Pochval si svého tatínka!

304
26.5.11 08:32

Pochval si svého tatínka!

Nedalo mi to, a po tom, co jsme ráno vyfotila, jak tatínek ‚hlídá‘ berušku, zatímco já krmím druhou… musela jsem tohle založit. Pochvalte tatínky, vložte fotečky… :) určitě taky pomáhají, jako ten náš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13943
26.5.11 08:33

Kdo koho že hlídá? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
26.5.11 08:36
PetiteFillette píše:
Kdo koho že hlídá? :mrgreen:

Přesně tak to bylo myšleno :mrgreen: musela jsem to prostě vyfotit, Vája oči jak tenisáky a taťka chrupká :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
26.5.11 08:39

Jo jo tohle znám moc dobře :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9018
26.5.11 08:39

Beed, určitě jsi na ně pyšná. Dcera vypadá velmi spokojeně. A samozřejmě tatínek taky.
Fotku nemám, ale manžel naší dceru bezedně miluje. Je jí 6 let a ona si myslí, že je to nejlepší chlap na světě, a že si ho jednou vezme za manžela. Přeji ti, aby i tvoji miláčci měli takový vztah. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
26.5.11 08:43
MarkyM píše:
Jo jo tohle znám moc dobře :lol:

No jo, taky co po něm můžeme chtít, po chudáčkovi, v 7 ráno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
26.5.11 08:45
Cassi píše:
Beed, určitě jsi na ně pyšná. Dcera vypadá velmi spokojeně. A samozřejmě tatínek taky.
Fotku nemám, ale manžel naší dceru bezedně miluje. Je jí 6 let a ona si myslí, že je to nejlepší chlap na světě, a že si ho jednou vezme za manžela. Přeji ti, aby i tvoji miláčci měli takový vztah. :srdce:

Jsem… nesmírně! Tatínek se ničeho nebojí, chová, přebaluje, koupe (!), a to od začátku, i když měli slečny ani ne 2,5 kila :) ono to ani jinak nejde, když jsou dvě. Musí pomáhat. A dělá to moc rád. Nevěřila bych, jak takovej velikej chlap dokáže krásně šišlat :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
26.5.11 08:45

Jednou, to byla Nelinka ještě miminko,říkám taťko zabav jí ať neusne já jdu připravit koupání.Jo mamko zabavim jí neboj…no než jsme napustila vanu spali oba :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
26.5.11 08:49
Beed píše:
Cassi píše:
Fotku nemám, ale manžel naší dceru bezedně miluje. Je jí 6 let a ona si myslí, že je to nejlepší chlap na světě, a že si ho jednou vezme za manžela. Přeji ti, aby i tvoji miláčci měli takový vztah. :srdce:
Jsem… nesmírně! Tatínek se ničeho nebojí, chová, přebaluje, koupe (!), a to od začátku, i když měli slečny ani ne 2,5 kila :) ono to ani jinak nejde, když jsou dvě. Musí pomáhat. A dělá to moc rád. Nevěřila bych, jak takovej velikej chlap dokáže krásně šišlat :mrgreen: :mrgreen:

Mi máme jednoho prcka, každé ráno je to tak že já vstanu, malýho dám do postele k nám, táta se mazlí a já si jdu udělat kávičku a umejt se a pak táta přebalí a oblékne… koupe když je doma a stíhá to.. tak to taky má bejt, ono i to pohlídání, přebalení apod. někdy mámě ulehčí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420

Tak takové hlídání taky znám :-D, ale u mě ta naše malá opica neusne a neusne :-D nj, my maminky nesmíme :-D Ale jinak máme taky skvělého tatínka, dokáže se kdykoliv o malou postarat, přebaluje, koupe, někdy i nakrmí :-D a když už jsem fakt grogy tak je spolu vyženu ven a jdu spát 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
MarkyM píše:
Jednou, to byla Nelinka ještě miminko,říkám taťko zabav jí ať neusne já jdu připravit koupání.Jo mamko zabavim jí neboj…no než jsme napustila vanu spali oba :-D
:palec: krása! :palec: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
26.5.11 08:51
say píše:
Beed píše:
Cassi píše:
Jsem… nesmírně! Tatínek se ničeho nebojí, chová, přebaluje, koupe (!), a to od začátku, i když měli slečny ani ne 2,5 kila :) ono to ani jinak nejde, když jsou dvě. Musí pomáhat. A dělá to moc rád. Nevěřila bych, jak takovej velikej chlap dokáže krásně šišlat :mrgreen: :mrgreen:
Mi máme jednoho prcka, každé ráno je to tak že já vstanu, malýho dám do postele k nám, táta se mazlí a já si jdu udělat kávičku a umejt se a pak táta přebalí a oblékne… koupe když je doma a stíhá to.. tak to taky má bejt, ono i to pohlídání, přebalení apod. někdy mámě ulehčí :-)

Stoprocentní pravda.. přebalení je dvouminutová maličkost, ale pomůže moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
26.5.11 08:52
Januliiik píše:
Tak takové hlídání taky znám :-D, ale u mě ta naše malá opica neusne a neusne :-D nj, my maminky nesmíme :-D Ale jinak máme taky skvělého tatínka, dokáže se kdykoliv o malou postarat, přebaluje, koupe, někdy i nakrmí :-D a když už jsem fakt grogy tak je spolu vyženu ven a jdu spát 8-)

Taky tak - jen bych to poupravila:

a když už jsem fakt grogy tak je spolu vyženu ven a jdu žehlit/vysávat/vařit/vytírat 8-) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9018
26.5.11 08:53

Máme úžasné chlapy. Toho svojeho za to miluji ještě víc. A to jsem manželé 13 let. Taky bych ho někdy zabila, ale chování k dětem má úžasné. Jsem za to ráda. Můj taťka byl taky super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
26.5.11 08:57
Beed píše:
say píše:
Beed píše:
Cassi píše:
Mi máme jednoho prcka, každé ráno je to tak že já vstanu, malýho dám do postele k nám, táta se mazlí a já si jdu udělat kávičku a umejt se a pak táta přebalí a oblékne… koupe když je doma a stíhá to.. tak to taky má bejt, ono i to pohlídání, přebalení apod. někdy mámě ulehčí :-)
Stoprocentní pravda.. přebalení je dvouminutová maličkost, ale pomůže moc :)

Přesně tak :-) no ono dvouminutová záležitost, prcek mi u toho už pěkně zdrhá a zajímá ho vše okolo takže někdy je to adrenalin :-) , ale tatínkové tyhle věcí by měli zvládat, najdou si k tomu děcku také svůj vztah

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí