Šance vidět srdíčko

Anonymní
9.6.12 22:33

Šance na srdíčko

Ahoj holky,

prosím o názor. Poslední MS byla 17.5.2012. Ovu byla myslím poměrně brzy, délka cyklu od 23 do 30 dnů.
Od 6.6. mám pozitivní test (čárka každý den sílí).
No a chci se zeptat - manžel má 21. června narozky. Ráda bych mu dala těhu jako dárek. A tak přemýšlím, zda má smysl abych šla už toho 21.června k MUDr. a zda už je šance, že by viděl srdíčko.
Podle data MS budu jen nějaký 5+1. Ale na druhou stranu vím, že ovu byla dříve, než 14 den cyklu.
Co myslíte?

Díky.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12743
9.6.12 22:36

já byl v 6tt a srdíčko nebylo. objevuje se obvykle až tak kolem 7-8tt takže bych asi dříve nechodila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101795
9.6.12 22:37

No, i kdybysme podle délky cyklu počítali, že byla ovulace 9. den, tak to by bylo nějakých 5+6 a to myslím, že je šance na srdíčko ještě hodně malá, spíš žádná…
Na druhou stranu, já to partnerovi řekla, hned jak jsem ty // objevila, myslím, že u něj není potřeba na srdíčko čekat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.6.12 22:40
@j.a.n.i1 píše:
No, i kdybysme podle délky cyklu počítali, že byla ovulace 9. den, tak to by bylo nějakých 5+6 a to myslím, že je šance na srdíčko ještě hodně malá, spíš žádná…
Na druhou stranu, já to partnerovi řekla, hned jak jsem ty // objevila, myslím, že u něj není potřeba na srdíčko čekat.

Když já v zimě byla na revizi, zamlklé těhu v cca 8 týdnu. Takže se bojím, aby to zase tak nedopadlo. Takže když budeme mít tlukoucí srdíčko, budu trošku klidnější. Ale asi mu to řeknu i bez potvrzeného srdíčka.

• Citovat
  • Upravit
101795
9.6.12 22:46

Tak je jasný, že to pak člověk nechce nikomu říkat moc brzo, ale myslím, že partner si to zaslouží :-) i když to je nejisté, alespoň budeš mít s kým to sdílet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14688
10.6.12 08:44

Zdravim, tak ja mela ZT v unoru a ted se tehotna opet. Ve ct sem trosku spinila a sla k lekari a v 5+5 mam jiz naznak srdecni akce, krasne blikalo. Neboj, tentokrat to vyjde a malemu ver.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.6.12 09:27
@Tučňáková píše:
Zdravim, tak ja mela ZT v unoru a ted se tehotna opet. Ve ct sem trosku spinila a sla k lekari a v 5+5 mam jiz naznak srdecni akce, krasne blikalo. Neboj, tentokrat to vyjde a malemu ver.

To si mne potěšila. Držím ti palce, ať to vše dobře probíhá :mavam:

• Citovat
  • Upravit
3328
10.6.12 09:34

Tak u nás to samé jako Tučňáková. Jsme po IVF,takže vím naprosto přesně,že 5+5tt měl náš malý srdeční akci. Držím palce,ať je všechno O.K. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí