Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Tichošlápek píše:
O měsíc později ne, vychází to cca na 19.11.
To asi ne, v toto obdobi jsem otehotnela ja a termin porodu mam 12.7.
Podle styku 9.11. Je termin porodu 3.7.
Problem je, ze nevim datum posledni ms. Takze neni mozne aby pohl. styk z toho dne byl oplodnujici?
@Gaforia no když zadám tvé datum porodu, tak vyjde datum početí kolem 17.10. ![]()
Příspěvek upraven 20.03.19 v 16:28
@Anonymní píše:
Problem je, ze nevim datum posledni ms. Takze neni mozne aby pohl. styk z toho dne byl oplodnujici?
Mozny to je, ale to by termin porodu vychazel na 3.8.
Příspěvek upraven 20.03.19 v 16:31
@Anonymní píše:
https://www.maminkam.cz/…ta-oplodneni
Si to spočítej sama
@Tichošlápek uz to vidim, ja se prekoukla v mesici. Pocitam rijen a slecna/pani psala listopad.. omlouvam se
![]()
@Gaforia v poho
stejnak jsou to jen takové odhady
Zakladatelko jestli resis otce, tak na tohle stejně spoléhat nemůžeš.
Problem je, ze nevim datum posledni ms. Takze neni mozne aby pohl. styk z toho dne byl oplodnujici? ![]()
Me vychazi datum poceti na 19.11. Jen me zajima jestli je mozne, ze jsem otehotnela ze dne 9.11.
@Anonymní píše:
Me vychazi datum poceti na 19.11. Jen me zajima jestli je mozne, ze jsem otehotnela ze dne 9.11.
Teoreticky ano, spermie vydrží poměrně dlouho a uz není dokonale přesný.
Fakt těžko říct. Pokud, ano, tak by to znamenalo, že embryo za těch několik týdnů nabralo „ztrátu ve vývoji“ cca 10 dnů. Takže pro tvoje těhotenství by bylo lepší, aby to otěhotnění proběhlo kolem 19.11. a ne už 9.11. (Snad jsem ta data pochopila správně a napsala to srozumitelně.) Samozřejmě záleží na spoustě věcí včetně životnosti spermií. Ty řešíš, kdo je otec, viď? Nebo je 9.11. nějaké pro tebe speciální datum? ![]()
Dobry den,
Chci se zeptat. Kdyz mi vychazi datum porodu dle Utz ve 12.tydnu na 14.8.2019. Jestli je mozne, ze jsem otehotnela po pohl. styku ze dne 9.11.? Dekuji.