Pocení - zápach, co mi pomůže

Anonymní
15.6.20 20:05

Pocení - zápach

Co dělat, když se nadměrně potím? Používám antiperspirant, ale vůbec nepomáhá, navíc mi pot dost zapáchá, už jsem z toho zoufalá..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
928
15.6.20 20:11

Existují protipotící trička, mě zabrali, opravdu nejsem citit, doporučuji. Dále můžeš k lékaři, zda to nezpusobuji leky anebo skryté onemocnění. Pak už se lze jen objednat na nějakou aplikaci botoxu do podpaží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
15.6.20 20:13

Zápach potu ovlivňují léky, nemoc nebo taky to, co jíš a piješ. Zkus vynechat cukry, vč. alkoholu, bílou mouku a uvidíš, jestli se to zlepší. Pokud ne, tak k doktorovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26867
15.6.20 20:14
@Anonymní píše:
Co dělat, když se nadměrně potím? Používám antiperspirant, ale vůbec nepomáhá, navíc mi pot dost zapáchá, už jsem z toho zoufalá..

Vyhledej si diskuse o pripravku Driclor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.6.20 20:17

@cecetka jednu dobu jsem používala a zabíralo mi to, ale někde jsem četla, že není úplně ok používat to pořád, není to zdravé, tak bych radši nějakou jinou variantu :nevim:

• Citovat
  • Upravit
37132
15.6.20 20:36

No pokud zdravě jis, pijes, nepijes alkohol, tak bude problem spis ve zdravotní stránce. Hormony mas v pohodě? Res to spis pres dr, nez abys na sebe porad strikala chemicke srajdy a kryla tim problem, to chce se dopatrat k puvodu toho problemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.6.20 20:38

@Kriss Tina jsem tak trochu závislá na cukru, každý den potrebuju aspoň susenku, čokoládu :lol: možná to bude ten problém

• Citovat
  • Upravit
37132
15.6.20 21:24
@Anonymní píše:
@Kriss Tina jsem tak trochu závislá na cukru, každý den potrebuju aspoň susenku, čokoládu :lol: možná to bude ten problém

To je možný, tak to vyzkousej omezit. Me teda omezeni cukru pomohlo treba i k lepší pleti, menší únavě, poceni by byl další bonus :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3474
21.6.20 09:26
@Anonymní píše:
@cecetka jednu dobu jsem používala a zabíralo mi to, ale někde jsem četla, že není úplně ok používat to pořád, není to zdravé, tak bych radši nějakou jinou variantu :nevim:

Zkuste třeba ještě EverDry. Měl by být šetrnější než Driclor. Osobní zkušenost nemám, ale kamarádka si ho nemohla vynachválit, na rozdíl právě od Dricloru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
21.6.20 09:59

Krystal od Purity vision. Sice nezabranuje poceni, ale zapach pohlcuje 100% :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
30.12.20 16:19

Doporučuji electro antiperspirant, není to kosmetika, na pocení funguje perfektně. když se pak přestaneš potit, zmizí i zápach :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.4.21 11:30

Už nevylezu z domu..

Krásný den, mám dost nepříjemný problém. Strašně mi zapáchá podpaží. To je takovej smrad.. Sprchuju se 3 x denně, měním trika. Peru i podprsenku. Podpaží umývám pěnou. Používám různé spreje ale bohužel párkrát i okolí mi řeklo že bych se měla vysprchovat… Já fakt nevím co s tím. Levé podpaží mi opravdu zapáchá tak že sama občas mám chuť se pozvracet :zed: máte prosím typ? Nepotím se jakoby tak že bych měla promočené triko. Prostě jde pouze o zápach… :poblion:

• Citovat
  • Upravit
Ou
24138
29.4.21 11:34
@Anonymní píše:
Krásný den, mám dost nepříjemný problém. Strašně mi zapáchá podpaží. To je takovej smrad.. Sprchuju se 3 x denně, měním trika. Peru i podprsenku. Podpaží umývám pěnou. Používám různé spreje ale bohužel párkrát i okolí mi řeklo že bych se měla vysprchovat… Já fakt nevím co s tím. Levé podpaží mi opravdu zapáchá tak že sama občas mám chuť se pozvracet :zed: máte prosím typ? Nepotím se jakoby tak že bych měla promočené triko. Prostě jde pouze o zápach… :poblion:

zajdi na kožní, třeba tam bydlí nějaká mykoza. Vzhledem k tomu manickému ničení přirozené ochranné vrstvy na pokožce by to bylo dost logické.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.4.21 11:38
@Ou píše:
zajdi na kožní, třeba tam bydlí nějaká mykoza. Vzhledem k tomu manickému ničení přirozené ochranné vrstvy na pokožce by to bylo dost logické.

Nerozumíme.. jaké manické ničení? Co to je?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.4.21 11:40
@Anonymní píše:
Krásný den, mám dost nepříjemný problém. Strašně mi zapáchá podpaží. To je takovej smrad.. Sprchuju se 3 x denně, měním trika. Peru i podprsenku. Podpaží umývám pěnou. Používám různé spreje ale bohužel párkrát i okolí mi řeklo že bych se měla vysprchovat… Já fakt nevím co s tím. Levé podpaží mi opravdu zapáchá tak že sama občas mám chuť se pozvracet :zed: máte prosím typ? Nepotím se jakoby tak že bych měla promočené triko. Prostě jde pouze o zápach… :poblion:

Stalo se mi to jednou a mela jsem zaparene podpazi a chytlo mi plisen/mykozu.. zkus si skocit k praktikovi, dal mi na to antimykoticky sprej a pomohlo to… K.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová