Pocit viny po rozvodu, mám důvod?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
21.6.14 13:42

Moc díky za rady…docela mě překvapilo, že jste se všechny shodly. To co píšete je mi jasné, jen mi za něj asi zůstal ten pocit zodpovědnosti, jako za trvání manželství. Máte pravdu, co se alimentům týká, i toho morálního hlediska. Něco s tím provedu a nebudu brát ohledy, on je nebral nikdy ani na mě, ani na děti.
Jen nechci být za potvoru, co jí jde jen o prachy, protože tak to vůbec není…no asi v jeho očích stejně budu.
Anonymní s otcem alkoholikem…to mě mrzí. Myslím, že u nás to bude dost podobné. Snad jednou moje děti na to budou mít podobný názor jako ty a neodsoudí mě…že pochopí, že jsem pro ně chtěla to nejlepší.

• Citovat
  • Upravit
655
21.6.14 14:13

Anonymni, nejsi potvora, kdyz chces zajistit deti. Neblazni. To on je ten spatnej, kterej se o ne nestara a jeste plati nalo. Fakt si pozadej o zvyseni. A kdyby kdokoli cokoli rikal, posli ho k sipku. Jednak to nechces na svoje sminky a druhak se ma v prvni rade starat on sam od sebe. Takhle ty tahnes porad vsechno sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.6.14 10:42

Holky to mi připomněli moji vzdálenou sestřenici, její přítel vydělá celkem dost peněz, ale taky se chodí jednou tydne vylejt, tzn. ze v pátek večer jde do hospody a přijde v sobotu nad ránem, dopoledne chráněn a od oběda funguje. Ona mu dává na měsíc přesně tisícovku kapesné, protože kdyby měl víc, tak je schopnej pozvat půlku hospody a prolejt zbytek výplaty (ostatne už se to asi dvakrát stalo). Takže on ve 40 dostává kapesné jak pubertak, ale když jim to vyhovuje proč ne. Co ale mne dorazili, ze když jde ze školky a koupi dítěti zmrzlinu, tak ona mu pak musí dat dvacku ze svého, to samé když koupi pečivo a cokoliv co není čisté pro jeho potřebu 8o
Já valilo bulvy a takovýho chlapa bych nesnesla… :zed:
Anonymně kvůli rodině

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.6.14 10:47

Co je na tom divnyho? Kdyz ma 1000 pro sebe a ona vsechen zbytek penez, proc by mu to nemela doplatit? Zni to sice divne, ale logiku to ma.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.6.14 11:02
@Anonymní píše:
Co je na tom divnyho? Kdyz ma 1000 pro sebe a ona vsechen zbytek penez, proc by mu to nemela doplatit? Zni to sice divne, ale logiku to ma.

No divné je na tom to, ze tahle starýmu chlapovi musí vyměřovat kapesné jak malýmu smradovi, ze tahle starej chlap je schopny během tydne doslova prochlastat třicet tisíc ač mají hypotéku a malé deti a ze když svému ditku koupi zmrzlinu, tak si ji nechá proplatit z domácího rozpočtu. Podle mne je to trapak největší :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.6.14 11:59

Tak mi to měli hodně podobně…já se starala o všechno o účty, kasu, taky dostával kapesné, protože neudržel korunu. Fungovalo to tak, dokud mě nepřestalo bavit mít doma čtvrté dítě…kdy jsem se na něj potřebovala spolehnout a ono to prostě nešlo. Myslím, že každého jednou omrzí dělat tažného koně, je to totiž vyčerpávající. Proto se teď chová jak se chová, protože před tím jsem ho držela na uzdě a směrovala já…X.

• Citovat
  • Upravit
3379
22.6.14 13:09

Zakladatelko, neřešila bych ho, ať se postará sám o sebe, bude mu padesát, jak jsi psala, tak snad už by to měl umět. Každý strůjcem svého štěstí. Peněz mu zbývá dost na to, aby si zajistil podnájem apod.
Výčitky bych neměla. A kdyby za mnou přišel s prádelem, že to na ubytovně nejde, odkázala bych ho na kamarádíčky z hospody. Prostě musíš umět říct NE. Nikomu si život nezničila, zničil si ho sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
22.6.14 13:45

Je klidně možné, že ho paradoxně u dna drží tvoje lítost a tvůj zájem o něj. Zdá se mi, že to v něm živí naději na možný návrat k tobě. Kdyby žil normálně, přišel by o tenhle tvůj zájem. Zkus s ním úplně přerušit kontakt. Dá se čekat, že o něj bude o to víc stát, ale když pochopí, že už je opravdu sám, možná se postaví na nohy. Pak by teprve mohl mezi vámi vzniknout korektní vztah hlavně ohledně dětí.

Ale může to být taky úplně jinak. Těžko soudit takhle na dálku z pár vět vypsaných na webu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí