Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Dobrý den, ahoj,
chtěla bych se zeptat, jestli nemá někdo podobnou zkušenost. Už několik dní mě trápí podivný pocit svíravého lechtání či svědění, možná by se dalo říct i škrábání, v břiše. Vychází to jakoby z pupíku a momentálně se to soustředí spíš do pravého podbřišku, někdy mám pocit, že to vystřeluje až nahoru ke krku. A je to velice nepříjemné. Stejný problém jsem měla na začátku prvního těhotenství, v současnosti se snažíme o druhé dítě, momentálně jsem 8. DPO, ale netvrdím, že je to příznak těhotenství, jelikož jsem se s tímto pocitem setkala i mimo těhotenství, jen ne zdaleka v takové míře. Nemáte někdo podobnou zkušenost? Co by to mohlo způsobovat? Myslela jsem na nadýmání či lehký zánět močových cest? Nebo to může souviset s menstruačním cyklem - zvětšující se děloha vlivem narůstající tkáně? Před prvním těhotenstvím jsem ale nikdy takový pocit neměla. Mám pocit, že se z toho zblázním
A kdybych to měla mít v takové míře každý měsíc, tak asi skončím na psychiatrii
Děkuji všem za odpovědi.
Moje švagrová tohle taky popisovala. Těžko říct jestli to s tím má něco společnyho, ale teď jí gynekolog řekl, že má cysty na jednom vaječníku, a na druhým srusty. A taky jí to začalo az po těhotenství
Cysty nemám, před dvěma týdny jsem byla na kontrole, srůsty nevím…