Přeřeky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20296
25.5.11 18:00
emocuc.polymorf píše:
Nooo, dobrá, tak když už jsme u těch písniček, přidám jeden svůj trapas, co jsem si dlouho myslela, že je ve znělce Macha a Šebestový :lol: „Žirafičí krabice“ :lol: :lol:
Klučičí, holčičí, žirafičí.. :lol:
Jinak je to : „..bereme však na sebe podobu zajíce, žirafy, či krabice.“ :-D :-D
Nojono :oops:..tady už se ke mně asi nikdo nepřidá jako u Šmoldase, co? :mrgreen:

ježíš já se stydím :lol: :lol:
ale třeba bych k tomu došla, až by byl Darek větší :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
emocuc.polymorf
25.5.11 18:01

Jo a ještě tatáž píseň: já slyšela: „Může bejt i rohože“ a ono je tam „Můžem bejt i rohože“ … :nevim: Ani mi nějak nevadilo, že to moje až tak nedává smysl :mrgreen: ..ovšem ono kde co nedává smysl, že jo? :lol:

• Citovat
  • Upravit
emocuc.polymorf
25.5.11 18:04
RyBANA píše:
emocuc.polymorf píše:
Nooo, dobrá, tak když už jsme u těch písniček, přidám jeden svůj trapas, co jsem si dlouho myslela, že je ve znělce Macha a Šebestový :lol: „Žirafičí krabice“ :lol: :lol:
Jinak je to : „..bereme však na sebe podobu zajíce, žirafy, či krabice.“ :-D :-D
Nojono :oops:..tady už se ke mně asi nikdo nepřidá jako u Šmoldase, co? :mrgreen:
ale třeba bych k tomu došla, až by byl Darek větší :-D

…máme toho koukám dost společnýho :lol: :lol: (Šmoldase a žirafičí Motol :oops: ).. tohle je aspoň veselý :kytka:

• Citovat
  • Upravit
20296
25.5.11 18:13
emocuc.polymorf píše:
RyBANA píše:
emocuc.polymorf píše:
ale třeba bych k tomu došla, až by byl Darek větší :-D
…máme toho koukám dost společnýho :lol: :lol: (Šmoldase a žirafičí Motol :oops: ).. tohle je aspoň veselý :kytka:

taky už jsem si říkala :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
25.5.11 18:20

Holky když už jsme u těch písniček… Nevíte na jakou notu začíná lidovka „Chodíme, chodíme, dole po dědině“ :?: Fakt by mě to zajímalo, ale nemůžu na to přijít. Omlouvám se za OT :oops: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
emocuc.polymorf
25.5.11 18:28
ww píše:
Holky když už jsme u těch písniček… Nevíte na jakou notu začíná lidovka „Chodíme, chodíme, dole po dědině“ :?: Fakt by mě to zajímalo, ale nemůžu na to přijít. Omlouvám se za OT :oops: :kytka:

Chodíme chodíme, hore po dedině, nejednej maměnce dcéru zobudíme, nejednej maměnce dcéru zobudíme..? Ne? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
QQQQ
25.5.11 18:35
emocuc.polymorf píše:
ww píše:
Holky když už jsme u těch písniček… Nevíte na jakou notu začíná lidovka „Chodíme, chodíme, dole po dědině“ :?: Fakt by mě to zajímalo, ale nemůžu na to přijít. Omlouvám se za OT :oops: :kytka:
Chodíme chodíme, hore po dedině, nejednej maměnce dcéru zobudíme, nejednej maměnce dcéru zobudíme..? Ne? :nevim:

Jojo! Přesně ta! Ale na jakou notu začíná nevíš? :oops: :roll: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
26244
25.5.11 18:37

ještě jsem si teď vzpomněla na jednu geniální situaci … odehrálo se na VŠ pedagogické, kdy měl spolužák nahlas zarecitovat básničku O řepě od Hrubína tak, jak by ji přednášel prvňáčkům. Jistě znáte ono " … bez oběda, bez večeře, čeká dědeček. Najednou se hlína zvedá, roste kopeček …" no a najednou učebnou zaznělo " … najednou se z klína zvedá, roste kopeček" … :lol: :lol: :lol: :lol:

Příspěvek upraven 25.05.11 v 18:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26244
25.5.11 18:38
ww píše:
emocuc.polymorf píše:
ww píše:
Chodíme chodíme, hore po dedině, nejednej maměnce dcéru zobudíme, nejednej maměnce dcéru zobudíme..? Ne? :nevim:
Jojo! Přesně ta! Ale na jakou notu začíná nevíš? :oops: :roll: :mrgreen:

podle modré Já písničky na snížené A, stupnice se dvěma křížky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
25.5.11 18:41
neumisa píše:
ww píše:
emocuc.polymorf píše:
ww píše:
podle modré Já písničky na snížené A, stupnice se dvěma křížky :wink:

Ty jsi zlatá :hug: :kytka: To jsem potřebovala! Jdu na to!!!! :dance: :dance: :dance: Já hledala níž a vono je to áčko :roll:

• Citovat
  • Upravit
217
25.5.11 18:44

Ahoj super téma tak ma dvouroční dcerka říka pohádkám - Kajliky, na koupání říka Pípa, a ´místo koníka mame guuuu:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
25.5.11 18:46

Tak když už jsme u těch batolátek. Můj Davídek měl PIBIBÓ(jogurt), HABUKA(pes), KIKO(strejda Zdenek) :srdce:

• Citovat
  • Upravit
emocuc.polymorf
25.5.11 18:51
ww píše:
emocuc.polymorf píše:
ww píše:

Notu! Ježiši, já jsem debil :lol: :lol: :zed:
Našla jsem tuto: Chodíme_chodíme

• Citovat
  • Upravit
QQQQ
25.5.11 18:54
emocuc.polymorf píše:
ww píše:
emocuc.polymorf píše:
ww píše:
Notu! Ježiši, já jsem debil :lol: :lol: :zed:
Našla jsem tuto: Chodíme_chodíme

Děkujůůůůůů :hug: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :dance: :dance: :dance:

• Citovat
  • Upravit
14598
25.5.11 19:05

uáá a já právě top já písničku šla :lol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí