Početí dvojčat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6078
5.3.17 11:16

@karkarka

to jo, ale pravděpodobnost je tam přeci jen o něco větší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
5.3.17 11:17

@martina82 Tak různé babské rady existují. Prý třeba jíst batáty, žít v okolí spaloven, být starší rodička, která ma zasebou již více porodů…
Jinak já nedávno brala norethisteron na odsunutí menses a po něm je prý zvýšené riziko početí dvojčat, my už teda další děti neplánujeme, ale kdyby se zadařilo, to by byla prča :mrgreen: :lol: No musíme být teď setsakramentsky opatrní :zed: :cert: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
5.3.17 11:51
@Amys píše:
@martina82 Tak různé babské rady existují. Prý třeba jíst batáty, žít v okolí spaloven, být starší rodička, která ma zasebou již více porodů…
Jinak já nedávno brala norethisteron na odsunutí menses a po něm je prý zvýšené riziko početí dvojčat, my už teda další děti neplánujeme, ale kdyby se zadařilo, to by byla prča :mrgreen: :lol: No musíme být teď setsakramentsky opatrní :zed: :cert: :lol:

ta spalovna mne dojala :D. To je myslim zaroven rada jak mit dite s trema ocima. No neber to. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5178
5.3.17 12:07

Vice uvolnenych vajicek muzes mit po Clostilbegytu… ale zase bacha aby misto dvojcat to nebyly treba patercata… :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
5.3.17 12:29
@warita píše:
ta spalovna mne dojala :D. To je myslim zaroven rada jak mit dite s trema ocima. No neber to. :mrgreen: :mrgreen:

Já to kdysi našla v jednom článku, kde se pravděpodobností dvojčat zajímali a právě zjistili to, že nejvíc dvojčat se rodí tam, kde je škodlivé prostředí :lol: Bohužel už to asi nedohledám, je to pár let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
5.3.17 13:00

@Amys
Tak já jsem z dvojčat a nic z toho se při mém početí nedělo. Stály se fronty na banány a batát byl sci-fi. A chodila tenkrát do posledního ročníku střední školy. Sama dvojčata nemám, ač mi je spoustu lidí přálo. U nás v rodině široko daleko nikdo z dvojčat není.
Prostě se uvolnily naráz dvě vajíčka (jsem z dvojvaječných dvojčat).Poloha ani jiné babské rady podle mě nefungují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
5.3.17 13:16

Muj deda byl z dvojcat, je nas 5sourozencu a nikdo zatim dvojcata nema, ale ja mam z prvniho manzelstvi dceru a syna s pritel to mam komplikovanejsi, jedno tehu syndrom mizejiciho dvojcete a druhe to vzdalo ve 13tt, pak dlouho nic, biochemicke tehu v jednom vacku dve tecky bez hcg, a dnes 6+4 dve prdolky, kazdy svuj vacek, tak snad do tretice to vyjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18333
5.3.17 13:22
@Amys píše:
Já to kdysi našla v jednom článku, kde se pravděpodobností dvojčat zajímali a právě zjistili to, že nejvíc dvojčat se rodí tam, kde je škodlivé prostředí :lol: Bohužel už to asi nedohledám, je to pár let

:) nyní mám dvojčata, už vím proč :) někde poblíž bude spalovna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18333
5.3.17 13:24
@Russet píše:
@Amys
Tak já jsem z dvojčat a nic z toho se při mém početí nedělo. Stály se fronty na banány a batát byl sci-fi. A chodila tenkrát do posledního ročníku střední školy. Sama dvojčata nemám, ač mi je spoustu lidí přálo. U nás v rodině široko daleko nikdo z dvojčat není.
Prostě se uvolnily naráz dvě vajíčka (jsem z dvojvaječných dvojčat).Poloha ani jiné babské rady podle mě nefungují.

vždy, je někdo v rodině první, ale proč zrovna já :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18333
5.3.17 13:26

@Lilikaspi

držím palce, ať vše vyjde :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1029
5.3.17 16:18
@Amys píše:
Jinak já nedávno brala norethisteron na odsunutí menses a po něm je prý zvýšené riziko početí dvojčat, my už teda další děti neplánujeme, ale kdyby se zadařilo, to by byla prča :mrgreen: :lol: No musíme být teď setsakramentsky opatrní :zed: :cert: :lol:

ta spalovna me pobavila, zvlast kdyz pobliz u spalovny bydlim :mrgreen: jinak norethisteron sem brala v prosinci no zkousela sem to pri nem a nic no dam tomu volny prubeh a uvidim, budu rada kdyz budu mit aspon jedno ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1029
5.3.17 16:20

Dekuji vsem za nazory atd, ztoho co ctu chapu, ze se spis jedna o nahodu, notak hold bude aspon doufam jedno, lepsi jak zadny ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
5.3.17 18:18
@martina82 píše:
Dekuji vsem za nazory atd, ztoho co ctu chapu, ze se spis jedna o nahodu, notak hold bude aspon doufam jedno, lepsi jak zadny ;)

Doma máme troje dvojčata a spalovna je tak 70km daleko. ;) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
5.3.17 20:08

@Fofrník Že vy jste s manželkou jedli batáty? :lol:

@martina82 Já teda beru dvojčata jako velikou náhodu, máme jednovaječná, což je opravdu nedědiční hříčka přírody… No a jinak podle teorie @Amys splňuju podmínky starší rodička (dvojčata jsme počali v mých 32 letech) a více porodů, dvojčata byla až z osmého těhotenství ;)
Jinak se přiznám, že touhu po dvojčatech moc nechápu, ona to většinou není sranda už od těhotenství (osobně jsem měla nervy na pochodu, právě ty jednovaječná jsou celkem průser. A i když jsem neměla problémy, tak jsem se opravdu dost bála).
Tak přeju, ať se ti tvé sny splní :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
5.3.17 20:26
@fragola píše:
jinak podle teorie @Amys splňuju podmínky starší rodička (dvojčata jsme počali v mých 32 letech) a více porodů, dvojčata byla až z osmého těhotenství ;)

tak to ja musim byt rodicka primo nad hrobem, pokud 32 je uz stara. (bylo mi cerstve 37, kdyz se mala narodila)

jinak, ja chtela dvojcata a moc. Mamka mi stale rikala, ze si nedovedu predstavit kolik je to prace s jednim ditetem a nervu, at si to radsi nepreju. Ja si ale myslela: jedno tehotestvi, jedno blici obdobi, jeden porod, jedno 6ti nedeli, atd a mam to za sebou, tak proc ne.

Leonce je ted 3,5 mesice a kdybych ji mela ve dvojim provedeni, uz jsem davno v bohnicich. Ono mne to preslo uz v tehotenstvi, takova je pravda. Byla jsem tak stastna, ze mam v bubnu jenom jedno, ani nevite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí