Počůrávání dvouleťačky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Je to brzo, zbytecne 8 mesicu prace a stresu pro malou, kdyz vidim, ze ji to nejde, nebudu na to tlacit (muj nazor)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Reniii myslim, ze u vas je iny problem, nie ten pocuravaci… i ked ten s tym hlavnym problemom sakra suvisi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@cuttysark píše:
@Reniii myslim, ze u vas je iny problem, nie ten pocuravaci… i ked ten s tym hlavnym problemom sakra suvisi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já plíny oběma dcerám vzala na 13ti měsících. A u té starší jsem dělala chybu, že jsem jí dala látkovou na ven a někdy i na doma, když už jsem neměla nervy. A tím ji totálně zmátla. Počůrávání travalo asi do dvou let.
A ta mladší krásně chodila na nočník, do dvou let jsem ji musela říkat, ale byla tak max. 1nehoda za den. Ale od dvou let nějak na to čůrání neměla čas. Jen si cvrnkla a pak sama šla. Přijde mi, že to je takový zlom - moc vjemů, všechno jim najednou jde lépe, tak na čůrání prostě nemyslí.
Teď má 2,5 a už tři noci spí bez plínek. Do půlnoci ji dám tak 3× vyčůrat - většinou po hodině. Naučila se to po 5ti nocích, kdy jsem ji dala látk. plínu až někdy o té půlnoci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě to celkově přijde jak nějaké závody, jak jim tu plínu sebrat, co nejdřív. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Niqitka asi máte pravdu, asi jsem to uspěchala, no nic, zkusím se na to vybodnout, hodím klid a nohy nahoru a budu doufat že to pochopí sama.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petranka79 píše:
@Niqitka asi máte pravdu, asi jsem to uspěchala, no nic, zkusím se na to vybodnout, hodím klid a nohy nahoru a budu doufat že to pochopí sama.
zkus jí věřit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@omites no mě právě taky. Co mám z toho, že je dítě bez plíny, když si samo neřekne, případně ho několikrát za noc budím. Takže to vlastně samo neumí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Omites - Neřekla bych - ta starší spala s plínou do 4let. Kdybych jí ji nesebrala, tak ji má ještě teď. A prý je to hrozně nezdravé na moč. cesty.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, děkuju moc za uklidnění, že v tom nejsme sami. už jsem si začala připadat jak exot
. A těch keců, sice se snažím to pouštět ale to víte, vždycky červíček hlodá. Nechám ji volně plynout, zkusím se hodit do klidu a neřešit to. Nebudu ji nutit a uvidíme, snad do školy s plínou nepůjde
jako že nikoho takového neznám
děkuju ještě jednou moc všem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kacka2 píše:
@omites no mě právě taky. Co mám z toho, že je dítě bez plíny, když si samo neřekne, případně ho několikrát za noc budím. Takže to vlastně samo neumí.
Přece proto, aby ses mohla všude pochlubit, že je bez plen třeba od roka. Co na tom, že ty máš nervy v háji a ono si neříká
![]()
Já byla pohodlná. Nebavilo mě každý den točit pračku prádla, posazovat ho co půl hodiny na nočník. Tak jsem to tolik neřešila. A stejně je bez plen jako jiné děti. Akorát ty nervy jsem si ušetřila.
Ale teda tlak okolí byl šílený. Na konci jsem za něj bojovala jako lvice.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@cuttysark
Myslíte že je ve stresu ze mě? No, tak to jsme v pr**** ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petranka79 píše:
Holky, děkuju moc za uklidnění, že v tom nejsme sami. už jsem si začala připadat jak exot![]()
. A těch keců, sice se snažím to pouštět ale to víte, vždycky červíček hlodá. Nechám ji volně plynout, zkusím se hodit do klidu a neřešit to. Nebudu ji nutit a uvidíme, snad do školy s plínou nepůjde
jako že nikoho takového neznám
děkuju ještě jednou moc všem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@omites jo to jsem taky poslouchala, že jsem pohodlná. Hlavně když starší měl na noc plíny skoro do 4,5. A co jsem měla dělat když ji měl každou noc nacuclou. Mladší ji měl o rok míň a poslední asi 2 měsíce skoro denně suchá. Hotl každé dítě je jiné a v tom co mi přidělá moře práce fakt nesoutěžím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ale ta malá vydrží od půlnoci do 7,30 nepočůraná. A konečně se jí zlepšil ekzém na zadečku. A nebylo to hned, po těch 4 nocích jsem viděla zlepšení - jinak i troje prostěradla za noc, i peřina. Ještě, že jsem vydržela. Dávala jsem tomu 14 dní. Kdybych z toho měla mít nervy dýl, tak se na to… Pořád spí na igelitu - což taky není ideální, ale je to lepší, než plína.
A tu starší dávám kolem 22h na nočník - stále o tom ještě neví, je to vše ve spánku. a ráno jde sama. Já jsem spáč, nehodlám budit sebe ani děti!…jen vím, jek se mi uleví po menzesu, že už nemusím mít vložku a potit se… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit