Přeřeky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4486
12.6.11 22:35
Bersaba píše:
Minulý týden jsem s Jájou zažila pernou chvilku v parku - každému se na potkání pěkně nahlas chlubila, že má novou čepičku. Bohužel čepička je jedno ze slov, ze kterého tvrdošíjně vypouští první slabiku. :zed:

Syn místo k říkal č, tak to bylo veselo. Čepička byla čepiča, paprika papiča. Taky říkal tájí. Byl to mravenec. Dcera mluví dobře, ale někdy má špatnou náladou, a to teda mele takovou hatmatilkou, že jí nerozumím ani slovo.

Dcerka mi dávala pusu a pak mě kousla. Zařvala jsem: To snad není pravda, tys mě kousla do rtu! Dcera se na mě podívala jako na blázna a říká: Ty přece nejseš dort. Měla jsem záchvat smíchu.

Jednou jsem si pokecala gatě a ségra, že mi to přidrží, abych to mohla seškrábout lžičkou. Držela to blbě, málo natažený, tak jsem na ni podrážděně vyjela: Drlejedož! (Dole je drž!)

emocuc.polymorf píše:
Nooo, dobrá, tak když už jsme u těch písniček, přidám jeden svůj trapas, co jsem si dlouho myslela, že je ve znělce Macha a Šebestový :lol: „Žirafičí krabice“ :lol: :lol:
Klučičí, holčičí, žirafičí.. :lol:
Jinak je to : „..bereme však na sebe podobu zajíce, žirafy, či krabice.“ :-D :-D
Nojono :oops:..tady už se ke mně asi nikdo nepřidá jako u Šmoldase, co? :mrgreen:

Se klidně přidám. Manžel mi to objasnil tak před 3 měsíci. :oops:
A další: Pochodují vojáci po cvičení po práci - já myslela, že tam pochodují nějací popráci, že to je druh vojáků. Sekera je za dva zlatý a topůrko za tolar - to jsem zase nevěděla, co to je půrko (to půrko).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
16.6.11 08:57

Právě dávám Nožky na ponožky a ta 16 m bosorka na mě nechápavě hledí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1986
28.7.14 19:27

Oživuji diskusi pro pobavení:

Během studentských let jsem přes léto pracovala jako průvodkyně v klášteře - noční prohlídka, ticho kostela, měsíc na nebi osvětluje kopuli a já do té mystické atmosféry tlumeným hlasem: „… A v kupoli můžete spatřit gotické mrdky…, pardóóón gotické prvky…“. Výklad jsem dokončila jen stěží :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
28.7.14 19:28

Ne nééé :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2841
28.7.14 19:29

@Rolin curam smichy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
28.7.14 19:34

@Rolin :mrgreen: :mrgreen: a zaznamenal to někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1986
28.7.14 19:41
@Tereza1986 píše:
@Rolin :mrgreen: :mrgreen: a zaznamenal to někdo?

Pár lidí kolem mě to zaznamenalo, někteří se jen pousmáli, jiní se šli vychechtat do boční lodi (kostela), já se snažila to ustát až do konce. Šlo to těžko :D.

S holkama jsme si pak všechny podobné „špeky“ zapisovaly, ale bůh ví, kam se to ztratilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85358
28.7.14 19:43

@Rolin tak to bych z toho vykladu uz nic nemela :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9754
28.7.14 19:45

Ja kdyz zacinala s nemcinou a jezdili jsme do Rakouska za kamaradem, tak jsem chtela zajit do obchodu koupit nejaky alkohol, tak abych nezapomnela kdo chce jaky, tak jsem potrebovala pero na psani a aby kazdy rekl co chce. No vsichni se strasne smali, protoze jsem tehdy svou mizernou nemcinou rekla, ze jsem alkoholicka a potrebuju psaci stul :0)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2841
28.7.14 19:46
@Rolin píše:
Pár lidí kolem mě to zaznamenalo, někteří se jen pousmáli, jiní se šli vychechtat do boční lodi (kostela), já se snažila to ustát až do konce. Šlo to těžko :D.S holkama jsme si pak všechny podobné „špeky“ zapisovaly, ale bůh ví, kam se to ztratilo.

Tak me bys musela z prohlidky odkazat :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2841
28.7.14 19:46
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1986
28.7.14 19:51
@pusina1 píše:
Tak me bys musela z prohlidky odkazat :mrgreen: :mrgreen:

Nejhorší ovšem pro mě bylo dívat se na ty smějící se lidi, sama jsem pak měla pořád tendenci se smát a chvílema to nešlo zastavit. Druhá polovina lidí, která mě neslyšela, zase nechápala, co se děje :) :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
28.7.14 19:59

@Rolin :lol:
Mne kdysi kamarád kadernik barvil vlasy, zvolili jsme světlejší odstín nez obvykle a chtěl mi tedy z dobroty srdce a dobrého vkusu jeste poradit, takze na cely kadeřnických salon zahlasil: „Ted se musíš jeste opalit, nebo budeš vypadat jako mrdka“. No holt smrtka a mrdka k sobě maji blízko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9754
28.7.14 20:07

@Tdnka ted sem si skoro vzbudila dite, ktere pracne uspavam :0)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shellmyska
28.7.14 20:19

Nase ucitelka dejepisu na stredni, vazena osoba, ktera vzbuzovala respekt jen tim, nze vstoupila do mistnosti, nam s vaznym ohlicejem vysvetlovala snatkovou politiku Karla IV. Stala u tabule s mapou a klidnym a duraznym hlasem pronesla:„A zde, Karel snatkem s Annou Falckou vyhonil jizni Falc.“

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí

Karak