Přeřeky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
23.5.11 18:40

Přeřeky

:) pro pobavení..

A nejen děti rodí ty největší perly..
Jo, to já za dob školy byla zkoušená a chtěla jsem říct - Hospodine pomiluj ny byla.. - no, vzniklo z toho Hospodine, pomiluj mě a desetiminutový smích.
PUDr. Havlíček už taky byl :D
A snad do třetí třídy jsem žila s tím, že je helikokptvéra :D

A Dianka je taky éro - mamkovi a taťce :D, kepuč je klasika :D knoflík je knonflík a ciniminies jsou cintimiňís ;D a penízky jsou penísky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36544
23.5.11 18:43

kámošky dcera místo hřbitov říká hrobečkov a místo květinářství zase kytkynářství :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26227
23.5.11 18:45

a co teprve chrám svaté Brambory a trapslík místo trpaslík … pro další bych musela sáhnout do sešitku, ale ještě by se našly … :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
23.5.11 18:47

A. zas perlila ve školce. Maminka dělá pokladničku v obchodě :pankac: a tatínek jezdí do práce a nedělá tam nic jen žere. Překlad: maminka dělá pokladní a tatínek si do práce vozí velký svačiny :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5446
23.5.11 18:49

pekne tema :palec: muj dvoulety synovec rad rika moucham muchuly.
no a perlí opravdu nejen deti. znama poslala kolegyni pro neco do „kundálu“ (misto kumbalu, samo) a uz se te mistnosti pak nikdy nereklo jinak… 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
23.5.11 18:52
Murka píše:
A. zas perlila ve školce. Maminka dělá pokladničku v obchodě :pankac: a tatínek jezdí do práce a nedělá tam nic jen žere. Překlad: maminka dělá pokladní a tatínek si do práce vozí velký svačiny :D
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
23.5.11 18:53
Monny89 píše:
kámošky dcera místo hřbitov říká hrobečkov a místo květinářství zase kytkynářství :lol: :lol: :lol:

kytkynářství :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044
23.5.11 18:56

Naše malá když chce kyndr bueno, řekne kyvbytmy a při reklamě byt či dům říká pičidům

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
23.5.11 18:58

Tak ja rikala misto pastika bastika,aspon do 8let a jeste neco ale ted si nemuzu vzpomenout :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
23.5.11 19:05

to ja si v patek koupila k snidani koblihovej pudink (pudinkovej koblih) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
23.5.11 19:06

dobrý téma :D klasika i u dospělců je verlyba a pernamentka :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.5.11 19:08

,, prosím tatarky s hranolkou" ,, rohlík v párku" ,, ozvu se prdem" místo předem ;D ,, dala bych si sifl" místo sachr se mi povedlo včera :D
A já jakožto mladá kočena na brigádě, která chlapům vydávala stravenly jsem se chtěla blýsknout a říct: ,,další pán na holení" no. vznikl z toho ,,další pán na hulení" a dokážete si přestavit chlapy.

A nikdy nezapomenu na 15ti letou prohlídku. Měla jsem rýmu a taky zalehlé uši, a nechtěla jsem se přiznat, abych nemusela odkládat očkování..
Pampeliška - pán to liská
Marmeláda - mám tě ráda

A dlouho jsem si myslela, že Rey Koranteng je Reyko Ranteng :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3751
23.5.11 19:11

Já mám až do teď trambaj :mrgreen:, a asi do 8 let jsem místo kšandy měla křandy :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.5.11 19:15

A cizí slova :D to je kapitola sama o sobě.
Třeba známé značky :D jelikož mi došly nějaké věci, ak vlezu do obchodu a že chci ,,ív sán lorán" krém :D
Prodavačka na mé kouká a říká: ,,ives sant louren?" :D což já vycítím, že ze mě dělá debila a tak na ni: ,,ne, ív sán lorán" :D noo..
Takovej L'occitane jsem taky dliuho nevědela :D říkala jsem lokitan.. A nebyla jsem daleko - loxitan ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
825
23.5.11 19:16

:mrgreen: A já jakožto mladá kočena na brigádě, která chlapům vydávala stravenly jsem se chtěla blýsknout a říct: ,,další pán na holení" no. vznikl z toho ,,další pán na hulení" a dokážete si přestavit chlapy.

To je husty :lol: :lol:

Ja jsem zase pri ustni maturitni zkousce z psychologie rekla socialni pice, misto pece…Ucitelka valila oci, ale zareagovala rychle a presla to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí