Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Nedalo mi to, a po tom, co jsme ráno vyfotila, jak tatínek ‚hlídá‘ berušku, zatímco já krmím druhou… musela jsem tohle založit. Pochvalte tatínky, vložte fotečky…
určitě taky pomáhají, jako ten náš ![]()
PetiteFillette píše:
Kdo koho že hlídá?
Přesně tak to bylo myšleno
musela jsem to prostě vyfotit, Vája oči jak tenisáky a taťka chrupká ![]()
Beed, určitě jsi na ně pyšná. Dcera vypadá velmi spokojeně. A samozřejmě tatínek taky.
Fotku nemám, ale manžel naší dceru bezedně miluje. Je jí 6 let a ona si myslí, že je to nejlepší chlap na světě, a že si ho jednou vezme za manžela. Přeji ti, aby i tvoji miláčci měli takový vztah. ![]()
MarkyM píše:
Jo jo tohle znám moc dobře
No jo, taky co po něm můžeme chtít, po chudáčkovi, v 7 ráno ![]()
Cassi píše:
Beed, určitě jsi na ně pyšná. Dcera vypadá velmi spokojeně. A samozřejmě tatínek taky.
Fotku nemám, ale manžel naší dceru bezedně miluje. Je jí 6 let a ona si myslí, že je to nejlepší chlap na světě, a že si ho jednou vezme za manžela. Přeji ti, aby i tvoji miláčci měli takový vztah.
Jsem… nesmírně! Tatínek se ničeho nebojí, chová, přebaluje, koupe (!), a to od začátku, i když měli slečny ani ne 2,5 kila
ono to ani jinak nejde, když jsou dvě. Musí pomáhat. A dělá to moc rád. Nevěřila bych, jak takovej velikej chlap dokáže krásně šišlat
![]()
Jednou, to byla Nelinka ještě miminko,říkám taťko zabav jí ať neusne já jdu připravit koupání.Jo mamko zabavim jí neboj…no než jsme napustila vanu spali oba ![]()
Beed píše:Cassi píše:Jsem… nesmírně! Tatínek se ničeho nebojí, chová, přebaluje, koupe (!), a to od začátku, i když měli slečny ani ne 2,5 kila
Fotku nemám, ale manžel naší dceru bezedně miluje. Je jí 6 let a ona si myslí, že je to nejlepší chlap na světě, a že si ho jednou vezme za manžela. Přeji ti, aby i tvoji miláčci měli takový vztah.ono to ani jinak nejde, když jsou dvě. Musí pomáhat. A dělá to moc rád. Nevěřila bych, jak takovej velikej chlap dokáže krásně šišlat
![]()
Mi máme jednoho prcka, každé ráno je to tak že já vstanu, malýho dám do postele k nám, táta se mazlí a já si jdu udělat kávičku a umejt se a pak táta přebalí a oblékne… koupe když je doma a stíhá to.. tak to taky má bejt, ono i to pohlídání, přebalení apod. někdy mámě ulehčí ![]()
Tak takové hlídání taky znám
, ale u mě ta naše malá opica neusne a neusne
nj, my maminky nesmíme
Ale jinak máme taky skvělého tatínka, dokáže se kdykoliv o malou postarat, přebaluje, koupe, někdy i nakrmí
a když už jsem fakt grogy tak je spolu vyženu ven a jdu spát ![]()
MarkyM píše:
Jednou, to byla Nelinka ještě miminko,říkám taťko zabav jí ať neusne já jdu připravit koupání.Jo mamko zabavim jí neboj…no než jsme napustila vanu spali oba
say píše:Beed píše:Mi máme jednoho prcka, každé ráno je to tak že já vstanu, malýho dám do postele k nám, táta se mazlí a já si jdu udělat kávičku a umejt se a pak táta přebalí a oblékne… koupe když je doma a stíhá to.. tak to taky má bejt, ono i to pohlídání, přebalení apod. někdy mámě ulehčíCassi píše:Jsem… nesmírně! Tatínek se ničeho nebojí, chová, přebaluje, koupe (!), a to od začátku, i když měli slečny ani ne 2,5 kila
Fotku nemám, ale manžel naší dceru bezedně miluje. Je jí 6 let a ona si myslí, že je to nejlepší chlap na světě, a že si ho jednou vezme za manžela. Přeji ti, aby i tvoji miláčci měli takový vztah.ono to ani jinak nejde, když jsou dvě. Musí pomáhat. A dělá to moc rád. Nevěřila bych, jak takovej velikej chlap dokáže krásně šišlat
![]()
Stoprocentní pravda.. přebalení je dvouminutová maličkost, ale pomůže moc ![]()
Januliiik píše:
Tak takové hlídání taky znám, ale u mě ta naše malá opica neusne a neusne
nj, my maminky nesmíme
Ale jinak máme taky skvělého tatínka, dokáže se kdykoliv o malou postarat, přebaluje, koupe, někdy i nakrmí
a když už jsem fakt grogy tak je spolu vyženu ven a jdu spát
Taky tak - jen bych to poupravila:
a když už jsem fakt grogy tak je spolu vyženu ven a jdu žehlit/vysávat/vařit/vytírat
![]()
Máme úžasné chlapy. Toho svojeho za to miluji ještě víc. A to jsem manželé 13 let. Taky bych ho někdy zabila, ale chování k dětem má úžasné. Jsem za to ráda. Můj taťka byl taky super.
Beed píše:say píše:Stoprocentní pravda.. přebalení je dvouminutová maličkost, ale pomůže mocBeed píše:Mi máme jednoho prcka, každé ráno je to tak že já vstanu, malýho dám do postele k nám, táta se mazlí a já si jdu udělat kávičku a umejt se a pak táta přebalí a oblékne… koupe když je doma a stíhá to.. tak to taky má bejt, ono i to pohlídání, přebalení apod. někdy mámě ulehčíCassi píše:Jsem… nesmírně! Tatínek se ničeho nebojí, chová, přebaluje, koupe (!), a to od začátku, i když měli slečny ani ne 2,5 kila
![]()
Přesně tak
no ono dvouminutová záležitost, prcek mi u toho už pěkně zdrhá a zajímá ho vše okolo takže někdy je to adrenalin
, ale tatínkové tyhle věcí by měli zvládat, najdou si k tomu děcku také svůj vztah