Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mě teda na opary nefunguje naprosto nic jinýho, než vydržet dva týdny a pak se zahojí, takže aspoň ![]()
Jediný, co můžu doporučit, po vytvoření strupu to pořád mazat jelením lojem, aby nepraskal, protože to bolí jak blázen a dělá to jizvy.
Mě se opar ztratil kolikrat rychleji, když jsem s ním nic nedelala a nechala ho jen tak bez niceho oschnout a upadnout… když jsem mazala mastí za 250,– leptal se mi, mokval…
Já ze jsem ho opravdu nikdy neměla
tak abych něco nezanedbala
jinak mi ten prcek dává zabrat celkove.. udělal se mi ekzém, lupy
vlasy mi padají a pak že kluci přidávají na kráse
jinak Vám všem moc děkuji ![]()
@MartinaIrena No nevím
docela na ně trpim. Ale je to jak rýma léčená 7 dní a nelečená týden. ![]()
Jinak já čekám chlapečka 23tt a musím říct že za celou dobu nemam ani jeden pupinek na sobě
zato jsem si ale vyžrala pořádné nevolnosti do 19tt. ![]()
Na opar nemá smysl nic kupovat… Jo, mně zabírají jen Herpesin tablety ale ty asi v těhu nemůžeš a jsou jen na předpis. Jinak mám opary často, i v těhotenství jsem měla a vše ok ![]()
Takže se nemusím bát o prcka? Já někde četla, že je to průser. .. ![]()
Myslím, že se nemusíš bát. Já občas opary na pusině mívám a i v těhotenství jsem měla a bylo všechno ok. Možná pásový opar je větší průšvih…
Myslím že ve tvém tt je to v pohodě
možná v prvnich 14tt bych to řešila, ale teď pohodička ![]()
Také jsem měla v těhotenství opar. V lékárně mi dali takové ty náplasti, které ho trochu zneviditelní, zabrání šíření a zároveň to má i nějakou účinnou látku. Taky ale stojí hodně, 250-300 Kč nějak…
Já volala pro jistotu k Dr. a ptala se sestry (neřešila bych, ale tehdy mě vystresovala moje mamka). Prý to nic není. Ale já už opar měla. Někde jsem četla, že při primoinfekci to teoreticky může být problém, ale s malou pravděpodobností. Můžeš třeba taky zavolat k Dr., jestli to máš nějak řešit.