Opar v 25.tt

25123
19.3.19 19:14

Mě teda na opary nefunguje naprosto nic jinýho, než vydržet dva týdny a pak se zahojí, takže aspoň :hug:
Jediný, co můžu doporučit, po vytvoření strupu to pořád mazat jelením lojem, aby nepraskal, protože to bolí jak blázen a dělá to jizvy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22614
19.3.19 19:15

@Languu herpesin mast si kup. vitamin b, zinek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1806
19.3.19 19:16

Mě se opar ztratil kolikrat rychleji, když jsem s ním nic nedelala a nechala ho jen tak bez niceho oschnout a upadnout… když jsem mazala mastí za 250,– leptal se mi, mokval…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
19.3.19 19:20

Já ze jsem ho opravdu nikdy neměla :lol: :oops: tak abych něco nezanedbala :srdce: jinak mi ten prcek dává zabrat celkove.. udělal se mi ekzém, lupy :lol: :lol: vlasy mi padají a pak že kluci přidávají na kráse :think: :mrgreen: :lol: jinak Vám všem moc děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
19.3.19 19:20

@Venesí Šťastná to žena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1806
19.3.19 19:39

@MartinaIrena No nevím :lol: docela na ně trpim. Ale je to jak rýma léčená 7 dní a nelečená týden. :lol:

Jinak já čekám chlapečka 23tt a musím říct že za celou dobu nemam ani jeden pupinek na sobě :lol: zato jsem si ale vyžrala pořádné nevolnosti do 19tt. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5810
19.3.19 19:41

Na opar nemá smysl nic kupovat… Jo, mně zabírají jen Herpesin tablety ale ty asi v těhu nemůžeš a jsou jen na předpis. Jinak mám opary často, i v těhotenství jsem měla a vše ok ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
19.3.19 19:57

Takže se nemusím bát o prcka? Já někde četla, že je to průser. .. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
19.3.19 20:32

Myslím, že se nemusíš bát. Já občas opary na pusině mívám a i v těhotenství jsem měla a bylo všechno ok. Možná pásový opar je větší průšvih…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1806
19.3.19 20:37

Myslím že ve tvém tt je to v pohodě :) možná v prvnich 14tt bych to řešila, ale teď pohodička :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2033
19.3.19 21:39

Také jsem měla v těhotenství opar. V lékárně mi dali takové ty náplasti, které ho trochu zneviditelní, zabrání šíření a zároveň to má i nějakou účinnou látku. Taky ale stojí hodně, 250-300 Kč nějak…

Já volala pro jistotu k Dr. a ptala se sestry (neřešila bych, ale tehdy mě vystresovala moje mamka). Prý to nic není. Ale já už opar měla. Někde jsem četla, že při primoinfekci to teoreticky může být problém, ale s malou pravděpodobností. Můžeš třeba taky zavolat k Dr., jestli to máš nějak řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí