Pocit lechtání v břiše

2282
15.12.15 13:20

Pocit lechtání v břiše

Dobrý den, ahoj,

chtěla bych se zeptat, jestli nemá někdo podobnou zkušenost. Už několik dní mě trápí podivný pocit svíravého lechtání či svědění, možná by se dalo říct i škrábání, v břiše. Vychází to jakoby z pupíku a momentálně se to soustředí spíš do pravého podbřišku, někdy mám pocit, že to vystřeluje až nahoru ke krku. A je to velice nepříjemné. Stejný problém jsem měla na začátku prvního těhotenství, v současnosti se snažíme o druhé dítě, momentálně jsem 8. DPO, ale netvrdím, že je to příznak těhotenství, jelikož jsem se s tímto pocitem setkala i mimo těhotenství, jen ne zdaleka v takové míře. Nemáte někdo podobnou zkušenost? Co by to mohlo způsobovat? Myslela jsem na nadýmání či lehký zánět močových cest? Nebo to může souviset s menstruačním cyklem - zvětšující se děloha vlivem narůstající tkáně? Před prvním těhotenstvím jsem ale nikdy takový pocit neměla. Mám pocit, že se z toho zblázním :zed: A kdybych to měla mít v takové míře každý měsíc, tak asi skončím na psychiatrii :( Děkuji všem za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
288
15.12.15 13:40

Moje švagrová tohle taky popisovala. Těžko říct jestli to s tím má něco společnyho, ale teď jí gynekolog řekl, že má cysty na jednom vaječníku, a na druhým srusty. A taky jí to začalo az po těhotenství

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
15.12.15 13:47

Cysty nemám, před dvěma týdny jsem byla na kontrole, srůsty nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí