Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Odhaduji, že dexbil má na obzoru jiný objev, nějakou bez závazků, bez hormonálního koktejlu v rámci porodu a šestinedělí, nějakou co se na něj směje, nezatěžuje ho starostma a je mu vždy po vůli. Neřeší děti, peníze, problémy, ale jen radovánky. Proto je teď tak prudící, chce byt s ní a se zakladatelkou ho to nebaví.
@Pe.M.1 píše: Více
Může, nesmí pracovat pouze na tu smlouvu, ze které čerpá mateřskou.
@luciefejetova1 píše: Více
Ja taky, ale zrovna svíčky jsou pro me zcela mimo.
@luci788 tak zrovna svíčky jsou velmi zbytná věc, prostě nejsou vůbec důležité a koupí se třeba jen jako dárek nebo jen tak pro radost, ale nárazově a ne každý je má rád.. určitě máš nedostatečnou reklamu, když se NIC na webu neprodalo, tak prostě cílíš špatně, musíš to hodit na Fler a na místa, kde prostě budeš víc vidět…
Tvůj chlap má asi finanční problém, jinak si tak naprosto idiotské chování absolutně neumím vysvětlit, začal s tím hned po porodu, kdy máš úplně jiné starosti, než podnikat.. řekla bych mu, že jsem s ním s dětmi skončila, už nikdy si žádné nezaslouží, hledala bych si práci a klidně ho i konfrontovala s tím, ať je pak na rodičáku on, pokud nepřestane mít de. bilní řeči!! Tohle ženě po porodu může vyčítat jen naprostý ubožák, brutálně by u mne klesl.
Víš, kolik vám ušetříš, když se o děti staráš? zkus se podívat, kolik byste takové paní museli platit. a ta částka, to je tvůj příspěvek do společného
Ty jsi neselhala, on selhává absolutně jako partner a otec
ty se staráš o vaše děti, aby on mohl chodit do práce. Jestli vás neuživí je jeho problém. Ale tp jste si mohli spočítat uz pred tím
To že ti to nejde bude mít nějaký důvod. Špatně nastavené ceny, vysoká konkurence, málo zboží. Teď docela frčí natáčení videí. Což chápu, že sežere dost práce. Na druhou stranu se to dostane do větší skupiny potencionálních zákazníků.
Uznávám, že zrovna svíčky máje dost velkou konkurencí. Musíš mít něco. NĚCO! co bude přitahovat.
@luci788 píše: Více
A sedm let ten bankomat dělal, nebo až teď? Jako za mě divný, tak minimálně ten půl rok po porodu bych si dala oraz a pracovat začala až pak, rozhodně ne v šestinedělí. Nebo jak jste to měli u prvního? Jak dlouho jsi byla doma s prvním, když tehdy ti nic nevyčítal? Asi bych chápala kecy o bankomatu, pokud třeba 5 let dřepíš doma, ale jinak to je mimo, přeci, pokud máš 3m dítě, tak jsi ještě půl rok zpátky byla normálně v práci, ne? A obecně, může to mít od okolí, pokud má kámoše, co jejich ženy třeba nebyly doma tak dlouho jak ty (ale říkám, velký nestandard, nebýt na mateřské aspoň ten půlrok)… Navíc, mateřská je u průměrného příjmu skoro v té samé výši, co plat, tak nevím, v čem je změna… Sešup je až rodičák.
Navrhla bych, že si to vyměníme. Já budu chodit do práce a on se bude starat o dvě děti, o domácnost a ještě ať přispívá do rozpočtu… uvidíme, jak se mu bude chtít.
A běda jak nebude navařeno!
@luci788 píše: Více
Jestli nechtěl živit ženu na mateřské, neměl jí dělat děti. Jak prosté.
@luci788 Jinak ne vždy potřebuješ eshop. Zrovna na svíčky doma na koleni bych řekla, že by ti stačila cizí platforma.
Svíčkami je dneska trh zahlcen, ať už profi a nebo od „amatérů“, co zkouší prorazit. Spouta lidí už nechce svíčky z parafínu, ale včelí nebo sojové. Jaké máš ty? A máš různé tématické, a nebo jen jeden druh? Udělala bys je i na zakázku? Já teď sháněla specifické včelí, a byl to porod.
@Takyjedna13 píše: Více
Ono se to řekne, vyrábím svíčky. To opravdu nejsou ledajaké svíčky. Těmi trh přeplněný možná je, ale těmi co mám já ne. A samozřejmě sojové, z parafínu už dneska snad nikdo nevyrábí.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat