Pochval si svého tatínka!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
304
26.5.11 18:03
Cherilin píše: :srdce:

To je krásně střapatá holčička :srdce: a u tatínka se jí asi líbí, jako té mojí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
26.5.11 18:13
Beed píše:
Cherilin píše: :srdce:
To je krásně střapatá holčička :srdce: a u tatínka se jí asi líbí, jako té mojí :mrgreen:

děkuju,no vlasatá je od narození a u taťky je spokojená.Vždycky mě skoro dojme,když přijde z práce,jak malá začne radostí výskat,kopat nohama,smát se a chce hned k němu.Jsem šťastná,že mají takový vztah,to já s mým otcem neměla :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3807
27.5.11 14:34

Pěkná diskuze a pěkné fotečky tatínků a dětiček :palec:

no já si také nemůžu stěžovat na našeho taťku, sice mu to chvíli trvalo, než se odhodlal a začal malého koupat atd ( koupat začal asi tak od 4-5 měsíce ), ale mazlí se s Tobíkem hned od narození

teď už koupe a stará se o něj zhruba tak často jako já, no malej je z něj doslova hotovej, to se manžel ani nemůže v klidu najíst jak se Tobík k němu hned dere :-) , ale to znáte jistě všechny a tak to má být :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3807
27.5.11 14:40

tahle fotka je stará dva měsíce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1583
30.5.11 21:40

Ahoj :mavam:
tak já se jdu taky pochlubit :mrgreen:
Tatínek se taky vzorně stará, přebalí, nakrmí nejlíp mu jdou ale dělat blbinky s malým :lol: to se vždycky směje na celé kolo a nejradši koupe :-D já koupala asi 4× od narození a to je malému 6měsíců a kousek(koupe poctivě každý den)
A úplně nejvíc mám ráda když se vrátí domů a malý se na něj začne smát kopat nožkama a házet rukama :srdce: jo a ještě když ho dám ráno k tatkovi a čekáme až se probudí a jak se probudí tak se na něj prcek směje to se úplně rozplývám :srdce:
přidám fotku „hlídání svěřené osoby“ :srdce: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
4.6.11 10:00

po návratu z porodnice :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihl. karinka
10.6.11 23:22

Tak já mám naprosto skvělého chlapa a někdy bych si nafackovala, páč jsem na něj trošku nepříjemná a když tady čtu, co někteří chlapi vyvádějí, tak bych si nafackovala, že jsem někdy na něj nevrlá. Máme dvě holčičky (4,5 LET A 9 měsíců) a občas pracuji na recepci - pouze noční směny a manžel má děti na starost a zvládá to naprosto skvěle. Starší se vždycky těší, že budou mít tatínka jenom pro sebe. :-D

• Citovat
  • Upravit
30631
10.6.11 23:43

Taťku nemáme, ale i starší bráchové jsou z malé celí „poprdění“

S Vaškem
http://nd01.jxs.cz/…688391_u.jpg

S Vojtou
http://nd01.jxs.cz/…688427_u.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit