Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj maminky, máma takový dotaz, s manželem už uvažujeme o druhém dítěti a řekli jsme si že bychom se mohli pokusit na dovči. Mě tak ale napadlo co létání v 1 trimestru? Myslíte že pokud bychom vážně na dovči počali tak by let v takto raném stádiu těhotenství vadil? Trochu se toho bojím, tak bych ráda znala váš nazor.
Myslíš že řešíš úplně zbytečný hypotetický situace co se vůbec stát nemusí. A i kdyby se povedlo nic se nestane. Můžeš mít taky celou dovolenou ms a máš po plánech ![]()
Ne, to skutečně nevadil
pokud teda neletate na dovcu na tři měsíce
@pikola to ne ms my vychází až po dovči takže ovu by mela vyjít přesně na dobu dovolené 😀
Kdyby, kdyby, kdyby… Kdyby měli vepři křídla, lítali by jako orli…
@MichaelaKr01 Pokud by jste na dovolené počali a dovolená netrvala x měsíců, tak je to úplně jedno. Jelikož budeš pár dní dpo.
@MichaelaKr01 píše:
@pikola to ne ms my vychází až po dovči takže ovu by mela vyjít přesně na dobu dovolené 😀
my vychází, dovči, ovu
…
De. bilita Tvého dotazu mě přestává překvapovat ![]()
@MichaelaKr01 píše:
Tak jestli neletíte teď někdy tak úplně přesně ti to vyjít zas tak nemusí. Ono des sem tam a máš to za pár cyklu jinak
@MichaelaKr01 píše:
Ahoj maminky, máma takový dotaz, s manželem už uvažujeme o druhém dítěti a řekli jsme si že bychom se mohli pokusit na dovči. Mě tak ale napadlo co létání v 1 trimestru? Myslíte že pokud bychom vážně na dovči počali tak by let v takto raném stádiu těhotenství vadil? Trochu se toho bojím, tak bych ráda znala váš nazor.
Ja jsem ted v 5 týdnu, otěhotněla jsem na dovolené v Turecku, a doma mám už dvouletou holčičku taky z dovolené 😂.
Myslim že to nemá žádný vliv 😊.
@MichaelaKr01 No, když to tak ctu, tak se radeji nepokoušejte tehotnet ani na dovolene, ani doma.
@j.a.n.i1 píše:
@MichaelaKr01 No, když to tak ctu, tak se radeji nepokoušejte tehotnet ani na dovolene, ani doma.
@prokr píše:
my vychází, dovči, ovu![]()
![]()
…
De. bilita Tvého dotazu mě přestává překvapovat