Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Lucis187 píše: Více
Ano, začal s tím až teď po druhém porodu, jinak bych si s ním druhé nedělala. Starší je 2,5 roku a do školky jde až za rok
@luci788 píše: Více
Je to blb, smát se vůbec vlastní ženě je naprosto mimo. Může být nedůvěřivý, mít jiný názor, atd… ale smát se je ve vztahu za hranou přeci.
Hm, tak je to ještě větší blb než jsme doufaly.
Mít kecy u maminy od 2 malých dětí… Tak ať jde na mateřskou on a ty jdi do práce a vyčítej mu, že si z Tebe dělá peneženku.
Hele není v tom něco jiného?
Pokud byl normální, tak taková změna najednou?
Příspěvek upraven 26.09.26 v 14:16
Jinak ten kdo selhává nejsi ty, ale chlap, který neumí komunikovat vzniklou situaci a komunikuje je naprosto nevhodně. ![]()
@luci788 To je od něj opravdu nechutné. Nemá v sobě kousek empatie. Nezměnila se ted nějak významně vaše finanční situace? Že by třeba přišel o práci, nečekaný obrovský výdaj,..? A to ti řekne třeba ve chvíli, kdy mu třeba říkáš, co má nakoupit? Nebo jen tak, bezdůvodně? A plánovali jste druhé dítě? Těšil se na něj?
Já vidím totální sehnání na straně toho chlapa. Kopnout s rozběhem do koulí. ![]()
On jako před početím druhého dítěte nevěděl, že se vám rapidně sníží příjem domácnosti a pár let to bude finančně hlavně na nem?
A nechceš nám sem dát odkaz? Já mám svíčky ráda. Třeba si někdo vybere a jemu zmizí z tváře ten úsměv ![]()
Začal s tím v šestinedělí, ale hned jsi z toho byla tak psycho, že jsi začala podnikat měsíc po porodu?
@vokishka píše: Více
Ano, co je na tom nepochopitelné? Začal s tím v podstatě pár dní po příchodu z porodnice. A ještě s tím hormonálním koktejlem to nebylo vůbec příjemný :/
@luciefejetova1 píše: Více
To je od tebe moc milé
Ale nechci tu z toho dělat reklamní příspěvek, o tom to nebylo.. možná jen kdyby mělo o odkaz zájem více uživatelek
Příspěvek upraven 26.09.26 v 14:40
@Snopy123 píše: Více
Nevím, jestli může pracovat máma od malého miminka, když bere mateřskou.
@luci788 píše: Více
To není nic proti tobě a tvé šikovnosti. Jen jsem chtěla říct, že svíčku jako dárek člověk každý den prostě nekupuje. Nic víc. To není o kvalitě tvých výrobků. Je to o tom, že dneska šetří každý a věc jako dekoraci si mnohý odpustí, když musí koupit hlavně potraviny a jiné přednější věci, bez kterých se rodina neobejde.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat