Přeřeky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14598
24.5.11 22:33
alisekR píše:
Přidávám ještě jeden příběh pro zasmátí. Když jsem dělala toho operátora, tak jednou mi přišel po lince hovor, který jsem po pár sekundách musela dát na hlasitý odposlech, kolegové ve společném hnízdě se odpojili z provozu,protože to stálo za to a poslouchali: Volá paní " Dobrý den, mi máme takový problém, my jsme našli na zahradě holuba" J
Já nějak nechápu co paní chce po nás a tak se ptám, jak ji mohu pomoci. 8-o Ona " dyť řikám, našli jsme na zahradě holuba, asi má zraněný křídlo, tak nevíme co s ním" :nevim:
Já: " tak to vám asi neporadím, dovolali jste se na zákaznickou linku společnosti Če........„!
Paní: " no proto volám, to je poštovní holub, a vy jste přeci bejvalý Spoje“! :cert:
Já v křeči: " podle čeho usuzujete, že jde o poštovního holuba?" :roll:
Paní: !No on má kroužek na noze, takovej kovovej"!
Já bublající smíchem: " kroužky mají přeci všichni holuby, aby se poznalo čí jsou"!
Zoufalá paní: „No právě, tak to vy byste si toho holuba poznali,když jste bejvalý Spoje ne?“
Já na pokraji sil: „Ale mi žádný holuby nevlastníme, poštovní holuby nepatří pod telefoní společnost Če…, my tady nedáváme žádnejm holubum kroužky ze zprávama, to jste viděla asi někde ve filmu, ne?“
Paní už zoufalá: „Ale tak kam ho mám odnést,on je zraněnej, manžel by vám ho tam dovezl, nebo kam s ním máme jít, na POštu???“
Já s tekoucíma slzama smíchem: " Jděte s ním na veterinu"!!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Byl to masakr, kdy všichni okolo plakali smíchy, pak sme všichni dostali vynadáno, že zdržujeme telefonní provoz, máme moc dlouhé hovory, čekací lhůty volajících a ještě se tlemíme jak telata :pankac: :pankac:
:mrgreen: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :potlesk: :potlesk: :pankac: :pankac:

Jako tohle je fakt bomba :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
24.5.11 22:39
Terez85 píše:No ještě mi říkala známá, že má kamarádku, která se jmenuje „Prcínová“ a aby toho nebylo málo, tak je prý z Pičína....... To bych si jméno asi změnila… :think:

Znávala jsem kdysi Markétu Jebavou z Kouřimi. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
24.5.11 22:54

A aslisku, připomněla jsi mi historku mého muže, který kdysi před lety tuším v Týně nad Vltavou v bývalé Mototechně stál ve frontě za takovým starším pánem, který vedl s prodavačem dialog zhruba v tomto duchu:
Zákazník: „Prosil bych ložisko do pračky.“
Prodavač: „A co je to za pračku?“
Z: „Moje pračka je to.“
P: „Dobře, ale co to je jako za typ?“
Z: „Taková pračka, stojací, stojí mi doma v koupelně.“
P: „Ale já potřebuju vědět typ té pračky!“
Z: „No tak jak bych vám to… Víte, já mám pračku, doma. Je asi takhle vysoká, takhle široká, dveře to má vepředu, koupil jsem ji předloni od švagra, ale ten teď v zimě umřel, no a do tý pračky, co teď mám od něj doma v koupelně, bych právě prosil to ložisko.“
A tak dále. Celý rozhovor údajně trval asi dvacet minut a měl za výsledek jednoho nespokojeného zákazníka (bez ložiska), jednoho muže těsně před zhroucením (prodavače) a asi patnáct dalších lidí ve froně dílem konsternovaných a dílem zralých na výměnu spodního prádla.
Vždycky tu scénu úplně vidím s Holzmannem v hlavní roli. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
25.5.11 08:16

ještě jsem si vzpoměla, když byl synovec malej, tak ségra sledovala seriál Nemocnice Chicago Hope. A malej už znal znělku a vždycky letěl pro ségru „mami už je pšiká kohout“ :D:D:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
755
25.5.11 08:20
Murka píše:
ještě jsem si vzpoměla, když byl synovec malej, tak ségra sledovala seriál Nemocnice Chicago Hope. A malej už znal znělku a vždycky letěl pro ségru „mami už je pšiká kohout“ :D:D:D
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26244
25.5.11 08:23

ještě si vzpomínám na jednu geniální slovní úlohu:

zadání:

když koupím 10 brambor a cestou domů najdu jeden pomeranč, kolik brambor donesu domů?

odpověď:

dvanáct.

a výkřik do tmy médrahépolovičky po samostatném polodenním hlídání našich ratolestí „Chytnem ježka za jehličky, strčíme ho do ledničky!“ - nic inteligentnějšího jsem z něj ten večer nedostala. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
25.5.11 08:25

AlisekR mi se svoji babičkou připomněla přítelovu bábi jak nám vykládala „TO TEHDÁÁÁ V ÓÓÓTERÉÉÉ IŠLÁÁÁ SEM DO PEŇÉÉÉÉ“ pro mě-kratkozobakovou ostravačku-bylo šokující kolik času věnovala této jedné větě :mrgreen:

A Medulienka mi zase připomněla, to teda není přeřek, jak na mě moje malá křičela přes celý Lidl: „MAMÍ MŮŽU KOKINO KDYŽ JSEM RÁNO KAKALA? A MŮŽU DVĚ KDYŽ JSEM MĚLA DVĚ HOVÍNKA?“ :mrgreen: :oops:

• Citovat
  • Upravit
4155
25.5.11 11:39

a ještě jedna věc mě vytáčí :D
jsme venku a A. chce čůrat, tak si stáhne kalhoty, já ji zvednu, ona čůrá a najednou slyším „maminko, kakám“ :zed: Nejlépe uprostřed náměstí u našeho oblíbeného „čůracího“ keře. Takže já i k popelnici chodím jedině s balením kapesníčků v kapse, protože co kdyby se chtělo A. náhodou kakat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
25.5.11 11:44

Hm, tak to už jsem taky několikrát zažila. Jenže mě nevadí, že kaká, ale že kaká tak strašně dlouho!! Naposledy tak kakala v Olomouci před Globusem 20 minut! Ruce aj nohy mi zdřevěněly a pak jsem nemohla ani řídit (před sebou 3 hodiny cesty).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17938
25.5.11 13:09
neumisa píše:
když koupím 10 brambor a cestou domů najdu jeden pomeranč, kolik brambor donesu domů?

odpověď: dvanáct.

Jakto? Asi si sedím na vedení nebo co :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
25.5.11 13:12

Ahoj ,taky se přidám.Muj tatka byl loni v lázních.No a malý všude rozhlašoval,že děda jel do blázní.jelikož děda pracuje jako vyšetřovatel na kriminálce ,tak si muselo spoustu lidí myslet ,že se zbláznil z práce a je v blázinci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26244
25.5.11 13:17
Jirina píše:
neumisa píše:

odpověď: dvanáct.

Jakto? Asi si sedím na vedení nebo co :mrgreen: :mrgreen:

ona totiž dotázaná tuhle úlohu vůbec nepobrala, protože už nějakou chvíli dopočítávala předchozí příklad - no výsledek byl správně, jen k jinému příkladu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
25.5.11 13:25

Ještě jsem si vzpoměla na oblíbený přeřek tenkrát dvouletého syna- ,,hudrant dělá kruci kruci" = krocan dělá hudry hudry.
A oblíbená rodinná historka cca 20let stará- teta měla 2 děti rychle po sobě a manžela pořád služebně pryč. Takže když se jednou vrátil po 14.dnech, kdy jedno dítě marodilo, druhému rostly zuby- celou dobu zavření doma a slušně protivní- určitě to znáte, tak teta, jak už byla zblblá, jediné co ze sebe vypravila bylo- ,,guli guli bzzzz". :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
25.5.11 13:29

„Mami, až já budu velká, bude z tebe dědeček…“ tak pravila kdysi dávno moje nejmladší sestra. Máti už je čtyřnásobná babička, ale na toho dědečka v jejím případě zatím jaksi nedošlo… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
25.5.11 13:32

„Tchána chytilo dealerium kredenc“, tak pravila kdysi moje kolegyňka v kanclu.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí