Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
neumisa píše:
a ještě perla mé bývalé šéfové, která na vážné a důležité poradě oznámila: „Správci sítě se nařizuje se zřídit …“ dál už se nedostala a budiž jí ke cti, že se ani nesnažila.![]()
![]()
Murka píše:
moje mladší sestra jednou ve škole prohlásila, že její maminka seděla ve škole v lavici s Boženou Němcovou(mamka si za mladých let četla Němcovou pod lavicí
)
jsem zvědavá, co vypadne časem z Kačenky ![]()
Teď je to jen mama, tata, pa, ham - to umí opravdu dobře
, hafík hafí, čiči,
a de - to znamená - jde, jdeme, dej, na (i když to už je sem tam NA), kde…
Murka píše:
přidávám se - žirafičí krabici jsem odložila nedávno po přečtení textu
![]()
Teda ale že se vás tu sešlo…
![]()
Přidám jednu písničku. Není to můj omyl, četla jsem ho na jednom blogu.
Písnička Beskyde, Beskyde…
„Beskyde, Beskyde, kdo po tobě ide? Černoch Okibača ovečky zatača…“
u nás je ještě lahvička-káááá jako kafíčko pejsek je hauví a kočíčka dělá nauu nauu ![]()
Lavor - valor
lavička - valička
traktor - trkatrok
Kunštát - Špuntát ![]()
xyz píše:
Přidám jednu písničku. Není to můj omyl, četla jsem ho na jednom blogu.Písnička Beskyde, Beskyde…
hele my tady z Beskyd tuhle pisnicku milujem…co je na ni tak zvlastniho,u nas ji deeti zpivaji uz ve skolkach ![]()
marra píše:xyz píše:hele my tady z Beskyd tuhle pisnicku milujem…co je na ni tak zvlastniho,u nas ji deeti zpivaji uz ve skolkach
Přidám jednu písničku. Není to můj omyl, četla jsem ho na jednom blogu.Písnička Beskyde, Beskyde…
i s tím černochem Okim?
![]()
neumisa píše:marra píše:i s tím černochem Okim?xyz píše:hele my tady z Beskyd tuhle pisnicku milujem…co je na ni tak zvlastniho,u nas ji deeti zpivaji uz ve skolkach
![]()
aaaaaaaa cernocha jsem si nevsimla,ale ty jo skoda jeden cernoch by se m tu hodil v Beskydech
![]()
Četla jsem malýmu pohádku a místo - ale krtku myška vajíčko nesnáší - ze mě vypadlo - ale mrtku kyška vajíčko nesnáší. Ještěže z toho Kubík ještě nemá rozum ![]()
Nikdy nezapomenu, jak jsme měli na gymplu dělat scénky..
A já říkám: ,,před měsícem jsem si zašla prcat"
mělo tam být na pracák a ze mě vyšlo tohle..
Dlouho si mě kvůli tomu dobírali.
Když jsme u toho Beskyde, Beskyde. Dlouho jsem myslela, že to je: černů kužušku máš ![]()
A písničky? Neustále něco komolím. Hlavně cizí písničky, kde neznán text, tal si ho vymýšlím
no, mají ze mě doma srandu
Dajdula píše: Četla jsem malýmu pohádku a místo - ale krtku myška vajíčko nesnáší - ze mě vypadlo - ale mrtku kyška vajíčko nesnáší. Ještěže z toho Kubík ještě nemá rozum
Bersaba píše:
A aslisku, připomněla jsi mi historku mého muže, který kdysi před lety tuším v Týně nad Vltavou v bývalé Mototechně stál ve frontě za takovým starším pánem, který vedl s prodavačem dialog zhruba v tomto duchu:
Zákazník: „Prosil bych ložisko do pračky.“
Prodavač: „A co je to za pračku?“
Z: „Moje pračka je to.“
P: „Dobře, ale co to je jako za typ?“
Z: „Taková pračka, stojací, stojí mi doma v koupelně.“
P: „Ale já potřebuju vědět typ té pračky!“
Z: „No tak jak bych vám to… Víte, já mám pračku, doma. Je asi takhle vysoká, takhle široká, dveře to má vepředu, koupil jsem ji předloni od švagra, ale ten teď v zimě umřel, no a do tý pračky, co teď mám od něj doma v koupelně, bych právě prosil to ložisko.“
A tak dále. Celý rozhovor údajně trval asi dvacet minut a měl za výsledek jednoho nespokojeného zákazníka (bez ložiska), jednoho muže těsně před zhroucením (prodavače) a asi patnáct dalších lidí ve froně dílem konsternovaných a dílem zralých na výměnu spodního prádla.
Vždycky tu scénu úplně vidím s Holzmannem v hlavní roli.
Bože, jak si to umím představit, já takových situací zažila mraky a je to fakt síla, to by si člověk krůpnul do kalhot.
![]()
Kity prosím tě ukliď hrníčky od kastrůlků (místo od Kačenky) a to jsem se zarazila abych se opravila a řekla jsme jí místo toho , ukliď kastrůlůky od hrnečků.
Načež rodina už buchla smíchy a Kity se jeeště teď kulá smíchy…