Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Mám dnešní čerstvý dvojnásobný úlovek ![]()
Já dneksa posílala Kačenku do Poslíšku - kombinace postýlky a pelíšku.
Koukala po mě jak telátko, co po ní chci ![]()
Jo s tim hokejem. Když jsme hraly s Rusákama,manžel jim nadával Sráči rusky. Dcera se ptala co je to Rusák místo toho aby se zeptala co je sráč
. A když se vymazla na kole a pak to tatínkovi vyprávěla řekla že se bouchla o to gojí. Nikdo jsme nevěděly o co se bouchla. Chodila a ukazovala kovový věci a pak jsme na to přišly že gojí je kovovy. A pak máme taky ponožky-poŇochy, drahokamy-drahoky,fialova-onanová atd atd.
my jsme Peříkovi…když jsme se brali muž se smál že ze mě odted budou všude dělat Petříkovou…ale překonali se už jsem byla i Peřinková a perla naposled byla Pěnkavová ![]()
my jsme Peříkovi…když jsme se brali muž se smál že ze mě odted budou všude dělat Petříkovou…ale překonali se už jsem byla i Peřinková a perla naposled byla Pěnkavová ![]()
![]()
SUPER
DĚTIČKY UŽ JSOU TAKOVÉ, CO NA SRDCI TO NA JAZYKU A ZROVNA TO ŘEKNOU V SUPER VHODNOU CHVÍLI ![]()
ZATÍMCO OSTATNÍ SE BAVÍ MY SE JEN ČERVENÁME ![]()
JÁ SE TEDY ŘEHTÁM JEŠTĚ TE´D
![]()
když byly staršímu 3 roky, byli jsme na nějaké oslavě a účastnila se i těhotná sestřenka … a syn seděl, mlčel a pak se zeptal, proč má teta tak velké bříško. Po odpovědi, že tam má miminko, se zamyslel a do naprostého ticha pravil: „A ona ho snědla?“
![]()
Hm… Moje babička jednou šla k dr s plísní mezi prstama na nohou.
A když byla vyzvána do ordinace a dr se jí ptal co ji trápí, hlásila „pane doktore mám plíseň mezi nohama“.
Chuděra, už je to pár let, ale dodneška se za to stydí. ![]()
no,prereku bylo…,ale dcera porad rikala misto hrackarstvi-hrackvarstvi…
A ja asi ve 4.tride cetla nahlas Babicku od B.Nemcove a precetla jsem misto krava Svratka-Sracka
Ucitelka se zacala tak strasne smat,nemohla prestat do konce hodiny ![]()
Davdan píše:
Hm… Moje babička jednou šla k dr s plísní mezi prstama na nohou.
A když byla vyzvána do ordinace a dr se jí ptal co ji trápí, hlásila „pane doktore mám plíseň mezi nohama“.Chuděra, už je to pár let, ale dodneška se za to stydí.
U nás je kohout „kok.t“, a spolužačka chtěla říct, že jde na záchod, pak si to rozmyslela, že jde čůrat a vylezlo z toho „Jdu na čůrá.a.“ ![]()
Tak už vím proč ta teta tak tomu našemu kohoutovi tak nadávala
ona ho vlastně oslovovala „kohoute“, ale nářečím ![]()
ww píše:
Tak už vím proč ta teta tak tomu našemu kohoutovi tak nadávalaona ho vlastně oslovovala „kohoute“, ale nářečím
Hlavně o půl 4 ráno, co? ![]()
laducha píše:ww píše:Hlavně o půl 4 ráno, co?
Tak už vím proč ta teta tak tomu našemu kohoutovi tak nadávalaona ho vlastně oslovovala „kohoute“, ale nářečím
No myslím, že bylo půl čtvrté odpoledne ![]()