Počkat do 5. měsíce?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Začnu od konc, kupované čaje jsou fajn, střídám sackove a granulované.
Mok zkušenost s kupovanými kasemi-alergicka reakce a pár dní ve špitálu,
pak se mi dítě seklo a skoro půl roku nejedlo. Jinak ano, příkrmy nna
začátek jednodruhové, npak dva druhy atd. 3 dny odstup. A maso cca ok
měsíci. Ale kluk mi začal jíst nakonec až po roce a až naše
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Malej na um (Kendamil) od narození. Ve stravování jsem se řídila radami doktorky.
Já začala týden před 5 měsícem se zeleninou (batát, mrkev, dýně, brokolice), ale teda přiznám se, že jsem to měnila co 2 dny. Maso týden pred 6 měsícem. První 2 měsíce příkrmů jsem jela jen vařenou stravu a pak už sem mu občas dala i kupovanou. Jak se mi to hodilo no.
A u nás to vycházelo ráno um v 6h, v 9h um, 12 příkrm,..
Kaši (kendamil) jsem dala v 6 mesicich. No pak jsem presedlala na kase z DM bio. I přesnídávku jsem zkoušela od 6.
Cajiky si myslím, že můžeš zkouset po trošičkách. Já začala dávat až kolem 8 měsíce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- V 9 měsících se neplazí, ani neleze. Vůbec nejde na kolena
- Natržený sval 1.5 mm
- Nesebevědomé dítě 5 let?
- Za měsíc rodím
- Antibiotika a nachlazení u 5měsíčního
- Tchyne vs moje mamka - Přeučování leváka na praváka (3,5 let)
- 2,5leté dítě nechce kakat
- Bolení v podbřišku ve 4. měsíci
Ahoj maminky. Dcera má 5.2. 5 měsíců a do té doby máme začít s prvními příkrmy.
Jsme od narození na UM. A já mám dilema. Když například obědváme dívá se nám do talíře a říkám si jestli nezačít dříve. Chci se zeptat jak jste do dělaly vy?
Dali jste ráno UM a další krmení jste již zkusili dát poprvé třeba batát nebo mrkvičku ať už doma vařenou nebo koupený příkrm ve skleničce? A každý druh zeleniny zkoušeli 3 dny? A po týdnu třeba už i 2 druhy naráz? A kdy jste začali prosím s masem?
Pak se chci ještě zeptat myslíte že mám už třeba i koupit a zkusit kaši? Třeba od Kendamilu jsou již kaše od 4 měsíce.
A potom ještě dotaz našla jsem od Hippu ovocný čaj od 4 měsíce máte někdo zkušenosti? Jinak občas malá cucne fenyklového čajíku od Apotheke.
Děkuji za odpověďi.