Počet zaměstnání
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@Anonymní píše:
Ahojky,
Mám takový dotaz. Jen by mě zajímalo, kolik zaměstnání jste dosud vystřídali, či kolik jste jich za život měli?
Na vejsce 4 roky brigáda u jednoho zaměstnavatele, po škole 1,5 měsíce (crazy kolektiv), druhé 2 roky a třetí zaměstnavatel teď jedu 8.rok a ještě. Chvíli tam budu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahojky,
Mám takový dotaz. Jen by mě zajímalo, kolik zaměstnání jste dosud vystřídali, či kolik jste jich za život měli?
Pokud se berou i brigády a různé pozice, tak nižší desítky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Od školy jsem u jednoho zaměstnavatele, na různých pozicích a úrovních řízení. Letos to je 22 let.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Brigády nepočítám. Těch bylo hodně víkendových. Nejlepší byla na SŠ v soláriu. To byla super brigáda v týdnu po škole. Pomáhala jsem podnikající samoživitelce, aby měla čas odpoledne na své dítě. Solária jsem se držela do nástupu do práce po maturitě.
Před otěhotněním jsem dělala na živnost. Po dětech napřed delší zástup ve školce. Pak jsem přešla vedle do školy. Tím zatím můj repertoár končí. Letos jsem myslela, že budu balit a půjdu o dům dál. Zatím zůstávám. Můj muž je u jednoho zaměstnavatele od 19 let, tzn. 28 let.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Začala jsem dělat v 18 ti, je mi 44, brigády nepočítám, byla jsem v devíti firmách. Počítám, že než půjdu do důchodu, tak ještě minimálně tři firmy protocim.
V těch 55 bych si buď chtěla najít puluvazek nebo jít na pár let ještě do zahraniči… uvidíme, co dítě, manžel, zdraví, jaká bude situace.
Nejsem typ člověka, který dělá cepuvilý život v jedné firmě…
Profese těch bylo víc, celou střední jsem po víkendech dělala servírku, hrozná dřina..po škole průvodkyně, nejkrásnější práce, ale to bych si nevydelala ani na slaný chleba. Pak dva roky jako au-pair v zahraničí. Hotelová recepční, administrativa a pak postupně se mi osudem stal nákup…
Do budoucna uvidím, lákaly by mě reality, možná se časem vrátím ke své původní profesí a cestovnímu ruchu…
Příspěvek upraven 08.05.23 v 15:23
- Citovat
- Upravit
Po VŠ 4 roky na fakultě jako THP (při tom studium doktorátu), potom 9 let u aktuálního zaměstnavatele. K 10. výročí bych si ráda nadělila změnu práce, už cítím, že je to až až.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mela jsem po skole stesti a uz 32 let
jsem verna stejnemu zanestnavateli. A kdyz to vyjde, rada u neho jeste 10 let zustanu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Za dobu HPP 5. zamestnavatel, je mi 41. Ale jen jednou jsem odchazela z uplne vlastni vule, zbytek byly kvuli ruznym zivotnim okolnostem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsem na trhu práce už 19 let
a měla jsem 8 zaměstnavatelů.
Brigády nepočítám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
21 let v zamestnani, 1hpp, ted měním job příští měsíc
![]()
V soubehu asi 4dpp, dlouhodobe brigady, jedna z toho v covidu pri odstavkach.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahojky,
sama o sobě nic nenapíšeš a přesto se ptáš anonymně? Je k tomu logický důvod?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky,