Přeřeky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14598
23.5.11 20:05

U mě má mamka poznačeno - Kuba (brácha) má díru tam co má palec. Mamka to zašije špendlem a nitěm :lol: (byly mi necelé 3 roky)

Velryba byla vedryba, svítíčko sluní, kapírový papesník :D, onžarová (oranžová), čebraná (červená) pomrdanč (pomeranč)

Pán na hulení je :lol: :palec:
změřidel taky :lol:

Sákryš, vzpomenout si teď na ty perličky, co vylézají ze mě :think: to vždy odrovnám široké daleké okolí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1452
23.5.11 20:06

tak můj manžel místo „urnový háj“ řekl uranový háj :mrgreen: , pak hoďte Jáchyma do stroje :-)

moje mamka na otázku co je dnes za den řekla „čtvrda“ (nevěděla jestli čtvrtek nebo středa)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
23.5.11 20:10

žblebty dospělých:
jestřelka…jestřáb + poštolka
rusteriér.....russel teriér
zmrde.....zpomal + zmlkni
s díky vracím.....díky zvracím

Lukyho perličky
slepička.....pička
Táta předvádí opici..co je táta? odpověď „kokot“ (rok a půl staré dítě, nikdo neví, jak na to přišel)
největší záchvaty dostává poslední dobou tatínek, protože nepochopí, že Lukáš nedokáže říct ď, takže říká „pinda“ :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
23.5.11 20:13

Tak já:
jezvěčík - jezevčí, deflín - delfín, chochod - obchod, karkulačka - to slyším od mnohých doteď stejně tak preumatika (ale chodí ji kupodivu kupovat či vyměňovat do pneuservisu :mrgreen: )

tankor - traktor, rabolatoř - laboratoř atd…

nedávno se mi povedl šnemák - chtěla jsem říct slimák a ten šnek mi to nějak zkomplikoval a u vietnamců jsem si jednu dobu ujížděla na nudlích s kuřecím masem až mi jeblo a chtěla jsem kudle :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
23.5.11 20:33
Kakika píše:Táta předvádí opici..co je táta? odpověď „kokot“ (rok a půl staré dítě, nikdo neví, jak na to přišel)

Tak to je nejlepší :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
23.5.11 20:36

Tak můj muž, když jsme jeli autem a viděl na chodníku lidi prohlásil: „Jesli mi vlezou na ten chodník, tak je přechodu!“ (jestli mi vlezou na ten přechod, tak je přejedu) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
23.5.11 20:42
tessika píše:
Tak můj muž, když jsme jeli autem a viděl na chodníku lidi prohlásil: „Jesli mi vlezou na ten chodník, tak je přechodu!“ (jestli mi vlezou na ten přechod, tak je přejedu) :lol:
:lol: :lol: jak se to v té hlavě dokáže domotat co :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36148
23.5.11 20:43
PetiteFillette píše:
Kakika píše:Táta předvádí opici..co je táta? odpověď „kokot“ (rok a půl staré dítě, nikdo neví, jak na to přišel)
Tak to je nejlepší :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:
:pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
23.5.11 20:46

Můj starší syn jako malej miloval „tyckulí“, což bylo popelářské auto. Dost jsme přemýšleli, jak na to přišel, až jsme to rozklíčovali. Tyc=blik, kulí=točí se. Čili je identifikoval podle blikajícího majáčku.

Bára momentálně prožívá kočičí invazi na naší zahradě a křičí pořád „Ňoum!“= mňau

A já jsem se při zápase na MS v hokeji mezi Kanadou a Rusama ptala manžela, proč těm Frantíkům ten gól neuznali? S ledovým klidem odvětil, že přotože nehrají.(Mě zmátlo tolik francouzských příjmení,no… :oops: :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3576
23.5.11 20:58

Starsi syn donedavna jeste rikal tevelize hambungr anebo giditalni. Klasika je ficka (fixka) anebo filajova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
23.5.11 21:00

Minulý týden jsem s Jájou zažila pernou chvilku v parku - každému se na potkání pěkně nahlas chlubila, že má novou čepičku. Bohužel čepička je jedno ze slov, ze kterého tvrdošíjně vypouští první slabiku. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
23.5.11 21:02

První dcera místo jablko říkala blakoko no a já včera držela naši druhou mrňku v náručí (2měsíce) a říkám ji heřmánku uvaříme si Kamilku - no taky už blbnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
755
23.5.11 21:02
Bersaba píše:
Minulý týden jsem s Jájou zažila pernou chvilku v parku - každému se na potkání pěkně nahlas chlubila, že má novou čepičku. Bohužel čepička je jedno ze slov, ze kterého tvrdošíjně vypouští první slabiku. :zed:
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
23.5.11 21:11

Pro mě byla zdrojem zábavy slovní zásoba synovců a neteří… Vrtulník pravidelně označovaný jako „heliktopéra“ nebo „helikopotvora“, potom při úklidu se jednou ozval výkřik „mám jebáč“ (Verunka táhla smeták a chtěla zametat),nebo nad záchodovou mísou „Mám hotovo - jenom jeden boban mně tam kaknul..“; brambory se dočkaly označení „bumbály“ a tatínkovo Mitsubishi se změnilo na „myši buši“… :mrgreen:
A když se jednou loučila návštěva, tak z ní vypadlo: „Tak já teda mrchám…“, na což druhá strana reagovala „Tak mrchej, prcho…“ :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
emocuc.polymorf
23.5.11 21:13

Gino, nejsi v tom sama, já si taky myslela, že Ivo Šmoldas je Ivoš Moldas… :lol: Ale ten Reyko Ranteng, to je super :lol: :lol: :palec: :wink:

Jinak moje dítě je ještě malý, ale tak taky něco přihodím. :-D
Včera jsme měli hlídání, tak jsme šli s manžou na jídlo do restaurace a já si dala pfeffer steak 8-) :palec: Číšník se ptal, co k tomu chci, a já nevěděla, jestli se do mě příloha vejde, tak jsem se zeptala: Jak ho máte velkej? 8-o Jižiši, jen jsem to dořekla, říkala jsem si, do hajzlu :zed: :oops: a že nesmím ani na chvíli přerušit řeč nebo hnout brvou, protože by to byl trapas pro všechny tři :wink: Povedlo se, manža to ani nezaregistroval. Naštěstí jsem se nezeptala: Jak ho máte velkýho? 8-o , to už by asi bylo moc.. :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí

Karak