Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Už jen dva dny a bude to tu. Jaké byly vaše pocity před svatbou? Mně už je týden blbě, na zvracení, dokonce při čištění zubů se mi navalilo, až jsem se opravdu pozvracela 🙄
Přitom jsem jinak v klidu, všechno dá se říct zařízeno. Beru si člověka, kterého miluji, on mě, jsem přesvědčena o tom, že je to ten pravý. A stejně mám tyto pocity.
Jako moje rodina mě moc nepodpořila, když jsme oznámili moji mamce, že se budem brát, řekla jen hm. Včera mi řekla, že by se teda nevdávala, proč nežijeme na psí knížku.
Moje babička taky řekla něco podobného.
No přesně tyto zprávy, chceš před svatbou slyšet.
Ale tím to určitě není, jejich řeči jsou mi tak nějak jedno. Možná jedině, že jsem si upletla na sebe bič, v podobě slibu. Ale i ten mám hotový. Tak vůbec nevím, čím vy to mohlo být?
Měl to někdo taky tak?
Vdavala jsem se z lasky a mela jsem podobné stavy. Bylo to z duvodu, aby na svatbě vše klaplo, aby se mi nerozbil zip u satu, nezapomnel na nas fotograf a navic nejsem moc ráda středem pozornosti… Jsem vdaná, klaplo to a uz bych to neopakovala😃
Tak pokud nemáš podporu od rodiny, tak je to přeci jen nepříjemné. Když vlastně s tím rodina nesouhlasí, mě by to mrzelo, rodina je pro mě důležitá. Takže bych z toho všeho byla asi taky hodně nervózní. Oni nemají tvého snoubence rádi?
@majuska852 píše:
Vdavala jsem se z lasky a mela jsem podobné stavy. Bylo to z duvodu, aby na svatbě vše klaplo, aby se mi nerozbil zip u satu, nezapomnel na nas fotograf a navic nejsem moc ráda středem pozornosti… Jsem vdaná, klaplo to a uz bych to neopakovala😃
Taky nejsem ráda středem pozornosti, proto to bude svatba jen se svědky a dvěma dětmi. Takže ani žádné „ostudy“ se neobávám. Máme jen obřad. Oslavu az příští týden, grilovačku s kamarády a rodinami. Takže takové vše do pohody a stejně se cítím pod psa
@Sisika9 píše:
Přítel má dluhy? Nebo proč rodina nechce svatbu?
Nn akorát jebnutou exmanželku, která mu dělá problémy přes dítě.
Je to asi pochopitelné, že máš nerva. Já hlavně měla ne kvůli tomu, koho si beru, v tom jsem měla jasno, ale spíš, aby vše okolo klaplo. Nakonec klaplo, ale s odstupem času zjistíš, že svatby jsou zážitek pro hosty, ale ne pro svatebčany. Ti z toho mají jen nerva, pár fotek a jinak kulový…
@gabriellllla píše:
Nn akorát jebnutou exmanželku, která mu dělá problémy přes dítě.
Aha, tak tady bych zpozorněla a tu psí knížku možná zvážila…
@Barbucha3 píše:
Tak pokud nemáš podporu od rodiny, tak je to přeci jen nepříjemné. Když vlastně s tím rodina nesouhlasí, mě by to mrzelo, rodina je pro mě důležitá. Takže bych z toho všeho byla asi taky hodně nervózní. Oni nemají tvého snoubence rádi?
Nn mají ho rádi.
Sama nevím proč mají takový názor 🤷♀️
Byla jsem uplne v klidu a fakt se tesila. Jasne trosku jsem se obavala pocasi a tak, ale jinak nic. A v den svatby jsem prestala resit i tohle, nabehlo takove to „uzijeme si to“.
@Fee-bee píše:
Aha, tak tady bych zpozorněla a tu psí knížku možná zvážila…
To už je v řešení, a snad bude brzy klid 🙏🏿
@Maggdallena píše:
Byla jsem uplne v klidu a fakt se tesila. Jasne trosku jsem se obavala pocasi a tak, ale jinak nic. A v den svatby jsem prestala resit i tohle, nabehlo takove to „uzijeme si to“.
No o počasí mi nemluv 🤦♀️ vypadá to, že to budem muset přesunout na úřad 🙄
@Fee-bee píše:
Je to asi pochopitelné, že máš nerva. Já hlavně měla ne kvůli tomu, koho si beru, v tom jsem měla jasno, ale spíš, aby vše okolo klaplo. Nakonec klaplo, ale s odstupem času zjistíš, že svatby jsou zážitek pro hosty, ale ne pro svatebčany. Ti z toho mají jen nerva, pár fotek a jinak kulový…
Jak už jsem psala, máme jen obřad. Dohromady nás bude jen 6. Takže z tohohle nerva nemám