Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
BOHŽEL POZDĚ!!! Od zaplacení se už neozvaly
A teď mi zůstly jen oči pro pláč…
Se.mnou taky ochotně komunikovala údajná,,terezakratochvilova2@…,než jsem jim napsal že chci osobní předání proti penězům a že si klidně i přijedu, od té doby nastalo ticho a nikdo už nenapsal.Jsou to zmetci
Zdravím,
varuji všechny před tímto eshopem, jsou to podvodníci. Objednal jsem si telefon poslal peníze a zboží jsem do dnes nedostal.
Podvodnívi
gajo varuješ bohužel pozdě, jw zde už pár napálených který poslaly peníze ale zboží neobdžely a prodejce už nekomunikuje!!! ![]()
No to je dobrý, já myslel že už ty stránky stáhli, ale jak vidím pořád se někdo najde a za extra cenu by chtěl slušnej mobil. Místo něj však přijde čekání, pak pátrání a nakonec nasrání. Já také málem naletěl, už jsem chtěl poslat peníze, ale pochybnost byla větší než chtíč a tak sem to stopnul. Varování VŠEM je to podvod!!!
Myslíte že bych se k Vám mohla přidat? Také stále čekám na jakoukoliv příležitost z nich vymlátit ty peníze ale nic se neděje a policie na to dlabe…
Hlavně že pomáhají a chrání! ![]()
Tak POZOR VŠEM!!! Tento vykutálený e-shop se zřejmě přejmenoval na AIR-elektro a pot novou hlavičkou a s jinými email adresami zřejmě zase láká ma své super levmé mobily. Nechci nikomu křivdit ale nabídka je téměř totožná ![]()
No pěkně a ti " nebudu se vyjadřovat " si kradou vesele dál!!! Hnus!
Tomu už nevěřím protože mi dne 27.5.2013 přišel e-mailem tato zpráva : Dobrý den, omlouváme se za spoždění. Do 48h Vás budeme informovat o stavu objednávky. Prosíme o info zda-li chcete počkat na zboží či chcete zaslat finance zpět. Děkujeme
a na odpověď již nereagovaly!!! Na to že jsem telefon kupoval 13.3.2013???
Spíš začnu věřit v boha než vrácení teněz ![]()
Proč ne uvedou adresu, jméno a tel. číslo ať je možné s nimi komunikovat, když jsou tak čistí jak píší!! Emailových adres s názvem společnosti co není nikde registrována si v myslím stovky.Je to jen habaďura aby zas chvíli získali čas na další lumpárnu. Čekat od března bez odezvy a najednou jim došlo zboží?
V tomto eshopu jsem objednal a zaplatil zboží za více jak 10.000, bylo to už v únoru a po vyčerpávající emailové komunikaci která nikam nevedla jsem podal trestní oznámení a současně podnět na ČOI. Dle informací z Fio banky u které je účet na který jsem zaslal platbu je majitel účtu nějaký Michal Hubený z Brna jehož adresa je ma magistrátu takže bezdomovec nebo spíš bílý kůň. Policie už začala pracovat i když ještě donedávna eshop vesele nabízel zboží.
Odhadem tito lidé nakradli několik stovek tisíc až milion.
Spravedlnost v česku není takže počítám s tím že svoje peníze už nikdy neuvidím.
Kdo máte stejný problém neváhejte přesto podat trestní oznámení na PČR, takovým darebákům to přeci nemůže stále procházet.
Trestni oznameni jsem podala take a nic se nedeje, policie se mi za mou hloupost muze jen smat ![]()
Zdravím Vás všechny, prosím Vás velice, nemáte někdo zkušenost s tímto eshopem? www.prodej-kocarku.cz. Pod jejich ičem jsem našla že je prodejna v likvidaci a na mapě se žádná prodejna nenachází, ale jen nějaká zbořenina, prosím o radu, zda-li s tímto shopem máte zkušenosti, pán se jmenuje Roman Zezula z Moravské Třebové
Tak už o tomto velice podezřelém shopu vyšel článek i na seznamu. Odchvíle kdy jsem chtěl zboží osobně vyzvednout, popř. zaplatit při předání, už se nikdo neozval. POZOR!!! JE TO PODVOD-NIC NEPLAŤTE!!!