Pocení, závrať, boule za uchem

6792
6.12.11 16:33

poceni,zavrat,boule za uchem...

Ahoj holky,mozna si o mne budete myslet ze jsem histerka,mozna jsem ale uz se mi to prestava libit.Mam uz tri dny strasne navaly horka jak v noci tak pres den z niceho nic jsem uplne mokra a porad se vsech ptam jestli jsem cervena ale oni mi tvrdi ze jsem bila jak stena.Do toho se mi opravdu moc mota hlava a jsem strasne unavena a ted jsem zjistila ze mam za uchem bouli,nevim jestli to s tim nejak souvisi.Nevite nekdo co by to mohlo byt? dekuju za jakoukoli odpoved :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Lo
6285
6.12.11 16:39

Ahoj :mavam: kvuli bouli u ucha jsem stresovala ted nedavno…ale byla jsem na sonu , uz 2krat, v poradku…udelali mi i kompet krevni testy na tumory a rozbor moci, taky nic…ale bouli, zvetsenou uzlinu mam porad..ale po testech jsem uz v klidu…a navaly horka mam obcas porad se mi zda :lol: nicmene, ja jsem se taky opravdu bala, proto jsem sla pro jistotu k doktorovi, primo na chirurgii a on me poslal na tyto vysetreni..jo jeste jsem byla na ORL..take o.k Uzlina je tam ovsem porad…1krat za rok proto je dobre jit opet na sono..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
6.12.11 16:49

Aha takze myslis ze by to mohlo byt neco vic nez blba boule? ty jsem si vsimla teprve ted ale je fakt ze mi je opravdu zle :,( jsem jak opila a skoro vubec nevidim :,( zitra musim do prace vubec nevim jak to dam,tak bych si teda zajela k doktorce ve ctvrtek mozna v patek asi budu koncit zase pozde v noci :,( a myslis ze to ma neco spolecneho s tim ze mi je blbe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
6.12.11 17:11

Já se takhle cítila, když se mi projevila toxoplasmóza… Zajdi si k doktorovi, ať ti to kdyžtak hned přeléčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
6.12.11 17:16

A nemohly by to ještě být příušnice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16631
6.12.11 17:18

Neplaš. Hlavně bych zachovala klid!!

Pokud je ti takhle blbě, jak popisuješ, určitě by bylo lepší jít zítra k dr. rovnou nalačno s močí a nechat si udělat základní odběry a prohlédnout se. Popřípadě odeslat na odborná vyšetření.

Samozřejmě čím dýl to necháš, tím podle mého zrovna ty budeš mít většího nerva a výsledek stejně žádný.Takže vyraž :-)

Vem to, že to může být zánět, nemusí to být vůbec nic a taky může.

Jo a taky podle mého psychika je mocný čaroděj, pokud se takhle už xx dní pozoruješ vidíš i to co bys neviděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
6.12.11 17:27

je holky dekuju moc za odpovedi a co je to ta toxoplasmoza? obcas trpim na uzkosti ale tohle nejsou uzkosti ty uz poznam takze si myslim ze to bude neco s telem a priusnice sjem uz mela tak je nemuzu mit znova ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1325
6.12.11 17:55

Boule za ušima jsem měla,když jsem dostala jako malá toxoplazmozu…jinak toxoplasmozou se můžeš nakazit od koček nebo prý i ze špatně upraveného masa.Má to takovej „chřipkovej“průběh.Ale zajdi k Dr. on ti řekne…

Příspěvek upraven 06.12.11 v 17:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
6.12.11 17:57
Petrajan píše:
Boule za ušima jsem měla,když jsem dostala jako malá toxoplazmozu…

mam jen jednu proboha co to je? jak se to leci? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16631
6.12.11 18:00
jaja84 píše:
Petrajan píše:

Prosím tě, vykašly se na ty tyhle soudy.Jsem zdravotní sestra a můžu ti garantovat, že tohle k ničemu nevede. Budeš něco řešit, soudit, trápit se a vyleze z toho stejně něco jiného.

Jedině tvůj lékař ví jak to s tebou po zdravotní stránce je a léčbu zacílí tak, aby sedla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1325
6.12.11 18:01

Já to měla asi v 5ti letech,pamatuju si jen,že jsem furt jezdila na krev,ale nebylo to nic strašnýho,když si to moc nepamatuju.Každopádně je to nebezpečný v těhotenství..Taky jsem měla jednu bouli a nevím jestli jen za jedním uchem nebo za obouma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1325
6.12.11 18:03
Navli píše:
jaja84 píše:
Petrajan píše:

Prosím tě, vykašly se na ty tyhle soudy.Jsem zdravotní sestra a můžu ti garantovat, že tohle k ničemu nevede. Budeš něco řešit, soudit, trápit se a vyleze z toho stejně něco jiného.

Jedině tvůj lékař ví jak to s tebou po zdravotní stránce je a léčbu zacílí tak, aby sedla.

No ona se ptala,co to může být,tak jsem jí napsala svojí zkušenost.je jasný,že půjde k Dr.Nemůže se řídit těmahle názorama,to je jasný.Jsem taky zdravotník :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
6.12.11 18:07

:lol: holky to je jasny ze pujdu k doktorovi jen jsem chtela vedet jestli jste nemel nekdo neco stejneho a moc dekuju za odpovedi :kytka: tak ted premyslim jestli nemam odvolat zitra praci :think: ale to bude asi pruser :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16631
6.12.11 18:08
Petrajan píše:
Navli píše:
jaja84 píše:
Petrajan píše:

Jedině tvůj lékař ví jak to s tebou po zdravotní stránce je a léčbu zacílí tak, aby sedla.
No ona se ptala,co to může být,tak jsem jí napsala svojí zkušenost.je jasný,že půjde k Dr.Nemůže se řídit těmahle názorama,to je jasný.Jsem taky zdravotník :mrgreen:

No nejsem si jistá, jestli to takhle každý bere… napadá mě asi 15 různých nemocí, které by to mohly být - od banálních až po těžké a sama bych si netroufla nadhazovat, že by to mohlo být a takhle a takhle se léčit..

Taky to být nic nemusí, jen silnější reakce organismu na únavu…prostě proč se nervovat dřív než něco vím.

Nemyslela jsem to zle, vůči nikomu, ale lehce mě točí odpovědi stylu - to by mohlo být xxx, dělá se tohle a tohle.. zakladatelka má pak hlav v pejru co se jí bude dít a dr. třeba nazná, že nic jen sledovat…píšu příklad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16631
6.12.11 18:10

Zakladatelko, tobě pokud můžu poradit - pokud je ti fakt zle jak píšeš, jdi - budeš mít nějaké výsledky do konce týdne a třeba i zahájenou léčbu. Pokud půjdeš až koncem, budeš čekat přes víkend a nervovat se..

Držím palce. :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast