Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
pro pobavení..
A nejen děti rodí ty největší perly..
Jo, to já za dob školy byla zkoušená a chtěla jsem říct - Hospodine pomiluj ny byla.. - no, vzniklo z toho Hospodine, pomiluj mě a desetiminutový smích.
PUDr. Havlíček už taky byl ![]()
A snad do třetí třídy jsem žila s tím, že je helikokptvéra ![]()
A Dianka je taky éro - mamkovi a taťce
, kepuč je klasika
knoflík je knonflík a ciniminies jsou cintimiňís ;D a penízky jsou penísky ![]()
kámošky dcera místo hřbitov říká hrobečkov a místo květinářství zase kytkynářství
![]()
a co teprve chrám svaté Brambory a trapslík místo trpaslík … pro další bych musela sáhnout do sešitku, ale ještě by se našly … ![]()
A. zas perlila ve školce. Maminka dělá pokladničku v obchodě
a tatínek jezdí do práce a nedělá tam nic jen žere. Překlad: maminka dělá pokladní a tatínek si do práce vozí velký svačiny ![]()
pekne tema
muj dvoulety synovec rad rika moucham muchuly.
no a perlí opravdu nejen deti. znama poslala kolegyni pro neco do „kundálu“ (misto kumbalu, samo) a uz se te mistnosti pak nikdy nereklo jinak… ![]()
Murka píše:
A. zas perlila ve školce. Maminka dělá pokladničku v obchoděa tatínek jezdí do práce a nedělá tam nic jen žere. Překlad: maminka dělá pokladní a tatínek si do práce vozí velký svačiny
Monny89 píše:
kámošky dcera místo hřbitov říká hrobečkov a místo květinářství zase kytkynářství![]()
![]()
kytkynářství
![]()
Naše malá když chce kyndr bueno, řekne kyvbytmy a při reklamě byt či dům říká pičidům
Tak ja rikala misto pastika bastika,aspon do 8let a jeste neco ale ted si nemuzu vzpomenout ![]()
to ja si v patek koupila k snidani koblihovej pudink (pudinkovej koblih) ![]()
,, prosím tatarky s hranolkou" ,, rohlík v párku" ,, ozvu se prdem" místo předem ;D ,, dala bych si sifl" místo sachr se mi povedlo včera ![]()
A já jakožto mladá kočena na brigádě, která chlapům vydávala stravenly jsem se chtěla blýsknout a říct: ,,další pán na holení" no. vznikl z toho ,,další pán na hulení" a dokážete si přestavit chlapy.
A nikdy nezapomenu na 15ti letou prohlídku. Měla jsem rýmu a taky zalehlé uši, a nechtěla jsem se přiznat, abych nemusela odkládat očkování..
Pampeliška - pán to liská
Marmeláda - mám tě ráda
A dlouho jsem si myslela, že Rey Koranteng je Reyko Ranteng ![]()
Já mám až do teď trambaj
, a asi do 8 let jsem místo kšandy měla křandy ![]()
A cizí slova
to je kapitola sama o sobě.
Třeba známé značky
jelikož mi došly nějaké věci, ak vlezu do obchodu a že chci ,,ív sán lorán" krém ![]()
Prodavačka na mé kouká a říká: ,,ives sant louren?"
což já vycítím, že ze mě dělá debila a tak na ni: ,,ne, ív sán lorán"
noo..
Takovej L'occitane jsem taky dliuho nevědela
říkala jsem lokitan.. A nebyla jsem daleko - loxitan ![]()
A já jakožto mladá kočena na brigádě, která chlapům vydávala stravenly jsem se chtěla blýsknout a říct: ,,další pán na holení" no. vznikl z toho ,,další pán na hulení" a dokážete si přestavit chlapy.
To je husty
![]()
Ja jsem zase pri ustni maturitni zkousce z psychologie rekla socialni pice, misto pece…Ucitelka valila oci, ale zareagovala rychle a presla to