Přeřeky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
20296
23.5.11 21:16

hm Ivoš Moldas je Ivo Šmoldas jo? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
emocuc.polymorf
23.5.11 21:18
RyBANA píše:

aaaaaaa, další :lol: :lol: :lol: :lol: jojo, je to tak :lol: :lol: :lol: :nevim: Zrovna takový jméno, co? No, já byla rozčarovaná 8-o :-D

• Citovat
  • Upravit
18305
23.5.11 21:20

Ivoš Moldas by byl docela v pohodě, ale mojí známé (vzděláním moc neoplývá) se podařil taky brept - „ten s tou anténou…“ Samozřejmě myslela Reye Korantenga.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
23.5.11 21:22

my jsme jednou seděly celá rodina u stolu a obědvaly jsme, a náš pes šounil pod stolem, a já chtěla říct kdo mě to tady očuchává a místo toho jsem řekla kdo mě to tady ošukává :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
emocuc.polymorf
23.5.11 21:23

…ještě jsem si vzpomněla.. spolubydlící na koleji měla malou sestřičku ve školce a učitelky daly na nějaký schůzce k lepšímu, že jedna holčička ráno přišla a všem hlásila: Tak tatínka včera celý večer bolel žalud! 8-o

Ona totiž myslela, že když dospělý mají nohu, děti nožičku, dospělí ruku, děti ručičku, tak že taťka taky používá zdrobnělinu, když říká, že ho bolí žaludek :lol: :lol: :lol: No, být tou účou, nevím, co si mám o tý rodince myslet :lol: :lol: :palec:

• Citovat
  • Upravit
14598
23.5.11 21:25
emocuc.polymorf píše:
RyBANA píše:
aaaaaaa, další :lol: :lol: :lol: :lol: jojo, je to tak :lol: :lol: :lol: :nevim: Zrovna takový jméno, co? No, já byla rozčarovaná 8-o :-D

Taky tak :lol: už to nějakou dobu vím, ale taky jsme myslela, že je Ivoš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
23.5.11 21:26

No já se taky děsím co mě čeká, páč já si ve školce jako vcelku logicky odvodila, že když se tím čůrá tak je to u holky čůračka a u kluka čůrák a všem jsem ten svůj objev měla potřebu osvětlit…

naši měli ohromnou radost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1249
23.5.11 21:32

taky přidám svůj nej přeřek,kasírovala jsem hosta a ten platil velice pomalu,nemohl najít padesátník,když jsem viděla narvanou restauraci a toho loudala,chtěla jsem mu říct,že mu ten padesátník prominu a řekla jsem mu,že mu ho proberu…já červená až na zadku a hlavně se přihlásil celý stůl o porobrání :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26232
23.5.11 21:35

přidám jednu gymnazijně-zeměpisnou perlu: spolužačka při zkoušení prohlásila: známe vrstvu, nadloží a podloží. Tomu všemu se říká souloží … A v tu chvíli byl neoficiální konec hodiny … :mrgreen:

a abych zůstala věrná zadání, tak můj mladší syn spí s pipičkou … tedy opičkou … :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
23.5.11 21:43

Ještě mě napadlo:
V rámci předvojenské přípravy (za minulého režimu) jsme probírali napadení pomocí bojových otravných látek. V takovém případě se vydával povel „Plyn - postřik“ a po nasazení plynové masky si měl člověk obléct takový gumový „atombordel“. No a jeden „kolega“ byl zkoušený a měl vydat povel pro činnost vojsk. Pořád si nemohl vzpomnět, major už mu říkal, že tímhle tempem by celá rota byla po smrti, no a on najednou zařval: „Ksichty na ksichty!“
Pak mu někteří dodatečně vyčetli, že z nich dělá teplé bratry… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
23.5.11 22:17

Tak já si pamatuju jednu takovou „říkanku“:
Svítíčko slunilo, štípky mouchaly, študý blbent přeplotil skoč, náš štěk zapesal, zanohal dupama a študýho blbenta odvezli do nemocní okresnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
23.5.11 22:19

jo to vlastně ještě neni celé. … kde mu unohali řízy až u prdý samele.

překlad doufám netřeba :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10665
23.5.11 22:32

Můj nejstarší syn říkal…žvejkačka - těťako, televize - dydyle, kamarádovi, kterej se jmenuje David, neřekl jinak, než „Dadeveve“ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Dcera…letadlo - talalo, punčocháče - punkáče… :mrgreen:

Jednou na mě vybafla sousedka, co vařim a já na ní…„kuče peřu“.

V práci se mě ptal někdo z kolegů, kdo přijde na noční a já chtěla říct Fanda a Emil a řekla jsem…„Femil“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
23.5.11 22:34

Nám zas kdysi odpoledla odpadka :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
23.5.11 22:37
lenla píše:
Tak já si pamatuju jednu takovou „říkanku“:
Svítíčko slunilo, štípky mouchaly, študý blbent přeplotil skoč, náš štěk zapesal, zanohal dupama a študýho blbenta odvezli do nemocní okresnice.

Tondoval se jmenda :mrgreen: přejnojil skočiště a zhnátil si lámu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí