Počet příspěvků na stránku

9404
8.11.10 14:20

Počet příspěvků na stránku

Jako Jarňulky 2005 jsme si včera založili uzavřenou skupinu, ale hrozně rychle nám nabíhá počet stránek v diskuzi - myslím, že v deníčku bylo 50 příspěvků na stránku, tady to vypadá na 15. Dá se s tím něco udělat - v nastavení jen naší skupiny, nebo by se musely změnit všechny? Pokud to lidem v jiných skupinách nevadí, tak to asi řešit nebudete, že? Je trochu nepřehledné, když jsme hodně ukecané, stále překlikávat na další a další stránky…snad jsem to napsala srozumitelně :lol: .Díky za odpověď!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
VERONIKA
8.11.10 14:30

Ahojky
Já si myslím, že v každé diskuzi je to „jen“ 15 příspěvků na stránku :nevim:
Poptej se Lesiny nebo někoho z adminů, ale asi to nastavit nepůjde :think:

• Citovat
  • Upravit
17745
8.11.10 15:14

Všude je to stejné!
Naše skupina je extrémně upovídaná :pankac: , takže za den se nashromáždí i 20 stran :mrgreen: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9404
8.11.10 15:23

Tak 20 stran denně je fakt nářez :mrgreen:
A vám to stránkování nevadí? Asi je to i o zvyku, ale zas proč si zvykat, když by to mohlo jít jinak, no ne? :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17745
8.11.10 15:54
Ifca1 píše:
Tak 20 stran denně je fakt nářez :mrgreen:
A vám to stránkování nevadí? Asi je to i o zvyku, ale zas proč si zvykat, když by to mohlo jít jinak, no ne? :wink: :lol:

No, zvyk je železná košile :lol: !
Někdy je to hledání po stránkách na bednu, ale my jsme nevyšly z deníčku, tak nám to ani nepřijde :mrgreen: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7782
8.11.10 16:00

Taky když jsme šikovní tak máme 20-30 stránek.Bohužel dočítáme :nevim: když někdo chybí týden tak si neškrtne :mrgreen: jako já když jsem byla týden v porodnici.Dočítala jsem cca 140 stran,ale dočetla :mrgreen: .

Myslím,že změnit to nejde,ale aspon dobrý dotaz pro admina,zdda by s tím šlo něco udělat.Jak je někde třeba v jiných diskuzích psáno „na stránku“ 10"210"50"100" stran.To si myslím,že by bylo dobré,ale zase pro admina asi zbytečná práce navíc. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová