Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
A ona to není žirafičí krabice????? ![]()
Tak to čumim jak jelen, je mi třicet a myslela jsem si to do dneška. Tak to mě teda dostalo.
![]()
Vy jste slyšely žkrafičí?
![]()
No, já mám co říkat. Dlouhou dobu jsem zpívala ,,žereme však u sebe podobu zajíce,.." a nepřišlo mi to divný ![]()
A taky jsem dlouho zpívala ,,k nohám ti dám zlaté krůty, nebo se vůbec nevrátím" ![]()
eManzelkaAmama píše:
A taky jsem dlouho zpívala ,,k nohám ti dám zlaté krůty, nebo se vůbec nevrátím"
Zlaté krůty. Já padnu.
![]()
Ale když už se řeší ty písničky, povězte mi, jak je to s tou kačkou v Když jsem já sloužil? Kačka blátotlačka nebo kačka bláto tlačká? Nějak v tom nemám jasno.
Bersaba píše:eManzelkaAmama píše:Zlaté krůty. Já padnu.
A taky jsem dlouho zpívala ,,k nohám ti dám zlaté krůty, nebo se vůbec nevrátím"![]()
![]()
![]()
![]()
Ale když už se řeší ty písničky, povězte mi, jak je to s tou kačkou v Když jsem já sloužil? Kačka blátotlačka nebo kačka bláto tlačká? Nějak v tom nemám jasno.
S manžou si děláme srandu a říkáme - a ta kačka bláto sračka ![]()
Ale doopravdy to je (snad, zpíváme to tak) blátotlačka ![]()
Edit: koukla jsem na text a je to bláto tlačká ![]()
Moje 2,5 letá dcera nedávno prohlásila o své sestřičce, že je to čubka. Tak jsme nereagovali a opět za chvilku zkusila sdělit, že je to čubka, čubka. Touž jsem se zeptala, že nerozumím, aby mi to zopakovala. No maminko, je to čubka, no, čubka. Já byla v tranzu, tak jsem to nechala být, že nase dítko snad zapomene… Dneska opět použila čubku - a ukazovala při tom na trubku!!! Fuj, to jsem si oddychla. Ona použila výraz trubka, protože občas tak označujeme našeho psa, který dělá vylomeniny.
Já přidám můj přeřek ze skautu… Byly jsme na táboře - já jako vedoucí. Malý holky měly snad hrát nějaký divadlo či co, tak říkám jedné takové pěkně nastrojené: Ty jsi taková pěkná děvka
(chtěla jsem říct děva nebo dívka a nějak se mi to spletlo dohromady
)
A v naší večerní nástupové písni se zpívá: Chraňme si své ideály… A já si hrozně dlouho myslela, že to je: Chraňme si své i dáli (jako svoje věci i to co je v dálce - že to nedává moc smysl mi jaksi nevadilo
)
eManzelkaAmama píše:Bersaba píše:eManzelkaAmama píše:Zlaté krůty. Já padnu.
A taky jsem dlouho zpívala ,,k nohám ti dám zlaté krůty, nebo se vůbec nevrátím"![]()
![]()
![]()
![]()
Ale když už se řeší ty písničky, povězte mi, jak je to s tou kačkou v Když jsem já sloužil? Kačka blátotlačka nebo kačka bláto tlačká? Nějak v tom nemám jasno.S manžou si děláme srandu a říkáme - a ta kačka bláto sračka
Edit: koukla jsem na text a je to bláto tlačká
Ale doopravdy to je (snad, zpíváme to tak) blátotlačka
Tak vidíš. Pak v tom nemám mít bangladéš. ![]()
Dajdula píše: Četla jsem malýmu pohádku a místo - ale krtku myška vajíčko nesnáší - ze mě vypadlo - ale mrtku kyška vajíčko nesnáší. Ještěže z toho Kubík ještě nemá rozum
Můj nejstarší bratr,když chodil do školky, nebo do první třídy:
Zpívali písnučku kde bylo: zima nám do dlaní nasype sníh. A on: Zima nám do dlaní maxipes Fík ![]()
pomeranca píše:
Můj nejstarší bratr,když chodil do školky, nebo do první třídy:
Zpívali písnučku kde bylo: zima nám do dlaní nasype sníh. A on: Zima nám do dlaní maxipes Fík
![]()
Bláto tlačká - jako že top něj protlačuje své stopy
řekla bych.
Jojo jak je blbě rozumnět v písničkách…
Holky proč mám hlavu jako cedník? Je to tak měsíc, co sjem taky řešili nějakou písničku…
![]()
Taky se mi stalo - místo, abych řekla: „Dáš si kávu, drahý?“ Tak ze mě vypadlo: „Dáš si krávu, dahý?“ ![]()
Včera jsme šli pozorovat ten krásný západ slunce co měl být a jasně, že jsme ho nestihli. Ale skvěle jsme se bavili, dělali jsme blbosti alá Jedličkův ústav a přítel na mě: NO TY SI DOBŘE VYMATENÁ! Spojil slova vypatlaná a zmatená ![]()
Ještě jsem si vzpomněla - místo „průměrný příjem“ jsem řekla „příjemný průjem“.
Jirina píše:
Ještě jsem si vzpomněla - místo „průměrný příjem“ jsem řekla „příjemný průjem“.
Tak to bych tedy chtěla zažít…klidně obojí ![]()