jestli podpaží jedno nebo obě. Každopádně tady je řešení pátrat po příčině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová