Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Existují protipotící trička, mě zabrali, opravdu nejsem citit, doporučuji. Dále můžeš k lékaři, zda to nezpusobuji leky anebo skryté onemocnění. Pak už se lze jen objednat na nějakou aplikaci botoxu do podpaží.
Zápach potu ovlivňují léky, nemoc nebo taky to, co jíš a piješ. Zkus vynechat cukry, vč. alkoholu, bílou mouku a uvidíš, jestli se to zlepší. Pokud ne, tak k doktorovi.
@Anonymní píše:
Co dělat, když se nadměrně potím? Používám antiperspirant, ale vůbec nepomáhá, navíc mi pot dost zapáchá, už jsem z toho zoufalá..
Vyhledej si diskuse o pripravku Driclor.
@cecetka jednu dobu jsem používala a zabíralo mi to, ale někde jsem četla, že není úplně ok používat to pořád, není to zdravé, tak bych radši nějakou jinou variantu ![]()
No pokud zdravě jis, pijes, nepijes alkohol, tak bude problem spis ve zdravotní stránce. Hormony mas v pohodě? Res to spis pres dr, nez abys na sebe porad strikala chemicke srajdy a kryla tim problem, to chce se dopatrat k puvodu toho problemu.
@Kriss Tina jsem tak trochu závislá na cukru, každý den potrebuju aspoň susenku, čokoládu
možná to bude ten problém
@Anonymní píše:
@Kriss Tina jsem tak trochu závislá na cukru, každý den potrebuju aspoň susenku, čokoládumožná to bude ten problém
To je možný, tak to vyzkousej omezit. Me teda omezeni cukru pomohlo treba i k lepší pleti, menší únavě, poceni by byl další bonus ![]()
@Anonymní píše:
@cecetka jednu dobu jsem používala a zabíralo mi to, ale někde jsem četla, že není úplně ok používat to pořád, není to zdravé, tak bych radši nějakou jinou variantu
Zkuste třeba ještě EverDry. Měl by být šetrnější než Driclor. Osobní zkušenost nemám, ale kamarádka si ho nemohla vynachválit, na rozdíl právě od Dricloru.
Krystal od Purity vision. Sice nezabranuje poceni, ale zapach pohlcuje 100% ![]()
Doporučuji electro antiperspirant, není to kosmetika, na pocení funguje perfektně. když se pak přestaneš potit, zmizí i zápach ![]()
Krásný den, mám dost nepříjemný problém. Strašně mi zapáchá podpaží. To je takovej smrad.. Sprchuju se 3 x denně, měním trika. Peru i podprsenku. Podpaží umývám pěnou. Používám různé spreje ale bohužel párkrát i okolí mi řeklo že bych se měla vysprchovat… Já fakt nevím co s tím. Levé podpaží mi opravdu zapáchá tak že sama občas mám chuť se pozvracet
máte prosím typ? Nepotím se jakoby tak že bych měla promočené triko. Prostě jde pouze o zápach… ![]()
@Anonymní píše:
Krásný den, mám dost nepříjemný problém. Strašně mi zapáchá podpaží. To je takovej smrad.. Sprchuju se 3 x denně, měním trika. Peru i podprsenku. Podpaží umývám pěnou. Používám různé spreje ale bohužel párkrát i okolí mi řeklo že bych se měla vysprchovat… Já fakt nevím co s tím. Levé podpaží mi opravdu zapáchá tak že sama občas mám chuť se pozvracetmáte prosím typ? Nepotím se jakoby tak že bych měla promočené triko. Prostě jde pouze o zápach…
zajdi na kožní, třeba tam bydlí nějaká mykoza. Vzhledem k tomu manickému ničení přirozené ochranné vrstvy na pokožce by to bylo dost logické.
@Ou píše:
zajdi na kožní, třeba tam bydlí nějaká mykoza. Vzhledem k tomu manickému ničení přirozené ochranné vrstvy na pokožce by to bylo dost logické.
Nerozumíme.. jaké manické ničení? Co to je?
@Anonymní píše:
Krásný den, mám dost nepříjemný problém. Strašně mi zapáchá podpaží. To je takovej smrad.. Sprchuju se 3 x denně, měním trika. Peru i podprsenku. Podpaží umývám pěnou. Používám různé spreje ale bohužel párkrát i okolí mi řeklo že bych se měla vysprchovat… Já fakt nevím co s tím. Levé podpaží mi opravdu zapáchá tak že sama občas mám chuť se pozvracetmáte prosím typ? Nepotím se jakoby tak že bych měla promočené triko. Prostě jde pouze o zápach…
Stalo se mi to jednou a mela jsem zaparene podpazi a chytlo mi plisen/mykozu.. zkus si skocit k praktikovi, dal mi na to antimykoticky sprej a pomohlo to… K.
Co dělat, když se nadměrně potím? Používám antiperspirant, ale vůbec nepomáhá, navíc mi pot dost zapáchá, už jsem z toho zoufalá..