Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj ![]()
Vím, že můj dotaz je naprosto stupidní
, ale chci se zeptat, jestli někdo neví, jak se jmenuje ta hra, kterou jednou hrál Sheldon v The Big Bang Theory? Hrál to normálně na počítači. Nebyly v ní žádné animace ani nic podobného, šlo tam jenom o psaní (přečetl si, kde je apod. a napsal např. „jdi na sever“ nebo „zvedni sekyru“), takže jste si celou hru museli představovat.
Asi s tím tady nikdo nebude mít zkušenosti, ale mě ta hra hrozně láká a nemohu ji najít, tak mě napadlo zeptat se tady ![]()
Děkuji ![]()
Ahoj, hrál hru Zork, http://textadventures.co.uk/…ffhz_vq/zork
Ahoj nevite jak se jmenuje tahle stará počítačová hra? Jde tam o to že tam je nejaky pár, asi princ a princezna a vdávají se. máte ruzna stanoviste jako treba ze je obleknete, uděláte jim makeup, potom dekorujete místo svatby, vybíráte kytky svatební a taky tam je místo kde vaříte je tam velký kotlík a vždycky když do něj dáte ingredienci tak ji řeknou nahlas. Např kdyz pridate cibuli reknou CIBULE. Taky tam jsou vzipné přísady jako pavučina nebo králičí bobek. Jo a taky když oblíkáte toho prince tak buď ho obleknete krasne nebo tak vtipně jak na maškarní a ten hlas to furt komentuje např když mu dáte hezké sako tak rekne LA FRANCE ELEGANCE nebo TOHLE JE VÝSTRELEK POSLEDNÍ MÓDY. Jako malí jsme to porad hrali bylo to na cd a bylo to česky namluvené.