Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky máte taky některá ke konci těhotenství velký pocit vlhka? Mám strach jestli to není voda, ale nic neteče…
@smahulinka píše:
Holky máte taky některá ke konci těhotenství velký pocit vlhka? Mám strach jestli to není voda, ale nic neteče…
já měla pocit vlhka celé těhu
Ať žijou intimky
![]()
Já už to mám taky delší dobu
První se narodila právě kvůli tomu, že mi odtýkala po troškách voda, tak z toho mám teď hrozný strach…
@smahulinka píše:
Já už to mám taky delší dobuPrvní se narodila právě kvůli tomu, že mi odtýkala po troškách voda, tak z toho mám teď hrozný strach…
tak jestli jsi měla už takovou zkušenost,tak to řekni hned jak půjdeš na ko,at tě když tak zkontrolují,jestli to není plodovka.
já s tím i před 3 týdny ležela v nemocnici, ale nic se nepotvrdilo, tak nechci být za hysterku, ale zítra jdu na kontrolu, tak se na to zeptám…
Být Tebou tak si taky pro jistotu zajdu k mudře…ať máš klid a zbytečně se nenervuješ.
@smahulinka píše:
já s tím i před 3 týdny ležela v nemocnici, ale nic se nepotvrdilo, tak nechci být za hysterku, ale zítra jdu na kontrolu, tak se na to zeptám…
jestli jdeš zítra tak není co řešit,do zítra už to vydržíš ![]()
já jsem to měla a mám taky.zrovna jsem ležela v nemocnici (ne kvůli tomu),tak jsem to říkala sestřičce a dělala mi ten test,že na vložku naleje nějaký roztok a plodovka to nebyla.tak jsem klidnější.
Ten pocit mám už tak 3 týdny
K tomu mám od pátku šílené návaly horka, strašně se potím …fuj! A do toho při ležení křeče do lýtek, sem tam poslíci, žáha… jsem ve 33.tt, tak snad už to rychle uteče ![]()
tak jsem byla dneska na kontrole a voda to není, tak se mi ulevilo. Moc vám všem děkuju ![]()