Žena 2 piva denně

Anonymní
15.6.20 19:33

Žena 2 piva denně

Dobrý podvečer. Prosím o anonym příliš osobní. Chtěla bych se zeptat jak často pijete alkohol? Je mi jasné že maminky malých dětí nebo těhotné vůbec. A teď k dotazu. Mám ráda pivo, nemám ráda víno a tvrdý alkohol. Ale teď když je venku krásně přijdu z práce a jdeme s přítelem na pivo. Dám si max 3 a jdeme domů. Nechutná mi nealko pivo. Ale prostě pivo mám ráda. Samozřejmě mohla bych si ho odepřít ale mně ty sladký džusy a minerální vody nic neříkají. Mám strach, aby ze mě nebyl alkoholik Najde se mezi vámi taky nějaká holka, která chodí na pivko? Děkuji za názory. U chlapů je to jiný, tam se stim počítá :D

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35681
15.6.20 19:36

2-3 piva denně by mě vadila i u chlapa natož u ženy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
15.6.20 19:37

No brzdila bych s tím. Zvykneš si na svou denní dávku a bez ní nebudeš v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.6.20 19:38

Zdravím.
Pivo je samozřejmost v takových vedrech. :D Od té doby, co nekojím a jdeme se projít do parku nebo kamkoliv, tak 2 nebo 3 dám. Nevidím an tom nic špatného, když se člověk neožere, že nemůže ani chodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
15.6.20 19:39

Ja si dam tak jednou do tydne s chlapem bud sklenicku vina nebo piva, podle toho kam jdeme :D denne mi to prijde dost, na zenskou obzvlášť, neznam ani chlapa co by pil pivo denně (teda krom sveho otce, ktery ale alkoholik je). Nicméně k čemu ti ta informace je? Do alkoholismu můžeš spadnout snadno a ujištění od anonymů na internetu ti v tom nezabrání, někdo ti rekne, ze jsi alkoholik uz ted, nekdo ze je to v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
15.6.20 19:41

Mám ráda pivo, ale 3 kusy denně do sebe nelámu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
15.6.20 19:44

Piju maximalne jedno male denne, takze 330 ml a kazdy den fakt ne. Piju to na chut, na zizen mam vodu. To same vino, tak 150ml a jen obcasne, kdyz je s kym.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105967
15.6.20 19:46

Neměla bych obavy, že z tebe bude alkoholik :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
15.6.20 19:48
@Anonymní píše:
Dobrý podvečer. Prosím o anonym příliš osobní. Chtěla bych se zeptat jak často pijete alkohol? Je mi jasné že maminky malých dětí nebo těhotné vůbec. A teď k dotazu. Mám ráda pivo, nemám ráda víno a tvrdý alkohol. Ale teď když je venku krásně přijdu z práce a jdeme s přítelem na pivo. Dám si max 3 a jdeme domů. Nechutná mi nealko pivo. Ale prostě pivo mám ráda. Samozřejmě mohla bych si ho odepřít ale mně ty sladký džusy a minerální vody nic neříkají. Mám strach, aby ze mě nebyl alkoholik Najde se mezi vámi taky nějaká holka, která chodí na pivko? Děkuji za názory. U chlapů je to jiný, tam se stim počítá :D

Denně dvě piva je dost. Já piju pivo nárazově. V hospodě točené po jídle. Ale třetinku. A opravdu občas. Třeba jednou do měsíce, když se sejdu s kamarádkami. Vypít litr džusu se mi taky nechce, to si radši dám to pivo. Ale nevadí mi ani nealko nebo ovocné. To teda zvládnu jen jedno, přijde mi sladké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
15.6.20 19:49

Podle psychologů je víc jak jedno pivo denně v pravidelném intervalu alkoholismus. I přesto si ho tak obden večer dám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3767
15.6.20 19:56

Tři piva denně jsou příliš i u chlapa. Je to závislost, pokud bez toho nedovedeš být. Navíc pít pivo ve vedru je jako cpát se chlebem a doufat, že uhasíš žízeň. Je to alkohol, který dehydruje, takže neposkytuje tělu potřebné tekutiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
15.6.20 20:00

No, 3 piva denně je jednak hodně alkoholu, a jednak bych po něm vypadala jako kulička.
Takže piju víno, čevené, suché.
S manželem si kupujeme týdně jednu lahev, kterou dáme napůl - takže já vypiju týdně 3,5 dcl vína.

To mi připadá tak akorát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
15.6.20 20:01

Teď přes léto si taky dám dvě piva, někdy každý den někdy ne a někdy když třeba ještě sekám zahradu nebo tak si dám i to třetí. Nevidím na tom nic špatného…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.6.20 20:02

Holky děkuji za odpovědi, tak budu na vodě :D Jen bych chtěla říct, že se neopijím, jakmile to začnu cítit končím. Co se týče chlapů a piva tak mám kolem sebe asi samé alkoholiky :lol: A to ne jen rodinu ale i sousedi, známý. Denně si pivo normálně dají, ať při stavbě nebo práci na zahradě. Což zase nechápu já, jelikož mám ráda jen točené :mavam:

• Citovat
  • Upravit
2095
15.6.20 20:06

Já si občas dám jedno za den nebo si cucnu od pritele trochu a v hospodě dvě, ale nechodíme pravidelně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová