Přeřeky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4155
2.6.11 21:01

Mám dnešní čerstvý dvojnásobný úlovek :D

1. Tady u nás se prodává BABIČČIN CHLEBA, prostě název. Dnes u nás byla kamarádka, která tento chleba nezná. Vzala jsem ji sebou, když jsem si šla vyzvednout Anežku k jejímu otci. Ptám se dcery co a jak, a ona začala: „Tatínek přinesl babičku a normálně mi dovolil abych si do ní kousla když ještě byla celá. A byla fakt výborná a ještě teplá. Kousla jsem si nahoře, tam ale už byla studená, tak jsem si kousla dole a tam byla fakt ještě teplá.“ Kamarádka koukala jak z jara a když mi došlo, že neví že je řeč o chlebu, nikoliv o opravdové babičce, tak jsem se tak odbourala, že jsem nebyla schopná ji to vysvětlit, totální záchvat smíchu :D
  2. Večer v koupelně se mi dostalo ponaučení: „Maminko, nezapomeň oddělat kobereček, až se budeš sprchovat jako příští rok!“ Myslela tím, že jsem minule zapoměla oddělat předložku před sprcháčem :D:D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
2.6.11 21:40

Já dneksa posílala Kačenku do Poslíšku - kombinace postýlky a pelíšku. :D Koukala po mě jak telátko, co po ní chci :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oju
16
4.6.11 11:55

Jo s tim hokejem. Když jsme hraly s Rusákama,manžel jim nadával Sráči rusky. Dcera se ptala co je to Rusák místo toho aby se zeptala co je sráč :roll: . A když se vymazla na kole a pak to tatínkovi vyprávěla řekla že se bouchla o to gojí. Nikdo jsme nevěděly o co se bouchla. Chodila a ukazovala kovový věci a pak jsme na to přišly že gojí je kovovy. A pak máme taky ponožky-poŇochy, drahokamy-drahoky,fialova-onanová atd atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.6.11 18:54

my jsme Peříkovi…když jsme se brali muž se smál že ze mě odted budou všude dělat Petříkovou…ale překonali se už jsem byla i Peřinková a perla naposled byla Pěnkavová :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.6.11 18:54

my jsme Peříkovi…když jsme se brali muž se smál že ze mě odted budou všude dělat Petříkovou…ale překonali se už jsem byla i Peřinková a perla naposled byla Pěnkavová :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nsu0y6
4.6.11 20:47

PŘEŘEKY

:potlesk: :potlesk: :potlesk: :lol: :lol: :lol:
SUPER :nevim: DĚTIČKY UŽ JSOU TAKOVÉ, CO NA SRDCI TO NA JAZYKU A ZROVNA TO ŘEKNOU V SUPER VHODNOU CHVÍLI :nevim:
ZATÍMCO OSTATNÍ SE BAVÍ MY SE JEN ČERVENÁME :roll:
JÁ SE TEDY ŘEHTÁM JEŠTĚ TE´D :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
26232
4.6.11 20:53

když byly staršímu 3 roky, byli jsme na nějaké oslavě a účastnila se i těhotná sestřenka … a syn seděl, mlčel a pak se zeptal, proč má teta tak velké bříško. Po odpovědi, že tam má miminko, se zamyslel a do naprostého ticha pravil: „A ona ho snědla?“ :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
4.6.11 21:39

Hm… Moje babička jednou šla k dr s plísní mezi prstama na nohou.
A když byla vyzvána do ordinace a dr se jí ptal co ji trápí, hlásila „pane doktore mám plíseň mezi nohama“. :roll: Chuděra, už je to pár let, ale dodneška se za to stydí. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
5.6.11 11:04

no,prereku bylo…,ale dcera porad rikala misto hrackarstvi-hrackvarstvi…
A ja asi ve 4.tride cetla nahlas Babicku od B.Nemcove a precetla jsem misto krava Svratka-Sracka :mrgreen: Ucitelka se zacala tak strasne smat,nemohla prestat do konce hodiny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
5.6.11 11:06
To je dobry!!! :potlesk:
Davdan píše:
Hm… Moje babička jednou šla k dr s plísní mezi prstama na nohou.
A když byla vyzvána do ordinace a dr se jí ptal co ji trápí, hlásila „pane doktore mám plíseň mezi nohama“. :roll: Chuděra, už je to pár let, ale dodneška se za to stydí. :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
11.6.11 00:41

U nás je kohout „kok.t“, a spolužačka chtěla říct, že jde na záchod, pak si to rozmyslela, že jde čůrat a vylezlo z toho „Jdu na čůrá.a.“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
11.6.11 00:43

Tak už vím proč ta teta tak tomu našemu kohoutovi tak nadávala :mrgreen: ona ho vlastně oslovovala „kohoute“, ale nářečím :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
30628
11.6.11 00:47
ww píše:
Tak už vím proč ta teta tak tomu našemu kohoutovi tak nadávala :mrgreen: ona ho vlastně oslovovala „kohoute“, ale nářečím :mrgreen:

Hlavně o půl 4 ráno, co? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
11.6.11 00:48
laducha píše:
ww píše:
Tak už vím proč ta teta tak tomu našemu kohoutovi tak nadávala :mrgreen: ona ho vlastně oslovovala „kohoute“, ale nářečím :mrgreen:
Hlavně o půl 4 ráno, co? :mrgreen:

No myslím, že bylo půl čtvrté odpoledne :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
QQQQ
11.6.11 00:49

Kohout šel na polívku :mrgreen: a jaksi se mu nechtělo :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie