Podepsali byste revers?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
598
20.12.16 10:14

Řekla bych že dceři nejspíš nic nebude, nechávají jí na pozorování. Ani doktoři nejsou všemocní, nemusí hned přijít na nemoc. Co je ale jistý, že spousta bakterií, virů a bůhví čeho ještě má inkubační dobu a oni si toho jsou vědomi. Lepší nechat zbytečně v nemocnici, než jí takhle malou pustit domů a nedej bože by se něco semlelo a nedalo by se nic dělat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5487
20.12.16 10:15

Pokud by mi přišlo, že jsem v nemocnici zbytečně, přesvědčovala bych lékaře o propuštění, reverz bych nepodepisovala, ani u sebe, ani u dítěte, to tuplem. To už by musela být u celého teamu lékařů nějaká naprostá ztráta soudnosti. Kdyby mi přišlo, že jeden lékař přehání, počkala bych na výměnu směny. Není možné snad, že vás tam celé oddělení drží zbytečně, ausgerechnet před vánocemi. :nevim: To musí jít ukecat i bez reverzu. :palec: Moč donesu k PLDD nebo event. do nemocnice. Nebo počkám ještě den, ale zítra fakt už nás pustíte. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10242
20.12.16 10:18

Dokud lékař neusoudí, že se můžete bezečně vrátit domů, tak bych tedy domů s dítětem nešel.
Nemyslím si, že by vás tam drželi proto, že platíte pobyt, to je z hlediska nemocnice zcela zanedbatelná částka, navíc je pravděpodobné, že na vaše místo čekají ve frontě jiní pacienti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.12.16 10:27

Ona mela horecky kolem 39 celou sobotu a v nedeli uz je nemela vubec.Na bolest toho bricha delali utz kde nic nenasli. Stejne tak delali testy na ten zanet ledvin, nic tam nebylo. Zaver byl ze nejspis viroza.Ja bych nikdy podepsala kdyby ji to ohrozovalo, ale dr prijde jednou za den, leky nema tak jsme tu podle me zbytecne

• Citovat
  • Upravit
4706
20.12.16 10:29

Na něj naběhni a vyzpovídej ho

když já byla v nemocnici, všichni lékaři se divili každej den při vizitě, proč jsem byla přijatá, ale pustit mě zas žádnej nechtěl, to bylo diskuzí :roll: ale na revers bych si nikdy netroufla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927
20.12.16 10:34

Pockala bych…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33246
20.12.16 10:41
@Anonymní píše:
V nedeli me s dcerou(6) prijali na detske s podezdrenim na zanet ledvin.Ma hotove vsechny testy, moce i krve a nikde se nic neprokazalo. Horecky nema uz od nedele.

podepsali byste revers? kamaradka dela sestru na jinem oddeleni a rika ze zdrzuji protoze ja si tu pobyt hradim

omlouvam se pisu z mobilu.

Promluvila bych si s lékařem, nemyslím si že zdržují odchod domů protože si pobyt hradíš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81477
20.12.16 10:52

Máme málo informací. Jaké byly lab. nálezy, známky zánětu, jaké přesně nemoce vyloučily, co měly za další diagnozy ve hře, zda jim ještě nějaké laboratoře dobíhají. Promluvila bych si s doktorem podrobněji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
20.12.16 10:59

Tak jestli to chapu spravne, jste tam teprve dva dny. To je podle me bzro, na pozorovani aspon ty tri dny, podle me. Jako prijela jsi na pohotovost s malym ditetem a bolestmi, tak proste nechteji nic zanedbat. Vydrzela bych jeste den, dva a pri vizite se poradne vyptej na vsechno!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
20.12.16 11:13
@Anonymní píše:
V nedeli me s dcerou(6) prijali na detske s podezdrenim na zanet ledvin.Ma hotove vsechny testy, moce i krve a nikde se nic neprokazalo. Horecky nema uz od nedele.

podepsali byste revers? kamaradka dela sestru na jinem oddeleni a rika ze zdrzuji protoze ja si tu pobyt hradim

Nevím, fatk těžko říct, když víme takhle málo informací. Spíše bych se obrátila na lékaře, co mají s malou v plánu, jak dlouho ještě v nemocnici budete atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
20.12.16 11:24

Já bych to teda podepsala ale třeba pro jistotu až zítra - vánoce stihnete;) jinak já už nešla domu jinak než na reverz asi potřetí. Před dvěma lety 23.12. s tehdy 1,5 lezou po týdenních rotavirech. Byl to 1.den co jí bylo už úplně dobře a štědrý den už si naštěstí úplně užila i když na fotkách je jak z koncentráku;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
20.12.16 11:36

Určitě ne, dcera měla už 2 krát zánět ledvin a dělají více vyšetření než jen z moči a krve. Nám dělali i sono a rentgen. Určitě si vás tam nechávají že chtějí mít 100% jistou že tam nic nemá. Tohle se opravdu musí doléčit úplně a je lepší když ji mají pod dohledem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
20.12.16 12:08
@Anonymní píše:

pokud má testy v pořádku, ano podepsala bych. Důležitá je ta moč, jak je čistá, šla bych dom. mmchdm, mám dítě s vvv ledvin, tohle řešíme poměrně často, máme praxi :think:

Příspěvek upraven 20.12.16 v 12:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927
20.12.16 12:08
@ivašot. píše:
A kvůli čemu dceru vlastně hospitalizovali? Jak dlouho trvaly a jak vysoké byly horečky, co ta bolest břicha?
Pro mě je to málo informací, abych mohla radit podepsat revers. Zase každé dítě, které přijde na pohotovost s horečkou a bolestí břicha hned nehospitalizují.

Jojo, my jsme byli taky tento vikend na pohotovosti, bolest bricha a 37,5 a poslali nas domu s virozou, po mych zkusenostech, deti casto pri viroze boli i brisko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
20.12.16 12:40

Nejsem zastáncem jít proti doktorům, za každou cenu si vyskakovat. Šla bych za primářem, jak vidí diagnózu dítěte a domluvila se s ním na ambulantní léčbě. Pokud by měl nějaké to nejde řešila bych revers a zbytek s dětskou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí