Přeřeky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1626
23.5.11 22:37

…a nebo knedlý teplíky :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eMaminka
23.5.11 22:38

jééé sem si vzpoměla na bráchův „sadžonkaton“
to by bylo dobrý do nějaký tipovací soutěže :lol:
no znamená to sádrokarton :lol:

• Citovat
  • Upravit
27259
23.5.11 22:40

Zrovna onehdá jsem si chtěla koupit takvou tu hrubozrnou hořčici a řekla jsem, že chci koupit tu drsnosrstou hořčici. Nic méně kamarádka mě pochopila, ani se nad tím nepozastavila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
23.5.11 22:40

Taky jsem si vyslech „cícu vemi kakana“… Znamenalo to „strýcu vem mě na koňa“. :mrgreen:
A já už jsem chtěl kontrolovat obsah synovcovy plínky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
23.5.11 22:48

Jéžiš já se tu chechtám jak pošuk. :mrgreen: :lol:
Tak přidám i své- mydlička (myčka + vidlička), liškovlnka (mikrovlnka).
Neteř často bolívalo bafífo- ukazovala na hlavu, takže se dodnes domníváme, že jí bolelo masíčko (mozek).
A spolužačce se povedla krásná hovadina- doslova si zapsala, naučila a odprezentovala lidské cizopasníky a tak vznikla vešmuňka. :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
noren
23.5.11 22:51

Já mám dokonce soupis takových přeřeků ještě ze střední A nejlepší na to byla jedna moje kámoška; co výrok, to perla. Třeba: při zkoušení ze zdrávky místo zdravá veřejná politika prohlásila „zdravá veřejná kalhota“ :mrgreen: (těsně předtím jsme probírali, že si musíme koupit nový kalhoty…) A pak, když jednou psala svýmu idolovi, tak dlouho vymýšlela ty nejlepší slova a věty, až z toho bylo: „Ahoj, mohl bys mi nas..rat?“ (mělo tam být napsat) :mrgreen:
A jednou jsme v jídelně taky na střední udělaly omylem z koložvárského zelí koložravé zelí a hrozně jsme se divily, že to má tak blbej název :lol:

• Citovat
  • Upravit
18305
23.5.11 22:52

Tak děvčata na jisté nejmenované zdravce vymyslely nový termín pro inkontinenci (únik moči) - „chcanec nečekanec“… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
23.5.11 23:14
Jura007 píše:
Tak děvčata na jisté nejmenované zdravce vymyslely nový termín pro inkontinenci (únik moči) - „chcanec nečekanec“… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:lol: :lol:

Tak mě štve, že si neumím vybavit žádné svoje perličky… a přitom se mi obvykle daří :D

chtěla jsem říct 13 leté dceři: dej mi dudlík a udělej si večeři. skončilo jako udělej si dudlík k večeři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
755
24.5.11 08:59

Přítel volal klientovi (je realitní makléř) a chtěl říct: „Dobrý den, tady P… (jméno), my máme dneska spolu prohlídku.“ A místo toho řekl: „Dobrý den, tady Prohlídka, my spolu dnes máme P… (jméno)…“ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jeli jsme spolu zrovna v autě a já dostala šílenej záchvat smíchu… Naštěstí, klient vše bral taky s humorem… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26244
24.5.11 09:12

a renesančního malíře Kapučína znáte? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17938
24.5.11 09:37

Kdysi jsme se učili v dějepise o 1.světové válce. Já jsem si napsala do sešitu „Itálie“ polotiskacím písmem, kde to „It“ splynulo a vypadalo jako „H“. Skutečně jsem žila v domění, že existuje Hálie. Dokud jsem to psala, tak to bylo dobrý, ale když jsem si jednou opakovala doma nahlas, mysleli si, že si dělám srandu - ale já jsem fakt myslela, že existovala nějaká Hálie. To je vidět, jak jsem pečlivě poslouchala výklad :mrgreen: :mrgreen:

Jinak přesmyček typu „Ivoš Moldas“ jsem skutečně velmi mnoho odhalila až jako hodně, hodně dospělá :mrgreen:

Třeba v jedný písničce se zpívá „… polibků jež ti dám desítky stovky do rtů růžových“. A já jsem myslela, že to jsou stovky dortů růžových.

Jiřina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
24.5.11 09:44

hm písničky jsou taky dobrej trapas :-D

já zas furt zpívala - každá brambora (místo trampota) má svou mez…a ještě jsem říkala, kterej vůl vymyslel tak debilní písničku :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
24.5.11 09:46

A v práci u nás pracoval pan Pantůček - no ten nám nadělal problémů - nikdo přesně nevěděl jestli je pan Tuček nebo pan Pantůček. O trapasy postaráno :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
24.5.11 09:52

Byla jsem fakt naštvaná a vypadl ze mě:" KUDLÍK !" (Kudla x kurník) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
24.5.11 09:53

Moje příjmení je Rýzner. No a spousta lidí má tendenci psát mě německy - Riesner. Taky vždycky říkám - „Rýzner s dlouhým a tvrdým Y“. No jednou jsem se přitom zakuckal, takže ze mě vyšlo jenom „Rýzner s dlouhým a tvrdým…“ No a bylo to zrovna v nemocnici - sestřičky se mohly umlátit smíchy… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí