Přeřeky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26246
25.5.11 13:39

a ještě perla mé bývalé šéfové, která na vážné a důležité poradě oznámila: „Správci sítě se nařizuje se zřídit …“ dál už se nedostala a budiž jí ke cti, že se ani nesnažila. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
25.5.11 13:58
Jura007 píše:
Terez85 píše:No ještě mi říkala známá, že má kamarádku, která se jmenuje „Prcínová“ a aby toho nebylo málo, tak je prý z Pičína....... To bych si jméno asi změnila… :think:

Terezko, tos mně připomněla…
Kousek od Pičína (je to na Příbramsku) jsou taky vesnice Milín a Kozičín (fakt, nekecám). Tomuto celku se mezi obecným lidem říká „příbramský milostný trojúhelník“. A kousek odtatmtud je vesnička Jeruzalém.
Dřív jsem taky nevěděl, že u nás má Ježíšek tak blízko k sexu… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Pokud by mně ty názvy vesnic někdo nevěřil, ať to projede vyhledavačem. Co já vím - třeba www.mapy.cz …

Příspěvek upraven 24.05.11 v 20:15

jojo sou tam a dokonce se o nich zpívá v písničce od Yo Yo Bandu http://www.youtube.com/watch?…

Já když sme měli v osmičce rozlučku v hospodě U Lubora, sem rozumněla u uboru a doma sem si nemohla vzpomenout a řekla sem u dresu :lol:

Jinak Klárče by chtěla na řízečky do pekáče (Mekáč) a na výlet na Kolopiště (Konopiště)

Svítíčko sluní je u nás už normálně používaný a pak taky u potatíče (to zas říkal synovec, když byl malý a myslel u počítače) :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
25.5.11 14:38

moje mladší sestra jednou ve škole prohlásila, že její maminka seděla ve škole v lavici s Boženou Němcovou :D (mamka si za mladých let četla Němcovou pod lavicí :D)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17938
25.5.11 14:41

Teď jsem si vzpomněla na jeden přežblebt z hodiny politické ekonomie na VŠ.

Nějaká šílená babizna nám vyprávěla cosi a malovala graf, my jsme si přitom dělali legraci z jednoho spolužáka a pořád se pochechtávali. Ona pak mě vyvolala, co jako je, tak jsem chtěla říct, že ten graf nechápu, načež ze mě vylezlo, že ten cháp negráfu. Načež šílený výbuch smíchu, tryskaly mi slzy a vůbec jsem nebyla schopná to ovládat, baba rudla, rudla, a vykázala mě za dveře (na VŠ na hodině politické ekonomie !!!). Naštěstí příští týden přišla revoluce a už jsme víc politickou ekonomii neměli, naštěstí, jinak bych na té škole moc dlouho nevydržela. Na milou přednášející už jsem naštěstí víc nenarazila. Pak mě málem trefil infarkt, když jsem dělala státnice (už z mikro a makroekonomie) a zjistila jsem, že byla den po mně hlavní zkoušející !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
25.5.11 16:23
RyBANA píše:
hm písničky jsou taky dobrej trapas :-Djá zas furt zpívala - každá brambora (místo trampota) má svou mez…a ještě jsem říkala, kterej vůl vymyslel tak debilní písničku :oops:

Brácha měl jako malej prcek desku od Goťáka a místo „hlavu níž neskloním“ zpíval „labudíž nezkoním“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
emocuc.polymorf
25.5.11 16:43

Nooo, dobrá, tak když už jsme u těch písniček, přidám jeden svůj trapas, co jsem si dlouho myslela, že je ve znělce Macha a Šebestový :lol: „Žirafičí krabice“ :lol: :lol:
Klučičí, holčičí, žirafičí.. :lol:
Jinak je to : „..bereme však na sebe podobu zajíce, žirafy, či krabice.“ :-D :-D
Nojono :oops:

..tady už se ke mně asi nikdo nepřidá jako u Šmoldase, co? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
26246
25.5.11 16:52

no tak žirafičí krabici jsem rozšifrovala nedávno a to jen podle psaného textu … :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
25.5.11 16:59

přidávám se - žirafičí krabici jsem odložila nedávno po přečtení textu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
25.5.11 17:13

Šli jsme celá rodinka někam na výlet, přítel bývá většinou netrpělivý a děti naopak se loudaj. Už jsme stáli na schodech-já a př. a děti pořád nikde, př. už byl nervózní tak jsem na děti volala: TAK POJĎTE ŠMEJDI!!!! :mrgreen: Chtěla jsem říct ŠPUNTI :oops: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
26246
25.5.11 17:21
ww píše: Šli jsme celá rodinka někam na výlet, přítel bývá většinou netrpělivý a děti naopak se loudaj. Už jsme stáli na schodech-já a př. a děti pořád nikde, př. už byl nervózní tak jsem na děti volala: TAK POJĎTE ŠMEJDI!!!! :mrgreen: Chtěla jsem říct ŠPUNTI :oops: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

takové upřímné … od srdce … :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
25.5.11 17:24

Já si do asi 20. let myslela že - Měla vlasy samou loknu - má slova - Nesuší si vlasy fénem, nýbrž jen tak autogénem… A divila se, že se jí nespálí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
25.5.11 17:25

Teď se dívaly děti na Sobík Niko a podle Kristinky patřili sobi do SANTOVÉ LEBKY a né letky :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
755
25.5.11 17:44
emocuc.polymorf píše:
Nooo, dobrá, tak když už jsme u těch písniček, přidám jeden svůj trapas, co jsem si dlouho myslela, že je ve znělce Macha a Šebestový :lol: „Žirafičí krabice“ :lol: :lol:
Klučičí, holčičí, žirafičí.. :lol:
Jinak je to : „..bereme však na sebe podobu zajíce, žirafy, či krabice.“ :-D :-D
Nojono :oops:

No teda, tos mě dostala… Nikdy jsem nad tím sice nepřemýšlela, ale teď, když si to zpívám, tak si uvědomuji, že já taky mám za to, že je tam „žirafičí“ … :oops: Tak nejsi sama! :jazyk: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
25.5.11 17:52

Žirafičí krabice mi taky do nedávna zněla palicí :D

Ono přebrepty v písničkách by vydaly asi na dlouho :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
emocuc.polymorf
25.5.11 17:58

Jeeeeeeeeee, tolika žirafičích krabic :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: a manžel se mi smál, jak jsem si tohle mohla myslet :cert:
Děkujíííííí :hug: :hug: :hug: :mavam:

Jste mi udělaly radost :huban: :huban:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky